Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλησπερα και ιδιαιτερα στον αντζελο τον αδερφουλι :grin: γερος και σιδερενιος να ειναι παντα :grin:   2,5 ευρω πονταρισμα να κερδισει η καζαμπλανκα θελει ενα ημιχρονο ακομα ειναι 0-0 στο 45 στην αναπαυλα σε λιγο αρχιζει το 2 ημιχρονο α καλο ε στο μαροκο μια ειναι η ομαδα κ α ζ α μ π λ α ν κ α α κ α λ ο ε :grin: :* δεν μπορω να βαλω παπα κατι επαθαν οι φατσουλες και εβαλα αυτο που βλεπω α καλο ε :grin:ΥΓ.. Τι ωραια που ειναι κατω απο το παπλομα :grin: α καλο ε :grin:
RCA Καζαμπλάνκα @ 2.87
Μονό: 2,5  @ €1 03/12/2013 15:57:41 2,50 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GR9077717510F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  03/12/2013 15:57:41 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 RCA Καζαμπλάνκα Χασάνια Αγαδίρ v RCA Καζαμπλάνκα
(Τελικό αποτέλεσμα) 03/12/2013 Κανένα 2.87 Χαμένο
Σύνολο:  2,5 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00   Kαλησπερα σε ολα τα παλικαρια οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους λενε στο χωριο μου :grin: α καλο ε θα ξαναπαιξω μαροκο οταν το μαροκο μπει στην ευρωπαικη ενωση :grin: α καλο ε :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλησπέρα σε όλους,για σήμερα έχουμε τον άσσο της ρέντινγκ,τον ασσο της κπρ και το διπλό της νοτιχαμ

Καλά κέρδη σε όλους!
γαμημένη νοτιγχαμ ο αμπτουν κ ο νταρμπισιρ δεν κανουν τιποτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
03/12/2013 20:00 102 ΝΑΝΤ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1 1.65 -
03/12/2013 21:30 106 ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1 1.45 -
03/12/2013 21:45 115 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 1.95 -
03/12/2013 22:00 125 ΝΙΣ - ΜΟΝΑΚΟ Over 1.80 -
κι εγω τρια στα τεσσερα σημερα ας οψεται η μπερνλι η γαμημενη.... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υγεια και καλη καρδια εισαι καλος παιχτης :grin: :grin:
ειμαι πολυ μικρος μπροστα σου παικταρα μου....τσικο που λενε.....

και συ να σαι υγιης ,να παιρνεις τα ω3 σου και να τρως τις σαρδελιτσες......εστω και χωρις τσιπουρο πια.... :rockon:

περαστικα και στον αντζελο δεν ξερω αν ειχα πει προχτες γιατι κολλησε το σαιτ οταν πηγα να γραψω :tits:    τα βυζια δεν τα βαλα τυχαια....ελπιζω να του κανει νοσηλεια μια βυζαρου νοσοκομα  :tits2:    καλο ε χρησταρα :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
ειμαι πολυ μικρος μπροστα σου παικταρα μου....τσικο που λενε.....

και συ να σαι υγιης ,να παιρνεις τα ω3 σου και να τρως τις σαρδελιτσες......εστω και χωρις τσιπουρο πια.... :rockon:

περαστικα και στον αντζελο δεν ξερω αν ειχα πει προχτες γιατι κολλησε το σαιτ οταν πηγα να γραψω :tits:    τα βυζια δεν τα βαλα τυχαια....ελπιζω να του κανει νοσηλεια μια βυζαρου νοσοκομα  :tits2:    καλο ε χρησταρα :grin: :grin:
oxi φιλαρακι μου δεν ειμαι παιχταρας :cheesy: γιατι ειμαι παρορμυτικος αλλα και γιατι δεν ειμαι :grin: δεν εχει σημασια ποσα χρονια παιζει καποιος στοιχημα σημασια εχει να παιζει σωστα φυσικα τα παντα ειναι στα χερια μας στο μυαλο μας να βελτιοθουμε .. Υγεια να υπαρχει σε ολο τον κοσμο και οσο για το στοιχημα το πιο σημαντικο ειναι να πιστεψουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια.. Μετα να μπορεσουμε να ελεξουμε την παρορμυση μας  :grin: Αυτο ειναι το πιο δυσκολο να ελεξουμε τα παθη μας αυτος που θα καταφερει να ελεξει τα παθη του αυτος ειναι παιχταρας για να γινει αυτο πρεπει να σκεφτουμε να φιλοσοφισουμε οι φιλοσοφοι τα ελεξαν με την φιλοσοφια αυτοι σκεφτηκαν και τα κερδισαν :grin: Να μη διαλέγετε αρνητικούς τρόπους για τη διόρθωσή σας. Δεν χρειάζεται ούτε τον διάβολο να φοβάσθε, ούτε την κόλαση, ούτε τίποτα. Δημιουργούν αντίδραση. Έχω κι εγώ μια μικρή πείρα σ’ αυτά. Ο σκοπός δεν είναι να κάθεσθε, να πλήττετε και να σφίγγεσθε, για να βελτιωθείτε. Ο σκοπός είναι να ζείτε, να μελετάτε, να προσεύχεσθε, να προχωράτε στην αγάπη, στην αγάπη του Χριστού, στην αγάπη της Εκκλησίας.
Τις αδυναμίες αφήστε τις όλες, για να μην παίρνει είδηση το αντίθετο πνεύμα (δηλ. ο διάβολος) και σας βουτάει και σας καθηλώνει και σας βάζει στη στενοχώρια...
Να μην κάνετε καμιά προσπάθεια ν’ απαλλαγείτε από αυτές. Ν’ αγωνίζεσθε με απαλότητα και απλότητα, χωρίς σφίξιμο και άγχος. Μη λέτε: «Τώρα θα σφιχτώ, θα κάνω προσευχή ν’ αποκτήσω αγάπη, να γίνω καλός κ.λπ.». Δεν είναι καλό να σφίγγεσαι και να πλήττεις, για να γίνεις καλός. Έτσι θ’ αντιδράσετε χειρότερα. Όλα να γίνονται με απαλό τρόπο, αβίαστα και ελεύθερα. Ούτε να λέτε: «Θεέ μου, απάλλαξέ με απ’ αυτό», παραδείγματος χάριν, τον θυμό, την λύπη. Δεν είναι καλό να προσευχόμαστε ή και να σκεπτόμαστε το συγκεκριμένο πάθος. κάτι γίνεται στην ψυχή μας και μπλεκόμαστε ακόμη περισσότερο. Ρίξου με ορμή, για να νικήσεις το πάθος και θα δεις τότε πως θα σ’ αγκαλιάσει, θα σε σφίξει και δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα.
Η ελευθερία δεν κερδίζεται, αν δεν ελευθερώσομε το εσωτερικό μας απ’ τα μπερδέματα και τα πάθη.

Πηγή: Βιβλίο “Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλιβίτου, Βίος και Λόγοι” – Ι.Μ. Χρυσοπηγής Χανίων. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Αυτοί που υποκύπτουν στα πάθη τους, βιώνουν μεγάλη δυστυχία και ελάχιστη χαρά, σαν την αγελάδα που αρπάζει λιγάκι χορταράκι την ώρα που σέρνει το βαρύ φορτίο της :grin:        Εκείνος που πιστεύει πως θα πνίξει τις επιθυμίες του ικανοποιώντας τις, είναι σαν εκείνον τον τρελό που προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά με το άχυρο :grin:        Η αρετή είναι σαν το πολύτιμο λιβάνι, που ευωδιάζει πιο πολύ όταν το καις ή όταν το θρυμματίζεις. Από την ευημερία, πιο εύκολα πηγαίνεις στα πάθη, από την αντιξοότητα πιο εύκολα στην αρετή :grin:          Πραγματικός ήρως είναι εκείνος ο οποίος κατορθώνει και νικά τα πάθη του :grin:          Άριστο πράγμα να εξουσιάζει κανείς τις ηδονές του :grin:          Δεν είναι σωστή τακτική να ανοίγεις πόλεμο με τα πάθη σου. Καλύτερα να τους αφαιρείς τα μέσα επιβίωσης :grin:            Έχεις μεγάλη εξουσία, αν κατέχεις τον εαυτό σου.  :grin:          Να αγαπάς τον εαυτό σου και να'σαι σε εγρήγορση τώρα, αύριο, πάντα. Πρώτα βρες το δρόμο σου, δίδαξε μετά τους άλλους και η δυστυχία θα νικηθεί. Για να δείξεις όμως το δρόμο στους άλλους, πρέπει πρώτα να κατορθώσεις κάτι πολύ πιο δύσκολο: να βρεις τον δικό σου. Εσύ είναι ο αφέντης του εαυτού σου. Ποιός άλλος; Τον αφέντη σου θα τον βρεις, αν εξουσιάσεις τον εαυτό σου :grin:          Να συγκρατείς το θυμό σου και τις επιθυμίες σου :grin:        Να χαλιναγωγείς τα πάθη σου, για να μη τιμωρείσαι αύριο από αυτά :grin:          Το να νικά κανείς ο ίδιος τον εαυτό του, είναι η πρώτη και η καλύτερη απ' όλες τις νίκες :grin:       

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Η μεγαλύτερη δύναμη και ο πιο μεγάλος πλούτος είναι να αποκτήσει κανείς την εγκράτεια  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Πριν από κάθε ωραίο απόκτημα προηγείται κοπιαστική άσκηση που την συνοδεύει η εγκράτεια :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Δεν χρειαζόμαστε περισσότερες γνώσεις, αλλά περισσότερη σοφία. Και η σοφία προέρχεται από την παρατήρηση :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Μην κολυμπάς αντίθετα στο ρεύμα. Στάσου στο ποτάμι, γίνε το ποτάμι. Και το ποτάμι ήδη κατευθύνεται προς τη θάλασσα. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Το να αγαπιέσαι πολύ από κάποιον σου δίνει δύναμη, ενώ το να αγαπάς πολύ κάποιον σου δίνει θάρρος. :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα. :grin:        Ενα 5ευρω που ειπε το φιλαρακι ο νευμαρ που δινει η βετ365 σαν δωρο :grin:  μπορει να γινει 1000ρικο :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom