Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
παιδια μην πονταρει κανεις στην μονακο ο φαλκαο δεν παιζει ουτε σημερα :S
ευχαριστουμε μαν για την πληροφορια
παιδια μην πονταρει κανεις στην μονακο ο φαλκαο δεν παιζει ουτε σημερα :S
RCA Καζαμπλάνκα @ 2.87καλησπερα και ιδιαιτερα στον αντζελο τον αδερφουλι γερος και σιδερενιος να ειναι παντα 2,5 ευρω πονταρισμα να κερδισει η καζαμπλανκα θελει ενα ημιχρονο ακομα ειναι 0-0 στο 45 στην αναπαυλα σε λιγο αρχιζει το 2 ημιχρονο α καλο ε στο μαροκο μια ειναι η ομαδα κ α ζ α μ π λ α ν κ α α κ α λ ο ε δεν μπορω να βαλω παπα κατι επαθαν οι φατσουλες και εβαλα αυτο που βλεπω α καλο ε ΥΓ.. Τι ωραια που ειναι κατω απο το παπλομα α καλο ε
Δεν μπορει να μου συμβαινει αυτο
τι εγινε παλι ρε μαν ?
γαμημένη νοτιγχαμ ο αμπτουν κ ο νταρμπισιρ δεν κανουν τιποτακαλησπέρα σε όλους,για σήμερα έχουμε τον άσσο της ρέντινγκ,τον ασσο της κπρ και το διπλό της νοτιχαμ
Καλά κέρδη σε όλους!
γαμημένη νοτιγχαμ ο αμπτουν κ ο νταρμπισιρ δεν κανουν τιποτα
κι εγω τρια στα τεσσερα σημερα ας οψεται η μπερνλι η γαμημενη....03/12/2013 20:00 102 ΝΑΝΤ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1 1.65 -
03/12/2013 21:30 106 ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1 1.45 -
03/12/2013 21:45 115 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 1.95 -
03/12/2013 22:00 125 ΝΙΣ - ΜΟΝΑΚΟ Over 1.80 -
υγεια και καλη καρδια εισαι καλος παιχτηςκι εγω τρια στα τεσσερα σημερα ας οψεται η μπερνλι η γαμημενη....
ειμαι πολυ μικρος μπροστα σου παικταρα μου....τσικο που λενε.....υγεια και καλη καρδια εισαι καλος παιχτης
αρχιδια χαμηλες αποδοσεις ρε,η μονακο 3 εριξε στο ρελαντι :Sφιλε πολυ κοντα πηγες παντως , ατυχια με το Χ
oxi φιλαρακι μου δεν ειμαι παιχταρας γιατι ειμαι παρορμυτικος αλλα και γιατι δεν ειμαι δεν εχει σημασια ποσα χρονια παιζει καποιος στοιχημα σημασια εχει να παιζει σωστα φυσικα τα παντα ειναι στα χερια μας στο μυαλο μας να βελτιοθουμε .. Υγεια να υπαρχει σε ολο τον κοσμο και οσο για το στοιχημα το πιο σημαντικο ειναι να πιστεψουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια.. Μετα να μπορεσουμε να ελεξουμε την παρορμυση μας Αυτο ειναι το πιο δυσκολο να ελεξουμε τα παθη μας αυτος που θα καταφερει να ελεξει τα παθη του αυτος ειναι παιχταρας για να γινει αυτο πρεπει να σκεφτουμε να φιλοσοφισουμε οι φιλοσοφοι τα ελεξαν με την φιλοσοφια αυτοι σκεφτηκαν και τα κερδισαν Να μη διαλέγετε αρνητικούς τρόπους για τη διόρθωσή σας. Δεν χρειάζεται ούτε τον διάβολο να φοβάσθε, ούτε την κόλαση, ούτε τίποτα. Δημιουργούν αντίδραση. Έχω κι εγώ μια μικρή πείρα σ’ αυτά. Ο σκοπός δεν είναι να κάθεσθε, να πλήττετε και να σφίγγεσθε, για να βελτιωθείτε. Ο σκοπός είναι να ζείτε, να μελετάτε, να προσεύχεσθε, να προχωράτε στην αγάπη, στην αγάπη του Χριστού, στην αγάπη της Εκκλησίας.ειμαι πολυ μικρος μπροστα σου παικταρα μου....τσικο που λενε.....
και συ να σαι υγιης ,να παιρνεις τα ω3 σου και να τρως τις σαρδελιτσες......εστω και χωρις τσιπουρο πια....
περαστικα και στον αντζελο δεν ξερω αν ειχα πει προχτες γιατι κολλησε το σαιτ οταν πηγα να γραψω τα βυζια δεν τα βαλα τυχαια....ελπιζω να του κανει νοσηλεια μια βυζαρου νοσοκομα καλο ε χρησταρα