Επισκέπτης
αφου ειναι ετσι τοτε ειμαι πολυ κερδισμενος ...
Και παιζω στοιχημα για να περναει η ωρα
κι ο κουβάς;
αφου ειναι ετσι τοτε ειμαι πολυ κερδισμενος ...
Και παιζω στοιχημα για να περναει η ωρα
κι ο κουβάς;
στ αρχιδια μου ο κουβας , οσα ριχνουν ολοι εδω μεσα μαζι τα τρωω σε εστιατορια
Καβγάς πλουσίων, γουστάρω.
Κάντε κόντρα ποιος έχει πιο πολλά διαμάντια
τύπε το χρήμα δεν έχει κανένα νόημα για μένα
σκοπός είναι η νίκη στο παιχνίδι
το χρήμα είναι απλώς μια ένδειξη του πόσο καλά τα πας, σαν μια βαθμολογία ας πούμε
Μολις ξεκολλήσει η βελονα για πες μας που εισαι ρε φιλε στην καταταξη ? εισαι για τσαπιονς λιγκ ή παρεα με την ΑΕΚ κανεις ?
είμαι στους 5 καλύτερους παίκτες στοιχήματος στην Ελλάδα
μωρε μπραβο , και ποσους "βαθμους" εχεις στα φραγκα ? δωσε μας να καταλαβουμε πως ειναι η βαθμολογια ..μην μου πεις οτι και αυτο ειναι μυστικο , δεν θα το αντεξω και αυτο
μωρε μπραβο , και ποσους "βαθμους" εχεις στα φραγκα ? δωσε μας να καταλαβουμε πως ειναι η βαθμολογια ..μην μου πεις οτι και αυτο ειναι μυστικο , δεν θα το αντεξω και αυτο
Έχω κλάσει στο γέλιο με τον τύπο
Λιονταρε μηπως ξερεις κανεναν απο τους αλλους 4 ? και μπας και ξερεις τι εχουν βγαλει , για να κανουμε και κανα υπολογισμο να δουμε που ειναι ο δικος μας ;)
δεν έχω πολλά λεφτά
δοκίμασα παράλληλα πολλά συστήματα και είμαι even
αλλά τουλάχιστον ξεκαθάρισα ποια κερδίζουν και ποια χάνουν
Υπάρχει καλύτερος τρόπος:
Συνάντηση Δευτέρα πρωί σε συμβολαιογράφο και κατάθεση από 2.000 ευρώ με τον όρο να τα πάρει όλα αυτός που θα έχει το καλύτερο ποσοστό προβλέψεων μέχρι τις 31 Μαρτίου
τι ωραια που μυριζει το χταποδι με το ρυζι ....
Ρε τυπε , δεν σε ρωτησαμε αν εισαι στα πατσι ή ποια στοιχηματα παιζεις , απο χαρτονομισματα πως εισαι στην βαθμολογια , κανα νουμερο μπορεις να πεις ή εισαι αλλεργικος ?
Το δεν εχω πολλα λεφτα τι σημαινει στα δικα σου μετρα ?? εχεις κανα μυριο ? εισαι παραπανω ? παρακατω ?
αυτή τη στιγμή παίζω ψιλικατζίδικα: πενηντάευρα μονά αποδεκτά, λόγω φόβου για μεγάλη αρνητική διακύμανση
οταν θα φτιαξουν τα πραγματα τι θα ριχνεις ας πουμε ? και για τι ποσα μιλαμε ? στο καλυτερο σου σερι πετυχημενων προβλεψεων τι βλεπεις σαν συνολο να παιρνεις , και με τι αρχικη μπανκα ?
Ο στόχος για το ποδοσφαιρικό στοίχημα για τη σεζόν 2015-2016 (όταν και θα έχω καλό bankroll) είναι περίπου 80-100.000 κέρδος