Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Να πω κάτι; Έχει βάλει ο κλοπαπ πάλι επιλογη σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή για το ματς του γαύρου αύριο. Η λογική λέει ότι θα παιχτούν πολύ φαν πέρσι και ρούνει, μπορούν να φορτωθούν αφού παίζονται μόνα τους, και σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό, μαλάκας είναι ο οπαπ; Άσε που μου έρχονται στο μυαλό τα παιχνίδια που ξανάβαλε αυτή τη μαλακία τι είχε γίνει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.146
Πόντοι
12.756
Να πω κάτι; Έχει βάλει ο κλοπαπ πάλι επιλογη σκόρερ οποτεδήποτε στιγμή για το ματς του γαύρου αύριο. Η λογική λέει ότι θα παιχτούν πολύ φαν πέρσι και ρούνει, μπορούν να φορτωθούν αφού παίζονται μόνα τους, και σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό, μαλάκας είναι ο οπαπ; Άσε που μου έρχονται στο μυαλό τα παιχνίδια που ξανάβαλε αυτή τη μαλακία τι είχε γίνει

το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΟΠΑΠ δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ μαλακας , οποτε εχει βαλει περιεργο στοιχημα και εχει μαζεψει τα λεφτα απο τους μαλακες τους εχει παει ολους κουβα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.741
Πόντοι
1.106
Να πω κάτι; Έχει βάλει ο κλοπαπ πάλι επιλογη σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή για το ματς του γαύρου αύριο. Η λογική λέει ότι θα παιχτούν πολύ φαν πέρσι και ρούνει, μπορούν να φορτωθούν αφού παίζονται μόνα τους, και σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό, μαλάκας είναι ο οπαπ; Άσε που μου έρχονται στο μυαλό τα παιχνίδια που ξανάβαλε αυτή τη μαλακία τι είχε γίνει
O ΚΛΟΠΑΠ συνηθως τυπωνει το κουπονι και μετα πας να παιξεις τον Περσυ πχ με 6 και στο χει ριξει 1,2 :2funny: :2funny:
Οπως και να χει εγω θα επαιζα καποιον που βαραει πεναλντυ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.004
Πόντοι
5.006
εφτανες εσυ να κανεις ζντο ? η καναν στο κεφαλι σου ?
αδελφε λιγο πριν την μεγαλη εβδομαδα βγαζω την οικοδομη απο το ποδι μου πρωτα ο θεος να παμε για κανενα ουζο με νηστισημα...... :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
O ΚΛΟΠΑΠ συνηθως τυπωνει το κουπονι και μετα πας να παιξεις τον Περσυ πχ με 6 και στο χει ριξει 1,2 :2funny: :2funny:
Οπως και να χει εγω θα επαιζα καποιον που βαραει πεναλντυ

Σωστος... πας να παιξεις τις αποδοσεις που βλεπεις στο δελτιο και οταν βγαινει το κουπονι το κοιτας να δεις αν πεσανε ή αν ειναι οπως τις ειδες.

Η λογικη λεει οτι η Μανστστερ θα παιξει φουλ επιθεση και οι επιθετικοι της εχουνε και τις περισσοτερες πιθανοτητες να σκοραρουν (σε σχεση με τους υπολοιπους)
Αν τους εβαλε ο ΟΠΑΠ σε αποδοσεις 1.20 και 1.30 να παει να γαμηθει !!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.146
Πόντοι
12.756
αδελφε λιγο πριν την μεγαλη εβδομαδα βγαζω την οικοδομη απο το ποδι μου πρωτα ο θεος να παμε για κανενα ουζο με νηστισημα...... :grin:

τι νηστισημα  :headbang: , παμε να φαμε καμια σπαλομπριζολα στην βουλιαγμενη

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.741
Πόντοι
1.106
URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.146
Πόντοι
12.756
Σωστος... πας να παιξεις τις αποδοσεις που βλεπεις στο δελτιο και οταν βγαινει το κουπονι το κοιτας να δεις αν πεσανε ή αν ειναι οπως τις ειδες.

Η λογικη λεει οτι η Μανστστερ θα παιξει φουλ επιθεση και οι επιθετικοι της εχουνε και τις περισσοτερες πιθανοτητες να σκοραρουν (σε σχεση με τους υπολοιπους)
Αν τους εβαλε ο ΟΠΑΠ σε αποδοσεις 1.20 και 1.30 να παει να γαμηθει !!!!

Πιπη το αποκλείεις να ερθει 0-0 το ματσακι ?

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
η πουτάνα η γουίγκαν μ στειλε κουβα το παρολί ποθ ειχα !!! Γαμιολα γουίγκαν :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom