gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ριξε αλλα δεν εχει αξιανα ρίξω κανά 50αρικο στους άσσους ρεάλ και τσέλσι ?
ριξε αλλα δεν εχει αξιανα ρίξω κανά 50αρικο στους άσσους ρεάλ και τσέλσι ?
δεν αξιζουν τα ποσοστα αρχηγε καλυτερα να παιξεις την γιουβεντους πχ ενα παραδειγμα λεω παρα αυτο που λες 1 στις 9 πιθανοτητες για αποδοσεις πολυ μικρες Εσυ εχεις το μαχαιρι εσυ και το καρπουζινα ρίξω κανά 50αρικο στους άσσους ρεάλ και τσέλσι ?
φιρικι....λογω εποχηςδεν αξιζουν τα ποσοστα αρχηγε καλυτερα να παιξεις την γιουβεντους πχ ενα παραδειγμα λεω παρα αυτο που λες 1 στις 9 πιθανοτητες για αποδοσεις πολυ μικρες Εσυ εχεις το μαχαιρι εσυ και το καρπουζι
φιρικι....λογω εποχης
η ρεαλ εβαλε 6 γκολ μεσα στην σαλκε η σαλκε αν προσπαθησει λεμε τωρα να γυρισει το ματς και να βαλει 2 γκολ θα φαει 4 οποτε το ξερουν και οι ιδιοι οι παιχτες τις σαλκε οτι δεν εχουν ελπιδα γιατι να πανε να λαχανιασουν σαν τα σκυλια με την γλωσσα στο πατομα για να μην κανουν στην ουσια τιποτα δωρο αδωρον Τις ρεαλ το ιδιο αν υπαρχει καποιο κινητρο σε αυτον τον αγωνα ειναι να βαλει γκολ ο κριστιανο ροναλντο για να εχει να λεει οτι ειναι ο πρωτος μαγκας στο τσου λου Αν τον βαλει βασικο δεν ξερω τιποτα δεν διαβασα τιποτα Τωρα η τσελσι και με 0-0 περναει και εχει στον παγκο τον τσιτα κοντρα εμπλοκη ν2 σαντος ενταξει λογικα θα κερδισει αλλα στο στοιχημα δεν ειναι τιποτα σιγουρο οποτε θες να βαλεις λεφτα 50 ευρω σε 2 σημεια που στο ενα και να χασει η ρεαλ με 0-5 περναει η τσελσι περναει και με 0-0 αφου λεει οτι περναει με 0-0 με 1-1 πανε παρατασι αφου υπαρχουν αυτα στο μυαλο των παιχτων και των 2 ομαδων το ποσοστο τις δεν αξιζει αν ηθελε μονο νικη τοτε μιλαγαμε διαφορετικαόντως χάλι μαύρο,
μπορεί να μου έρθει καμμιά έμπνευση να βάλω και κανά ημίχρονο
προσυπογραφωτσελσι 2-3 και γουίγκαν όβερ,αν θες να ρίξεις κάτι,κατά τη γνωμη μου.
Πιστεύω ότι θα χάσει, αλλά θα περάσει.Σκορ 2-1,3-1θα περασει ο γαυρος αυριο?
Στην καλύτερη 1-1,το λογικο 2-1,3-1 να μας βγάλει την ψυχή.Πιστεύω ότι θα χάσει, αλλά θα περάσει.Σκορ 2-1,3-1
Κατσε να δούμε τον "κουρέα" πρώτα... ένα πέναλντι στο 11 και σας λέω εγω...θα περασει ο γαυρος αυριο?
1,401-1 η 2-1 η γνωμη μου ποσο δίνει η προκριση στον οπαπ ?
θα περασει ο γαυρος αυριο?
στημενο ειναι να περασει η μαντσεστερ....εγω θα ριξω προκριση μαντσεστερ