House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Οντένσε,Σετούμπαλ όβερ
Οταν παιζεις στοιχημα με συναρτηση τα αντιολυμπιακα σου αισθηματα, παντα θα χανεις.Καλησπέρα!Εγώ έπαιξα ΠΑΟΚ λόγω απόδοσης και λόγω ένστικτου
Θέλω και γω να κάνω κακό στον Ολυμπιακό?Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο η ζωή να μην περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα?Οταν παιζεις στοιχημα με συναρτηση τα αντιολυμπιακα σου αισθηματα, παντα θα χανεις.
Τυπε η ζωη περιστρεφεται γυρω απο τις γυναικες...με τον εναν ή αλλο τρόποΘέλω και γω να κάνω κακό στον Ολυμπιακό?Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο η ζωή να μην περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα?
Όρε κάτι πανωλεθρίες σήμερα
σπάσαν όλα τα 1,10 - 1,2...
Τι bonus σκέφτεσαι να βάλεις στο σάιτ σου;
http://[URL unfurl="true"]www.troll.me/images/jackie-chan-whut/what-are-you-crazy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δε θα παίξουν τα καπιτανάκια ντε ρόσι και τότι :think:
Δε θα παίξουν τα καπιτανάκια ντε ρόσι και τότι
ε και? Την εμπιστευεσαι την φετινη Ναπολι? Τις γκελες με κατι ταβερνες που εχει κανει τις θυμασαι?
οποιος ακολουθει τζιελ πληρωνεται καλα.....ασος ο παοκ.....στημενο γαρ
Πληρωθήκαμε!Άψογα!Άσσος και over!Καλησπέρα!Εγώ έπαιξα ΠΑΟΚ λόγω απόδοσης και λόγω ένστικτου
ωραιος και συ.....να μελετησω λιγο τον καφε αυριο και τα χαρτια και να σας δωσω προβλεψη για το καλλονη βεροιαΠληρωθήκαμε!Άψογα!Άσσος και over!
Έγραψες και συ τον άσσο?Δεν το είδα, αλλά το έπαιξα!Και στην πιθανότητα που θα ερχόταν χ ή 2, έριξα και ένα over στο 2.10!ωραιος και συ.....να μελετησω λιγο τον καφε αυριο και τα χαρτια και να σας δωσω προβλεψη για το καλλονη βεροια
σε καλη μερια...οποιος ακολουθει τζιελ πληρωνεται καλα.....