Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και εγω ηθελα να αλειψω στα βυζια σε μια απο την παρεα λιγο κρεμα τιραμισου που εφερε για γλυκο ο μαλακας ο σερβιτορος και να τα γλειψω μεχρι να μου μουδιασει η γλωσσα  :grin: :grin: :grin:  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :P :P :P :P
Εχουν γινει οι γκομενες απιστευτες , ολη μερα γυμναστηρια , τρωνε ενα φυλο μαρουλι για μια εβδομαδα , σολαριουμ , κομμωτηριο , και μετα ειναι για να τις γαμας μεχρι να στερεψεις απο χυσια ...Μεγαλη επενδυση το μουνι ...

UBS_299ParkAveVertical.jpg

Τι τραπεζες και αρχιδια , ολα τα λεφτα ειναι μεσα στα μουνια
images

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
φιλε μου αφου το ελληνικο πρωταθλημα ειναι λαμογιστικο ασφαλως και θα προβλιματιστεις :) :) Παιξε με σκεψη και εμπιστευσου τον εαυτο σου στο αν θα παιξεις η οχι κατι :)
εχεις δικιο.πολυ βρωμα η δουλεια.αν και καποιες αποδοσεις οπως αυτες λειτουργουν παραπλανιτικα ορισμενες φορες εσκεμενα η΄' οχι και στο τελος ερχονται λογικα αποτελεσματα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
νιπλ το μεσημερι την εβγαλα με 1 σαντουιτς κοντοσουβλι με απο ολα μεσα χωρις σαλατα γιατι εκανα μια μαρουλοσαλατα στο σπιτι μου με φρεσκο κρεμμυδακι ελαιολαδο και λεμονι αξιας 2,30 το σαντουιτς κοντοσουβλι στα καρβουνα ολο ψαχνο κρεας και το μαρουλικο κανα 0,40 λεπτα 2,70 συνολο εσκασα εκανα να χονεψω 3 ωρες :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
εχεις δικιο.πολυ βρωμα η δουλεια.αν και καποιες αποδοσεις οπως αυτες λειτουργουν παραπλανιτικα ορισμενες φορες εσκεμενα η΄' οχι και στο τελος ερχονται λογικα αποτελεσματα.
ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στην γη για στοιχημα για αυτους που χωνουν λεφτα. Αλλα προσωπικα επειδη δεν ξερω αν θα βγει βαση φορμας ρεπορταζ κινιτρου η οχι ενα ματς :grin: δεν παιζω ουτε τον ολυμπιακο ας παιζει και με τον εδεσσαικο :grin: ειναι θεμα νοοτροπιας και φιλοσοφιας για το πως λειτουργει ο καθενας μας :grin: Παντως ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα :grin: αλλα δεν το παιζω προσωπικα :grin: προτιμω να βαλω στο 2 ημιχρονο σε εναν αγωνα στην μαλαισια να μπουν 3 γκολ 100 -200- ευρω παρα να παιξω πχ τον ατρομητο και καθε ελληνικη ομαδα :)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στην γη για στοιχημα για αυτους που χωνουν λεφτα. Αλλα προσωπικα επειδη δεν ξερω αν θα βγει βαση φορμας ρεπορταζ κινιτρου η οχι ενα ματς :grin: δεν παιζω ουτε τον ολυμπιακο ας παιζει και με τον εδεσσαικο :grin: ειναι θεμα νοοτροπιας και φιλοσοφιας για το πως λειτουργει ο καθενας μας :grin: Παντως ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα :grin: αλλα δεν το παιζω προσωπικα :grin: προτιμω να βαλω στο 2 ημιχρονο σε εναν αγωνα στην μαλαισια να μπουν 3 γκολ 100 -200- ευρω παρα να παιξω πχ τον ατρομητο και καθε ελληνικη ομαδα :)

Το ελληνικό πρωτάθλημα αξίζει για underάκια, έτσι τραγικές επιθέσεις που έχουν οι πιο πολλές ομάδες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Συμφωνω απολυτα..Απο εδω και περα,θα αρχισουν οι ομορφιες..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.696
Πόντοι
12.756
νιπλ το μεσημερι την εβγαλα με 1 σαντουιτς κοντοσουβλι με απο ολα μεσα χωρις σαλατα γιατι εκανα μια μαρουλοσαλατα στο σπιτι μου με φρεσκο κρεμμυδακι ελαιολαδο και λεμονι αξιας 2,30 το σαντουιτς κοντοσουβλι στα καρβουνα ολο ψαχνο κρεας και το μαρουλικο κανα 0,40 λεπτα 2,70 συνολο εσκασα εκανα να χονεψω 3 ωρες :cheesy:

Εγω το πρωι ηπια ενα καπουτσινο , 2 κρουασαν , 1 σοκολατα και ενα σκετο , μια μαλακια που ειναι τυλιχτο και εχει γευση κανενα ( δεν θυμαμαι πως στο διαολο λεγετε ) 2 φετες τσιαμπατα με βουτηρο και μελι , ειπα της κοπελας να φτιαξει και μια ομελετα με 3 κροκους και 4 ασπραδια , εβαλε μεσα γαλοπουλα , λιγο ενταμ , λιγο μανιταρι και 2 λωριδες μπεικον ..μετα επειδη ηταν λιγο βαρια ολα αυτα και δεν ειχα παρει καμια βιταμινη της ειπα και έστυψε και ενα μεγαλο ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι , και στο καπακι επειδη ειχα λυσσαξει ηπια και 3 ποτηρια νερο στα καπακια και χτυπησα και ενα επρεσσο σκετο να μου πεσει το ζαχαρο λιγο να ησιωσω
το μεσημερι με επιασε μια λιγουρα μου ειπε αν θελω να μου κανει κανα φαγητο της ειπα γαματο και φερε κανα προσιουτο με κανα κρασι να τσιμπησω , και εφαγα μισο κιλο προσιουτο με κανα τεταρτο παρμεζανα σε κυβους , επειδη σκετα αυτα δεν τρωγονται τις λεω φερε γαμω την τρελα μου και κανα κρακερ να κατεβει το προσιουτο γιατι μου ειχε κολλησει στο λαρυγγι , σκεφτομουνα να τις πω να κανει καμια σιζαρ σαλατα που μου αρεσει αλλα λεω γαματα θα φαμε και το βραδυ υγιεινα φαγητα οποτε μη παθω καμια υπερβιταμινωση και με τρεχουν.. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
παιδια το στοιχημα οπως και η ζωη ειναι θεμα φιλοσοφιας. αλλος θελει να κερδιζει λεφτα απο μια ομαδα ξεροντας οτι κατι θα γινει και θα κερδισει αυτη η ομαδα δηλαδη ελληνικο ματς :grin:. Και αλλος θελει να κερδιζει ξεροντας οτι αυτο που σκεφτεται και παιζει δεν θα του το στερησει η διαιτησια και η σκοπιμοτητα του ελεφαντα που εχει η ελλαδα :) οτι αρεσει στον καθενα ειναι ολα θεμα γουστου :)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
σημερα ειχαμε ενα καλο μεροκαματα με τον οφη στο live

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AE7040718010F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  16/01/2014 18:23:40 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΟΦΗ να σκοράρει 1η γκολ ΑΕΛ Καλλονής v ΟΦΗ
(Επόμενο Γκολ) 16/01/2014 Κανένα 3.20 Κερδισμένο
Σύνολο:  25 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  80,00  

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YE8843510010F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  16/01/2014 18:23:55 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 0.5 ΑΕΛ Καλλονής v ΟΦΗ
(Γκολ Αγώνα) 16/01/2014 Κανένα 2.00 Κερδισμένο
Σύνολο:  25 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  50,00  

που δεν συνεχιστηκε ομως στην τριαδα με το μπασκετ που εριξα

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - HA2211591421I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  16/01/2014 19:04:02 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 143.5 Ζαλγκίρις Κάουνας v Μακάμπι Τελ Αβίβ
(Σύνολα Αγώνα) 16/01/2014 Κανένα 1.32 Κερδισμένο
2 Over 142.5 Ολυμπιακός v Μπαρτσελόνα
(Σύνολα Αγώνα) 16/01/2014 Κανένα 1.36 Κερδισμένο
3 Over 140.5 Γαλατασαράι v Λοκομοτίβ Κούμπαν
(Σύνολα Αγώνα) 16/01/2014 Κανένα 1.33 Χαμένο

αλλα ειχαμε θετικο προσημο σημερα.εις αυριον τα σπουδαια
με κουπονι τριημερου

αν καποιος εχει γνωμη για τα αυριανα μπασκετ γιουρολινγκ εννοω
σε αντερ οβερ ας πει μια γνωμη
εγω παιρνω το οβερ αφαιρω 4-5 ποντους
πιο μικρο κερδος βεβαια αλλα και πιο σιγουρο
αλλα σημερα δεν βγηκε...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Εγω το πρωι ηπια ενα καπουτσινο , 2 κρουασαν , 1 σοκολατα και ενα σκετο , μια μαλακια που ειναι τυλιχτο και εχει γευση κανενα ( δεν θυμαμαι πως στο διαολο λεγετε ) 2 φετες τσιαμπατα με βουτηρο και μελι , ειπα της κοπελας να φτιαξει και μια ομελετα με 3 κροκους και 4 ασπραδια , εβαλε μεσα γαλοπουλα , λιγο ενταμ , λιγο μανιταρι και 2 λωριδες μπεικον ..μετα επειδη ηταν λιγο βαρια ολα αυτα και δεν ειχα παρει καμια βιταμινη της ειπα και έστυψε και ενα μεγαλο ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι , και στο καπακι επειδη ειχα λυσσαξει ηπια και 3 ποτηρια νερο στα καπακια και χτυπησα και ενα επρεσσο σκετο να μου πεσει το ζαχαρο λιγο να ησιωσω
το μεσημερι με επιασε μια λιγουρα μου ειπε αν θελω να μου κανει κανα φαγητο της ειπα γαματο και φερε κανα προσιουτο με κανα κρασι να τσιμπησω , και εφαγα μισο κιλο προσιουτο με κανα τεταρτο παρμεζανα σε κυβους , επειδη σκετα αυτα δεν τρωγονται τις λεω φερε γαμω την τρελα μου και κανα κρακερ να κατεβει το προσιουτο γιατι μου ειχε κολλησει στο λαρυγγι , σκεφτομουνα να τις πω να κανει καμια σιζαρ σαλατα που μου αρεσει αλλα λεω γαματα θα φαμε και το βραδυ υγιεινα φαγητα οποτε μη παθω καμια υπερβιταμινωση και με τρεχουν.. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:
ενταξει οπως αισθανεσαι καλα :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν καποιος εχει γνωμη για τα αυριανα μπασκετ γιουρολινγκ εννοω
σε αντερ οβερ ας πει μια γνωμη
εγω παιρνω το οβερ αφαιρω 4-5 ποντους
πιο μικρο κερδος βεβαια αλλα και πιο σιγουρο
αλλα σημερα δεν βγηκε...

εγώ καμιά φορά κάνω το ανάποδο. Στο οβερ προσθετω πόντους και από το αντερ αφαιρώ για να πάρω μεγαλύτερες αποδόσεις, ποντάροντας όμως μικρά ποσά. Όπως παρακάτω, στα δύο αποψινά ΝΒΑ

Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Συνολικοί Πόντοι (περιλαμβ. Παράταση): Over (Handicap: +186.5) Ιντιάνα Πέισερς - Νιου Γιορκ Νικς
NBA - Αγώνες 2,25 17/01, 02:00 -
Συνολικοί Πόντοι (περιλαμβ. Παράταση): Under (Handicap: +203.5) Χιούστον Ρόκετς - Οκλαχόμα Θάντερ
NBA - Αγώνες 2,40 17/01, 04:30 -

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.696
Πόντοι
12.756
αυτο να ειναι το τελευταιο που θα σε απασχοληση και ενα σαντουιτς να φας χορταινεις :) αντε 2 το πολυ :grin:

ναι αλλα πρεπει να πω στην κοπελα τι θα φτιαξει για αυριο γιατι μου εχει ζαλισει τ αρχιδια ολη μερα σημερα τι θελω να φαω αυριο για να παει το πρωι αν χρειαζεται εξω να ψωνισει αν λειπει κατι  :crazy: :crazy: :crazy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
ναι αλλα πρεπει να πω στην κοπελα τι θα φτιαξει για αυριο γιατι μου εχει ζαλισει τ αρχιδια ολη μερα σημερα τι θελω να φαω αυριο για να παει το πρωι αν χρειαζεται εξω να ψωνισει αν λειπει κατι  :crazy: :crazy: :crazy:
απο το ενα αυτι να μπενουν απο το αλλο να βγαινουν τα λογια που σε πριζουν :cheesy: ας κανει οτι θελει πες τις :grin:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
εγώ καμιά φορά κάνω το ανάποδο. Στο οβερ προσθετω πόντους και από το αντερ αφαιρώ για να πάρω μεγαλύτερες αποδόσεις, ποντάροντας όμως μικρά ποσά. Όπως παρακάτω, στα δύο αποψινά ΝΒΑ

Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Συνολικοί Πόντοι (περιλαμβ. Παράταση): Over (Handicap: +186.5) Ιντιάνα Πέισερς - Νιου Γιορκ Νικς
NBA - Αγώνες 2,25 17/01, 02:00 -
Συνολικοί Πόντοι (περιλαμβ. Παράταση): Under (Handicap: +203.5) Χιούστον Ρόκετς - Οκλαχόμα Θάντερ
NBA - Αγώνες 2,40 17/01, 04:30 -
δηλαδη αυτη η δυαδα βαση λογικης ειναι το πρωτο για αντερ και το δευτερο για οβερ ??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.696
Πόντοι
12.756
απο το ενα αυτι να μπενουν απο το αλλο να βγαινουν τα λογια που σε πριζουν :cheesy: ας κανει οτι θελει πες τις :grin:

Θα της πω να μου κανει κανα συκωτι που εχω καιρο να φαω ...ψημενο μιντιουμ γουελ , θα ειναι λουκουμι , και κανα πουρε ή κανα ρυζι ετσι να εχει διπλα για να μην ειναι σκετο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δηλαδη αυτη η δυαδα βαση λογικης ειναι το πρωτο για αντερ και το δευτερο για οβερ ??
0

Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ ζητάω στον πρώτο να μπουν σύνολο πάνω από 186.5 και στο δεύτερο κάτω από 203.5. Αυτό ρωτάς ή κάτι άλλο;

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
0

Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ ζητάω στον πρώτο να μπουν σύνολο πάνω από 186.5 και στο δεύτερο κάτω από 203.5. Αυτό ρωτάς ή κάτι άλλο;
οχι ρε φιλε :2funny: :2funny:
λεω βαση προγνωστικων το πρωτο ειναι για αντερ και το δευτερο για οβερ???...
εχω καταλαβει τι κανεις και αυτο που γραφεις ..απλα ρωταω αν ειναι ετσι αυτο που εγραψα εγω
εσυ απλα μεγαλωνεις τις αποδοσεις ...και καταλαβαινω απο αυτο που επαιξες οτι εγραψα παραπανω
ειναι σωστο????
αυτο ρωταω για να δω αν θα ριξω κατι πριν παω για υπνο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οχι ρε φιλε :2funny: :2funny:
λεω βαση προγνωστικων το πρωτο ειναι για αντερ και το δευτερο για οβερ???...
εχω καταλαβει τι κανεις και αυτο που γραφεις ..απλα ρωταω αν ειναι ετσι αυτο που εγραψα εγω
εσυ απλα μεγαλωνεις τις αποδοσεις ...και καταλαβαινω απο αυτο που επαιξες οτι εγραψα παραπανω
ειναι σωστο????
αυτο ρωταω για να δω αν θα ριξω κατι πριν παω για υπνο

βάσει ποιων προγνωστικών;;; Αυτά είναι λίγο σχετικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom