@gun club
Ξεκιναω λεγοντας σου πως ειμαι κοκκινος...απο εκει και περα αλλο η ομαδα μας κι αλλο το στοχιημα..εννοειται πως βλεπουμε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ με την παρεα σπιτι και μαλακιζομαστε αλλα ως εκει το πολυ πολυ ο χαμενος να πληρωσει καμμια πιτσα..
Για μενα το παιχνιδι επρεπε να ειναι (στην παρουσα χρονικη στιγμη)
2.50-3.10-2.50...
Ο Ολυμπιακος δεν ειναι το θεμα τα "κλισε" να αποδειξει και ιστοριες αλλα οπως και να το κανεις η ψυχολογια ειναι ψυχολογια...
Δεν έγινε καμμια ομαδουλα ξαφνικα ουτε εγινε η υπερομαδα επειδη νικησε την Μανστεσταρα...Την βρηκε ευάλωτη και φυσικα την χτυπησε...
Θεωρώ πως υπο μια έννοια το ιδιο ισχυει και τωρα στην πλευρα του ΠΑΟΚ η ψυχολογια του ειναι υπερ του : αλλαξε προπονητη που "κανεις" δεν τον ηθελε τελευταια και βρισκει (στην ουσια) τον ανταγωνιστη του για το πρωταθλημα..
Ασφαλως τα μεγαλα λογια του στυλ "παμε να αποδειξουμε στον Ολυμπιακο" κτλ ειναι καραγκιοζιλικια αν θελανε να αποδειξουνε ειχαν ηδη 30 ματς να το αποδειξουν (κι ας εχαναν 0-5) σημερα...
Θεωρω πως το μεγαλο λαθος του ΠΑΟΚ συνολικα ειναι ο αυθεραιτα
ακατανοητος πυχης που εβαλαν στους εαυτους τους και στον κοσμο τους το καλοκαιρι περι ΤΣΟΥ ΛΟΥ πρωταθληματος κτλ..Το ζητουμενο δεν ειναι να κερδισεις τον Ολυμπιακο το ζητουμενο ειναι να δειχνεις διαρκεια να παιρνεις τριποντα εκτος εδρας (οχι με τις τελειωμενες ομαδες με τις λιγο πιο ισχυρες)..
Κατα τα λοιπα εγω θεωρω πως ο Ολυμπιακος θα κάνει ααααααανετα μια δυο ηττες ακόμα και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα κανει μ@$!^& και στο Καραϊσκάκη (και οχι στο Καραϊσκακης δημοσιογραφοι φυντανια).
θυμισου πως καθε χρονο στις φιεστες
τυχαιο ?δεν νομιζω..