χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
για να δουμε και τον οφη ο τιγρης τον εριξε 0,40 μοναδιτσες θα δωσει κωλο η καλλονη
μια μερα εδω μεσα παιδια θα δωσω αποδοση στο στοιχημα 150 θα γινουμε ολοι μαγκες τωρα κανω επεκταση το μυαλο μου για να χωρεσει γνωση και σκεψη για να βρω τα ποσοσταπαραλια του μαλι-μπου η του μπου;
δεν το θελω αυτο οπως ειμαι μαρεσει απλα να χεστουμε στο χρημααν γινει κατι πραγματικα καλο δεσμευομαι να σε προτεινω να γινεις αμεσσα τιμημενο μελος του σαιτ!
οχι μορε τι εξεχουσα ολοι ειμαστε ενα 1 στο στοιχημα(αλλα και στην ζωη ) ο καθενας μας απο μονος του ειναι μια εξεχουσα προσωπικοτηταναι ρε χρηστο....οπως και ναεχει εμεις τα κουμαροσκυλα σε θεωρουμε εξεχουσα προσωπικωτητα του στοιχηματος
οχι μορε τι εξεχουσα ολοι ειμαστε ενα 1 στο στοιχημα(αλλα και στην ζωη ) ο καθενας μας απο μονος του ειναι μια εξεχουσα προσωπικοτητα
Συμφωνώ με τον Χρήστο, παμε δυνατά καλλονή οεοεοε
το στοιχημα ειναι αποδοση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν το βλεπεις πεξτο προσωπικα δεν εχω γνωμη ειχα για το χθεσινο το 4αρακι γνωμη στην χιλη και δεν βγηκεΧρησταρα τι λες, το έχει η ουγκαντα?? 4 απόδοση τωρα
τωρα με το 9 στα 9 θα γαμησεις και το μαρακι μανΟυνιόν Λα Καλέρα @ 4.00
Μονό: 2,2 @ €1 15/01/2014 22:19:56 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - TB5745888010I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 15/01/2014 22:19:56 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ουνιόν Λα Καλέρα Νουμπλένσε v Ουνιόν Λα Καλέρα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/01/2014 Κανένα 4.00 Χαμένο
Σύνολο: 2,2 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00 ας το βαλω να ειμαι ενταξει
τωρα με το 9 στα 9 θα γαμησεις και το μαρακι μαν
εεεεεεεε μας βλεπουν.......τωρα με το 9 στα 9 θα γαμησεις και το μαρακι μαν
το χαντικαπ των -3.5 πόντων για τον ΟΣΦΠ έπεσε λίγο από 2.00 σε 1.95. Μάλλον ψιλοφορτώθηκε. Προσωπικά, θεωρώντας ότι το ματς μπορεί να πάει στον πόντο, πόνταρα το +3.5. Επίσης -6.5 πόντους Μακάμπι, μιας και η Ζαλγκίρις έχει πάρει τον κατήφορο.
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Χάντικαπ (περιλαμβ. Παράταση): Maccabi Tel Aviv (Handicap: -6.5) Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τ.Α.
Euroleague - Αγώνες 1,90 16/01, 19:45 -
Χάντικαπ (περιλαμβ. Παράταση): Barcelona (Handicap: +3.5) Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Euroleague - Αγώνες 2,00 16/01, 21:00 -