LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δεν παιζω Ιταλικα αλλα "υπο κανονικες συνθηκες" (φορμα,εμφανισεις κτλ) το ματς ειναι ασσος..
Γιατι δε το παιζεις 1dnbet?
Αυτό θα κάνω μάλλον
Δεν παιζω Ιταλικα αλλα "υπο κανονικες συνθηκες" (φορμα,εμφανισεις κτλ) το ματς ειναι ασσος..
Γιατι δε το παιζεις 1dnbet?
ελα ρε μας εφαγες σημερα...Εμ βεβαια μη μιλησεις κανεις εδω μεσα
Άσσος της Μάντσεστερ με πρόκριση Ολυμπιακού δεν παίζει?Κανα 1-0, 2-1, 3-1?
Δεν περιμένω 5άρες, βλέπω το φετινό χάλι της Μαντσεστερ....απλά θα παίξω τον άσσο γιατί πιστεύω οτι θα νικήσει, αλλά θα σκοράρει και ο Ολυμπιακός και θα πάρει την πρόκριση.....και καλή μου τύχηκλινω προς το Χ2....παντως οσοι περιμενουνε πενταρες απο την Μαντσεστερ θα περιμενουνε πολυ....
Εγώ το έριξα Χ-Χ ΗΤ.Αυτό θα κάνω μάλλον
Δεν περιμένω 5άρες, βλέπω το φετινό χάλι της Μαντσεστερ....απλά θα παίξω τον άσσο γιατί πιστεύω οτι θα νικήσει, αλλά θα σκοράρει και ο Ολυμπιακός και θα πάρει την πρόκριση.....και καλή μου τύχη
Κι εγώ αυτό το σενάριο έχω στο νου μου
Μου φαίνεται το πιο λογικό, όση λογική χωράει στο ποδόσφαιρο....όσο υπερβολικό μου φαίνεται να νικήσει ο Ολυμπιακός, άλλο τόσο να ρίξει 5 ΑΥΤΗ η Μάντσεστερ...αν ήταν ο Τσίχλας, δεν θα μου έκανε εντύπωση....Κι εγώ αυτό το σενάριο έχω στο νου μου
Κι εγώ αυτό το σενάριο έχω στο νου μου
στην κοντραθα περιμενουνε να δωσει προγνωστικα ο ρεντ και μετα θα πονταρουμε και τα σωβρακα μας
θα περιμενουνε να δωσει προγνωστικα ο ρεντ και μετα θα πονταρουμε και τα σωβρακα μας
Αυτός ο Φέρντιναντ κατάντιας είναι, όσο για τον Βίντιτς, παίζει με πάθος και για την φανέλα, αλλά το σώμα δεν ακολουθεί....καλύτερα με Φιλ Τζόουνς και Έβανς....Εγω πιστευω πως θα σπαμε τηλεορασεις παντως...δεν ειναι τοσο ευκολο..Θα εχει "ανεβει" η Μανστεστερ..κι ονεος θα χει παρει και συνταγη απο τον γερο ευκολα...
Νομιζω ομως πως ειναι πολυ τρυπα η αμυνα της Μανστεστερ οποτε...
Η ΚΠΡ κέρδισε.
Να μας δώσει και σκορ όπως στον πρώτο αγώνα