georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αυτή η μαλακισμένη η Μακάμπι κατάφερε κι έφαγε 25 πόντους σ' ένα 10λεπτο
ΑΕΛ Καλλονής @ 3.402 ευρω παιδια να κερδισει η καλλονη ο οφη εχασε στην εδρα του εχασε και απο την βεροια στο πρωταθλημα με 2 κοκκινες η καλλονη με τον αρη εδειξε ψυχολογικα καλα γιαυτο τον λογο μολις εβαλα 2 ευρω στον ασσο
δεν πηραζει εμεις να ειμαστε καλαΠαει ο γαυρος.Παει και η βιγιαρεαλ.
Κουβας και σημερα ....Παει ο γαυρος.Παει και η βιγιαρεαλ.
σωστα φιλαρακι....ερχεται σκ υπομονη...δεν πηραζει εμεις να ειμαστε καλα
ετσι αρχηγε μου να βαλει και το πρωταθλημα τις μαλαισιας η βετ365 να εχουμε χαβαλε καλο στο liveσωστα φιλαρακι....ερχεται σκ υπομονη...
θα ειμαι σε αναμονη σφυρα......ετσι αρχηγε μου να βαλει και το πρωταθλημα τις μαλαισιας η βετ365 να εχουμε χαβαλε καλο στο live
ποτε ξεκιναει;εκει πεφτουν βροχη τα γκολ και τα εκκατομυρια.ετσι αρχηγε μου να βαλει και το πρωταθλημα τις μαλαισιας η βετ365 να εχουμε χαβαλε καλο στο live
ειναι πρωτη αγωνιστικη θα κανουμε καρτερι λιγο να δουμε αν το περασμα εχει πουλια φυσικα θα σφυριξω αν δω κυνηγιθα ειμαι σε αναμονη σφυρα......
οκ αναμενω αρχηγε....ειναι πρωτη αγωνιστικη θα κανουμε καρτερι λιγο να δουμε αν το περασμα εχει πουλια φυσικα θα σφυριξω αν δω κυνηγι
εκει μαστερ εβγαλα περσι 1000 ευρω καθαρα το πηρα λιγο αργα χαμπαρι η για να το πω καλυτερα μπορουσα να βγαλω και 2000 ευρω αν ειχα λιγο παραπανο αυτοπεποιθηση αυριο εχει εναν αγωνα 12,45 ωρα αγγλιας αρα ελλαδος 2,45 το μεσημερι μετα στις 18 του μηνος εχει μαζεμενους μερικους στις 25 αρχιζει και η πρεμιερ αυτη ειναι η σουπερ λιγκα μοιαζει με τις ινδονισιας αλλα ειναι πολυ καλυτερο ολα αυτα για περσι που την επαιξαποτε ξεκιναει;εκει πεφτουν βροχη τα γκολ και τα εκκατομυρια.
καπου σουλατσαρει μαλλονΟ νιπλ που ειναι χρησταρα?
Φιλε η κωλο κωλο μου τα σκασε γερα εχθες αλλα μου τα χαλασε η Τζαγκουαρες.εκει μαστερ εβγαλα περσι 1000 ευρω καθαρα το πηρα λιγο αργα χαμπαρι η για να το πω καλυτερα μπορουσα να βγαλω και 2000 ευρω αν ειχα λιγο παραπανο αυτοπεποιθηση αυριο εχει εναν αγωνα 2,45 ορα αγγλιας αρα ελλαδος 4,45 μετα στις 18 εχει μαζεμενους μερικους στις 25 αρχιζει και η πρεμιερ αυτη ειναι η σουπερ λιγκα μοιαζει με τις ινδονισιας αλλα ειναι πολυ καλυτερο ολα αυτα για περσι που την επαιξα
την πονταρες 1,5 οβερ στο live η χ?Φιλε η κωλο κωλο μου τα σκασε γερα εχθες αλλα μου τα χαλασε η Τζαγκουαρες.