Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Κατάλαβα, δε θα μάθουμε ποτέ, θα δείξει μετά το ένα κερδισμένο απ τα δέκα που έπαιξε κι όλα καλά  :2funny:
Κι η ζωη στο θρεντ συνεχίζεται  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.080
Πόντοι
12.756
Κατάλαβα, δε θα μάθουμε ποτέ, θα δείξει μετά το ένα κερδισμένο απ τα δέκα που έπαιξε κι όλα καλά  :2funny:
Κι η ζωη στο θρεντ συνεχίζεται  :rockon:

αυτα δεν τα κανω εγω φιλε μου  , ειχα πει κατι παλιοτερα εδω στο θρεντ γι αυτα τα πραγματα ..αλλα καποιοι στραβωσαν...οποτε χανω το λεω ( εχω εμφανισει και δελτια ) και οποτε κερδιζω παλι , αλλα να χασω ( στο συνολο της ημερας ) και να εχω κερδισει μονο σε ενα δελτιο και να βγαλω αυτο μονο για να δειξω οτι και καλα ειμαι κερδισμενος δεν το κανω ,και δεν εχω και την αναγκη να το κανω , τετοια πουστριλικια αλλου ψαξε να τα βρεις.
Ουτε υπαρχει περιπτωση να παιξω ποτε δεκα δελτια με τα λεφτα που βαζω γιατι εχω προβλημα με την Μπετ ..
Ενα οβερ στο Ιταλικο κυπελο επαιξα γιατι δεν δινει το γκολ γκολ τα μουνια , και μια μπομπα 2πλο που για μενα δεν ειναι ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Σου ήταν δύσκολο να πεις απ την αρχη τις προβλέψεις σου; Για να ξέρουμε για ποιο λογο υπάρχει και το θρεντ, να το ονομάσουμε αν είναι ''Κοροιδέψτε τις προβλέψεις του λάιον''
Δέχομαι την πλάκα αλλά αν το κάνεις κάθε μέρα παύει να είναι αστείο  :idiot:
Ούτε ειρωνεύομαι τις προβλέψεις των άλλων σαν τον άλλον τον παπάρα που παρεξηγηθηκε κι έφυγε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.080
Πόντοι
12.756
Σου ήταν δύσκολο να πεις απ την αρχη τις προβλέψεις σου; Για να ξέρουμε για ποιο λογο υπάρχει και το θρεντ, να το ονομάσουμε αν είναι ''Κοροιδέψτε τις προβλέψεις του λάιον''
Δέχομαι την πλάκα αλλά αν το κάνεις κάθε μέρα παύει να είναι αστείο  :idiot:
Ούτε ειρωνεύομαι τις προβλέψεις των άλλων σαν τον άλλον τον παπάρα που παρεξηγηθηκε κι έφυγε.

Να σου θυμισω οτι σιγονταρες μαλάκα στις ειρωνιες που του εκαναν , και αν μου πεις οτι το εκανες για πλακα "και καλα" σου απανταω οτι και γω "για πλακα" σε πειραζω μιας και μονος σου εχεις πει οτι δεν πιανεις τιποτα ..
Αφου δεχεσαι την πλακα δεν θα επρεπε να ειχες προβλημα , οσο για το θεμα του θρεντ ειχα πει παλια πως να το βγαζαμε , "δελτια που κερδιζουν ΜΟΝΟ ".
Ουτως η αλλως σπανια βγαζω δελτια που κερδιζουν ή χανουν , γιατι πολυ απλα δεν τα ειχα πει στην αρχη σαν προβλεψη.Εχω ξαναπει οτι παιζω ξεχωριστα απο πολλους εδω μεσα γιατι παιζω και αλλα ποσα.

Οπως και να εχει εγω σταματαω την πλακα απο εδω και στο εξης. 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Να σου θυμισω οτι σιγονταρες μαλάκα στις ειρωνιες που του εκαναν , και αν μου πεις οτι το εκανες για πλακα "και καλα" σου απανταω οτι και γω "για πλακα" σε πειραζω μιας και μονος σου εχεις πει οτι δεν πιανεις τιποτα ..
Αφου δεχεσαι την πλακα δεν θα επρεπε να ειχες προβλημα , οσο για το θεμα του θρεντ ειχα πει παλια πως να το βγαζαμε , "δελτια που κερδιζουν ΜΟΝΟ ".
Ουτως η αλλως σπανια βγαζω δελτια που κερδιζουν ή χανουν , γιατι πολυ απλα δεν τα ειχα πει στην αρχη σαν προβλεψη.Εχω ξαναπει οτι παιζω ξεχωριστα απο πολλους εδω μεσα γιατι παιζω και αλλα ποσα.

