Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο στόχος για το ποδοσφαιρικό στοίχημα για τη σεζόν 2015-2016 (όταν και θα έχω καλό bankroll) είναι περίπου 80-100.000 κέρδος

Δυό φορές έχεις δώσει σημεία και δεν ηρθαν και τα δύο (και με χαμηλές αποδόσεις)
Εσύ τι συμπέρασμα θα βγαζες αν ήσουν στη θέση μας; Δε θα λεγες ότι αυτός μας δουλεύει ψιλό γαζί;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Bodosakis%202.jpg

πιο ματσωμενους βαλε  ;)

Επισκέπτης
οταν θα φτιαξουν τα πραγματα τι θα ριχνεις ας πουμε ? και για τι ποσα μιλαμε ? στο καλυτερο σου σερι πετυχημενων προβλεψεων τι βλεπεις σαν συνολο να παιρνεις , και με τι αρχικη μπανκα ?

σε φάσεις που έπαιζα πιο ανοιχτά έχω χάσει 2.000 ευρώ σε ματσ με over 1,5 την Γιουβέντους που ήρθε 1-0 με γκολ απ το 15 και πολλά άλλα τέτοια

γενικώς τετραψήφια νούμερα

αλλά δεν άντεξα λόγω διακύμανησς, αλλά και (ομολογώ) λανθασμένων επιλογών σε αρκετές περιπτώσεις (γρήγορες αποφάσεις χωρίς μελέτη, παιχνίδι μόνο για την αδρεναλίνη κλπ)

καταλαβαίνεις τι εννοώ

αυτά εννοείται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όταν αποφασίσεις να παίξεις επαγγελματικά

Επισκέπτης
Δυό φορές έχεις δώσει σημεία και δεν ηρθαν και τα δύο (και με χαμηλές αποδόσεις)
Εσύ τι συμπέρασμα θα βγαζες αν ήσουν στη θέση μας; Δε θα λεγες ότι αυτός μας δουλεύει ψιλό γαζί;

μπορώ να σου δώσω λινκ από ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΑΙΤ του στοιχηματικού χώρου με δική μου στήλη-θρεντ

και εκατοντάδες προβλέψεις με θετική τελική ROI

αλλά δε θα το κάνω γιατί απλά δεν βρίσκω το λόγο

αν θέλετε ξεκινάμε από αύριο μια κόντρα, αν και επιφυλάσσομαι για το κατά πόσο μπορώ να την παρακολουθήσω λόγω υποχρεώσεων

όμως αν παίξουμε θα παίξουμε με χοντρό στοίχημα και επίσημα στοιχεία (συμβολαιογράφο, κλπ)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μπορώ να σου δώσω λινκ από ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΑΙΤ του στοιχηματικού χώρου με δική μου στήλη-θρεντ

και εκατοντάδες προβλέψεις με θετική τελική ROI

αλλά δε θα το κάνω γιατί απλά δεν βρίσκω το λόγο

αν θέλετε ξεκινάμε από αύριο μια κόντρα, αν και επιφυλάσσομαι για το κατά πόσο μπορώ να την παρακολουθήσω λόγω υποχρεώσεων

όμως αν παίξουμε θα παίξουμε με χοντρό στοίχημα και επίσημα στοιχεία (συμβολαιογράφο, κλπ)

Τι κόντρα και παπαριές, δώσε για αύριο 2 σημεία. Ή ένα με απόδοση πάνω από 1.60

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

σε ενα σαιτ που οι μισοι δηλωνουν μεγιστανες και οι αλλοι μισοι γαμιαδες της Sofia Vergara(καποιοι και τα δυο) εσυ ψαχνεις ποιος μας δουλευει ψιλο και χοντρο γαζι ε?  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
σε ενα σαιτ που οι μισοι δηλωνουν μεγιστανες και οι αλλοι μισοι γαμιαδες της Sofia Vergara(καποιοι και τα δυο) εσυ ψαχνεις ποιος μας δουλευει ψιλο και χοντρο γαζι ε?  :2funny:

παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν εχει κλωνους .....  ;)
Ποιος ειπε οτι ειναι μεγιστανας ? ο Μπαρος με το κοτετσι το αυθαιρετο στην Μυκονο ?

Επισκέπτης
Τι κόντρα και παπαριές, δώσε για αύριο 2 σημεία. Ή ένα με απόδοση πάνω από 1.60

2 σημεία για τα μαθηματικά μου, δε σημαίνουν τίποτα

αν θες μπορούμε να το κάνουμε 100 σημεία για τους επόμενους 3 μήνες

Όποια θέλει ο καθένας, σε όποια διοργάνωση θέλει με ότι απόδοση θέλει, ότι είδος στοιχήματος θέλει

Από 1 μονάδα (ή 1 ευρώ) ποντάρισμα και όποιος πάρει τα πιο πολλά πίσω κερδίζει

Αν παίξουμε όμως πρέπει να μπει καλό bet γιατί όπως είπα δεν έχω χρόνο για απλά παιχνίδια επιβεβαίωσης και ούτε και με ενδιαφέρουν

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποιος ειπε οτι ειναι μεγιστανας ? ο Μπαρος με το κοτετσι το αυθαιρετο στην Μυκονο ?

και οτι δεν υπαρχουνε στημενα  :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Δεν έπρεπε να πεις αυτό το όνομα τέτοια ώρα :cum:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το σαιτ δεν εχει κλωνους τυπε μην λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
2 σημεία για τα μαθηματικά μου, δε σημαίνουν τίποτα

αν θες μπορούμε να το κάνουμε 100 σημεία για τους επόμενους 3 μήνες

Όποια θέλει ο καθένας, σε όποια διοργάνωση θέλει με ότι απόδοση θέλει, ότι είδος στοιχήματος θέλει

Από 1 μονάδα (ή 1 ευρώ) ποντάρισμα και όποιος πάρει τα πιο πολλά πίσω κερδίζει

Αν παίξουμε όμως πρέπει να μπει καλό bet γιατί όπως είπα δεν έχω χρόνο για απλά παιχνίδια επιβεβαίωσης και ούτε και με ενδιαφέρουν

Για τα μαθηματικά μου λέει, την έχεις ακούσει για τα καλά ε; Σε βλέπω να καταλήγεις σαν τον Τζον Νας να βλέπεις αριθμούς στο ψυγείο,
Εγώ εδώ είμαι και δίνω προγνωστικά, στο πόστο μου κάθε μέρα :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
στημενα ειναι σιγουρα , αλλιως ο Ρεντ θα ειχε γινει Νιαρχος  ;)

ο Ρεντ εχει καβατζωσει θεση αυλαρχη στο τατοι οταν επιστρεψει ο μεγαλειοτατος δεν το χρειαζεται το στοιχημα  :sunglasses:

Επισκέπτης
Για τα μαθηματικά μου λέει, την έχεις ακούσει για τα καλά ε; Σε βλέπω να καταλήγεις σαν τον Τζον Νας να βλέπεις αριθμούς στο ψυγείο,
Εγώ εδώ είμαι και δίνω προγνωστικά, στο πόστο μου κάθε μέρα :rockon:

δεν είναι κακό να μιλάει κανείς για το παιχνίδι ΑΜΕΣΑ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

εξ άλλου ένα απλό παιχνίδι τύχης με 3 ενδεχόμενα είναι (γηπεδούχος-χ-φιλοξενούμενος)

πίστεψέ με υπάρχουν απείρως πολυπλοκότερα παιχνίδια και προβλήματα γενικότερα αν θέλει κάποιος να φτάσει σε επίπεδα προβληματισμού του Νας, όπως λες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!