Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καβγάς πλουσίων, γουστάρω.
Κάντε κόντρα ποιος έχει πιο πολλά διαμάντια :grin:

Επισκέπτης
στ αρχιδια μου ο κουβας , οσα ριχνουν ολοι εδω μεσα μαζι τα τρωω σε εστιατορια

τύπε το χρήμα δεν έχει κανένα νόημα για μένα

σκοπός είναι η νίκη στο παιχνίδι

το χρήμα είναι απλώς μια ένδειξη του πόσο καλά τα πας, σαν μια βαθμολογία ας πούμε

Επισκέπτης

το χρήμα είναι απλώς μια ένδειξη του πόσο καλά τα πας, σαν μια βαθμολογία ας πούμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756

Μολις ξεκολλήσει η βελονα για πες μας  που εισαι ρε φιλε στην καταταξη ? εισαι για τσαπιονς λιγκ ή παρεα με την ΑΕΚ κανεις ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
είμαι στους 5 καλύτερους παίκτες στοιχήματος στην Ελλάδα

μωρε μπραβο , και ποσους "βαθμους" εχεις στα φραγκα ? δωσε μας να καταλαβουμε πως ειναι η βαθμολογια ..μην μου πεις οτι και αυτο ειναι μυστικο , δεν θα το αντεξω και αυτο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μωρε μπραβο , και ποσους "βαθμους" εχεις στα φραγκα ? δωσε μας να καταλαβουμε πως ειναι η βαθμολογια ..μην μου πεις οτι και αυτο ειναι μυστικο , δεν θα το αντεξω και αυτο

Έχω κλάσει στο γέλιο με τον τύπο :rockon:

Επισκέπτης

δεν έχω πολλά λεφτά

δοκίμασα παράλληλα πολλά συστήματα και είμαι even

αλλά τουλάχιστον ξεκαθάρισα ποια κερδίζουν και ποια χάνουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Έχω κλάσει στο γέλιο με τον τύπο :rockon:

Λιονταρε μηπως ξερεις κανεναν απο τους αλλους 4 ? και μπας και ξερεις τι εχουν βγαλει , για να κανουμε και κανα υπολογισμο να δουμε που ειναι ο δικος μας  ;)

Επισκέπτης
Λιονταρε μηπως ξερεις κανεναν απο τους αλλους 4 ? και μπας και ξερεις τι εχουν βγαλει , για να κανουμε και κανα υπολογισμο να δουμε που ειναι ο δικος μας  ;)

Υπάρχει καλύτερος τρόπος:

Συνάντηση Δευτέρα πρωί σε συμβολαιογράφο και κατάθεση από 2.000 ευρώ με τον όρο να τα πάρει όλα αυτός που θα έχει το καλύτερο ποσοστό προβλέψεων μέχρι τις 31 Μαρτίου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
δεν έχω πολλά λεφτά

δοκίμασα παράλληλα πολλά συστήματα και είμαι even

αλλά τουλάχιστον ξεκαθάρισα ποια κερδίζουν και ποια χάνουν

τι ωραια που μυριζει το χταποδι με το ρυζι ....

Ρε τυπε , δεν σε ρωτησαμε αν εισαι στα πατσι ή ποια στοιχηματα παιζεις , απο χαρτονομισματα πως εισαι στην βαθμολογια , κανα νουμερο μπορεις να πεις ή εισαι αλλεργικος ?
Το δεν εχω πολλα λεφτα τι σημαινει στα δικα σου μετρα ?? εχεις κανα μυριο ? εισαι παραπανω ? παρακατω ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Υπάρχει καλύτερος τρόπος:

Συνάντηση Δευτέρα πρωί σε συμβολαιογράφο και κατάθεση από 2.000 ευρώ με τον όρο να τα πάρει όλα αυτός που θα έχει το καλύτερο ποσοστό προβλέψεων μέχρι τις 31 Μαρτίου

Αντεεεε παλι ........ δεν μπορουμε να συννενοηθουμε .... εγω σου λεω οτι εισαι ο καλυτερος απο τωρα , δεν εχω τετοιο προβλημα , απο φραγκα πως τα πας ? τι εχεις βγαλει ?

Επισκέπτης
τι ωραια που μυριζει το χταποδι με το ρυζι ....

Ρε τυπε , δεν σε ρωτησαμε αν εισαι στα πατσι ή ποια στοιχηματα παιζεις , απο χαρτονομισματα πως εισαι στην βαθμολογια , κανα νουμερο μπορεις να πεις ή εισαι αλλεργικος ?
Το δεν εχω πολλα λεφτα τι σημαινει στα δικα σου μετρα ?? εχεις κανα μυριο ? εισαι παραπανω ? παρακατω ?

αυτή τη στιγμή παίζω ψιλικατζίδικα: πενηντάευρα μονά αποδεκτά, λόγω φόβου για μεγάλη αρνητική διακύμανση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
αυτή τη στιγμή παίζω ψιλικατζίδικα: πενηντάευρα μονά αποδεκτά, λόγω φόβου για μεγάλη αρνητική διακύμανση

οταν θα φτιαξουν τα πραγματα τι θα ριχνεις ας πουμε ? και για τι ποσα μιλαμε ? στο καλυτερο σου σερι πετυχημενων προβλεψεων τι βλεπεις σαν συνολο να παιρνεις , και με τι αρχικη μπανκα ?

Επισκέπτης
οταν θα φτιαξουν τα πραγματα τι θα ριχνεις ας πουμε ? και για τι ποσα μιλαμε ? στο καλυτερο σου σερι πετυχημενων προβλεψεων τι βλεπεις σαν συνολο να παιρνεις , και με τι αρχικη μπανκα ?

Ο στόχος για το ποδοσφαιρικό στοίχημα για τη σεζόν 2015-2016 (όταν και θα έχω καλό bankroll) είναι περίπου 80-100.000 κέρδος

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Bodosakis%202.jpg

Stories