Εγω το πρωι ηπια ενα καπουτσινο , 2 κρουασαν , 1 σοκολατα και ενα σκετο , μια μαλακια που ειναι τυλιχτο και εχει γευση κανενα ( δεν θυμαμαι πως στο διαολο λεγετε ) 2 φετες τσιαμπατα με βουτηρο και μελι , ειπα της κοπελας να φτιαξει και μια ομελετα με 3 κροκους και 4 ασπραδια , εβαλε μεσα γαλοπουλα , λιγο ενταμ , λιγο μανιταρι και 2 λωριδες μπεικον ..μετα επειδη ηταν λιγο βαρια ολα αυτα και δεν ειχα παρει καμια βιταμινη της ειπα και έστυψε και ενα μεγαλο ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι , και στο καπακι επειδη ειχα λυσσαξει ηπια και 3 ποτηρια νερο στα καπακια και χτυπησα και ενα επρεσσο σκετο να μου πεσει το ζαχαρο λιγο να ησιωσω
το μεσημερι με επιασε μια λιγουρα μου ειπε αν θελω να μου κανει κανα φαγητο της ειπα γαματο και φερε κανα προσιουτο με κανα κρασι να τσιμπησω , και εφαγα μισο κιλο προσιουτο με κανα τεταρτο παρμεζανα σε κυβους , επειδη σκετα αυτα δεν τρωγονται τις λεω φερε γαμω την τρελα μου και κανα κρακερ να κατεβει το προσιουτο γιατι μου ειχε κολλησει στο λαρυγγι , σκεφτομουνα να τις πω να κανει καμια σιζαρ σαλατα που μου αρεσει αλλα λεω γαματα θα φαμε και το βραδυ υγιεινα φαγητα οποτε μη παθω καμια υπερβιταμινωση και με τρεχουν..