Οπως και να εχει εγω σταματαω την πλακα απο εδω και στο εξης. 

Για σφίξου λίγο να θυμηθείς ποιος άρχιζε τις ειρωνείες και την αλαζονεία στις προβλέψεις των άλλων μελων και μετά πες ό,τι θες. Είδες να κάνω σε άλλον πλάκα; Πλάκα με λεφτά, ακόμα και 1 ευρώ δεν κάνω ποτέ μου, τα σέβομαι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
03/12/2013 20:00 102 ΝΑΝΤ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1 1.65 -
03/12/2013 21:30 106 ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1 1.45 -
03/12/2013 21:45 115 ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 1.95 -
03/12/2013 22:00 125 ΝΙΣ - ΜΟΝΑΚΟ Over 1.80 -

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.080
Πόντοι
12.756
Για σφίξου λίγο να θυμηθείς ποιος άρχιζε τις ειρωνείες και την αλαζονεία στις προβλέψεις των άλλων μελων και μετά πες ό,τι θες. Είδες να κάνω σε άλλον πλάκα; Πλάκα με λεφτά, ακόμα και 1 ευρώ δεν κάνω ποτέ μου, τα σέβομαι.

Οι 2 μας μιλαμε φιλε , ξυπνα λιγο και ξαναδιαβασε να δεις τι γραφω ..Οταν μιλαμε μεταξυ μας μην μου λες τι κανουν οι αλλοι ..
Αν αρχισε τις ειρωνειες αυτος οπως λες στους αλλους πηρες και εσυ φορα και αρχισες να σιγονταρεις ? αυτο θες να μου πεις ? Πας με το πληθος ? εισαι της μαζας ?
Στο πλακα με τα λεφτα που λες θα συμφωνησω μαζι σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Οι 2 μας μιλαμε φιλε , ξυπνα λιγο και ξαναδιαβασε να δεις τι γραφω ..Οταν μιλαμε μεταξυ μας μην μου λες τι κανουν οι αλλοι ..
Αν αρχισε τις ειρωνειες αυτος οπως λες στους αλλους πηρες και εσυ φορα και αρχισες να σιγονταρεις ? αυτο θες να μου πεις ? Πας με το πληθος ? εισαι της μαζας ?
Στο πλακα με τα λεφτα που λες θα συμφωνησω μαζι σου.

Είχα παίξει τον ατρόμητο μια δευτέρα κι είχε έρθει 1-1 (παρόλο που είχε χάσει ένα τσουβαλι ευκαιρίες ο ατρόμητος) κι είχε αρχίσει τις ειρώνείες μετά ''Α ρε ατρομητάρα ομαδάρα'' και τέτοια

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
συστηματακι για σημερα και αυριο στη μπετ αντε να δουμε :grin:
λιλ μαρσειγ χ
αουτστρια στουρμ χ2
κολωνια χ2
μαντσεστερ γιουν 1-1(ημ-τλκ)
οφη καλλονη χ2
ουνιον χ(μπορει να ριξω και κατι ψιλα στο 2-2 εμπνευση)
ατρομητος 2
2,3,4 στα 7!το πιστευω πολυ ελπιζω να βγει!

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
πολυ μαγκεψε η κολωνια και θα τη φαει τη πουτσαρα σημερα :pipa3:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακο σε συστημα το παιζω επεκλεισε μαιντζ που ειναι πολυ καλη ομαδα γιατι να μην βγαλει και αμβουργο?ενα ματς ειναι τοι γινει εγινε!τησ εταξε και πριμ ο προεδρος + τα λεφτα που περνει οποιος προχωρησει!η αυτο η η σαλκε θα σπασει εγω πηρα αυτο! :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.692
Πόντοι
5.006
Καλησπερα στα παιδια...και μια ιδιαιτερη στο λεοντα Nipple st@rbust...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
καλησπερα και ιδιαιτερα στον αντζελο τον αδερφουλι :grin: γερος και σιδερενιος να ειναι παντα :grin:   2,5 ευρω πονταρισμα να κερδισει η καζαμπλανκα θελει ενα ημιχρονο ακομα ειναι 0-0 στο 45 στην αναπαυλα σε λιγο αρχιζει το 2 ημιχρονο α καλο ε στο μαροκο μια ειναι η ομαδα κ α ζ α μ π λ α ν κ α α κ α λ ο ε :grin: :* δεν μπορω να βαλω παπα κατι επαθαν οι φατσουλες και εβαλα αυτο που βλεπω α καλο ε :grin:ΥΓ.. Τι ωραια που ειναι κατω απο το παπλομα :grin: α καλο ε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom