Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.570
- Πόντοι
- 12.756
το θεμα ειναι ποτε θα επιστρεψει τυπε...
εχω κατι φωτο του γερου με τον Βασιλια , αλλο πραγμα τυπε
Να δεις καμαρι ο Βασιλιας με την στολη
το θεμα ειναι ποτε θα επιστρεψει τυπε...
παλικαρι απο τα λιγα ακομα και σημερα ο μεγαλειοτατος τυπεεχω κατι φωτο του γερου με τον Βασιλια , αλλο πραγμα τυπε
Να δεις καμαρι ο Βασιλιας με την στολη
Τύπε,περιμένουμε να δώσεις ματσάκια..........παλικαρι απο τα λιγα ακομα και σημερα ο μεγαλειοτατος τυπε
δεν είναι κακό να μιλάει κανείς για το παιχνίδι ΑΜΕΣΑ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
εξ άλλου ένα απλό παιχνίδι τύχης με 3 ενδεχόμενα είναι (γηπεδούχος-χ-φιλοξενούμενος)
πίστεψέ με υπάρχουν απείρως πολυπλοκότερα παιχνίδια και προβλήματα γενικότερα αν θέλει κάποιος να φτάσει σε επίπεδα προβληματισμού του Νας, όπως λες...
Μαθηματικός είασι ε;
Μπας κι είσαι ο λαπλάς, το παράλυτο που έμπαινε παλιά εδώ μέσα;
ασσος οφηΤύπε,περιμένουμε να δώσεις ματσάκια..........
που τον θυμηθηκες ..
;)Παρακολουθούσες το σάιτ από τότε;
Παρακολουθούσες το σάιτ από τότε;
Δώσε άλλα 2 ματσάκια αύριο,να φάμε ψωμάκι...............ασσος οφη
διπλο κπρ
ασσος γουιγκαν
Δώσε άλλα 2 ματσάκια αύριο,να φάμε ψωμάκι...............
ασσος οφη
διπλο κπρ
ασσος γουιγκαν
θα γυρισει τυπε,το πολυ πολυ να συμβουλευτω τον φιλο μου πιτ παπαδακομπιλυ μην βαλεις πολλα γιατι καμια εβδομαδα τρωμε κριτσινια με τον Ρεντ ... δεν τον παει κοθολου , με το που μπηκες ο χρονος τον καταράστηκαν
Πάμε αύριο να βγάλουμε τίποτα!Έχω ένα προαίσθημα για χ στον γαύρο......δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει.....
εννοειται οτι θα παιξουμε κοντρα τον θρυλο τυπε ;)Πάμε αύριο να βγάλουμε τίποτα!Έχω ένα προαίσθημα για χ στον γαύρο......δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει.....
θα γυρισει τυπε,το πολυ πολυ να συμβουλευτω τον φιλο μου πιτ παπαδακο
Όχι σοβαρά μιλάω....θα το παίξω τύπε και ότι γίνει.....σβησε το μηνυμα γρηγορα μην το δει ο Ρεντ