LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Εσύ τι θα παίξεις σημερα;
Κατάλαβα, δε θα μάθουμε ποτέ, θα δείξει μετά το ένα κερδισμένο απ τα δέκα που έπαιξε κι όλα καλά
Κι η ζωη στο θρεντ συνεχίζεται
λιονταρε εχω μαθει οτι εχεις πεσει στα βαθια του τζογου!
Σου ήταν δύσκολο να πεις απ την αρχη τις προβλέψεις σου; Για να ξέρουμε για ποιο λογο υπάρχει και το θρεντ, να το ονομάσουμε αν είναι ''Κοροιδέψτε τις προβλέψεις του λάιον''
Δέχομαι την πλάκα αλλά αν το κάνεις κάθε μέρα παύει να είναι αστείο
Ούτε ειρωνεύομαι τις προβλέψεις των άλλων σαν τον άλλον τον παπάρα που παρεξηγηθηκε κι έφυγε.
ευγε νεε μου
Ντάξει δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο ακόμα, το ελέγχω
Να σου θυμισω οτι σιγονταρες μαλάκα στις ειρωνιες που του εκαναν , και αν μου πεις οτι το εκανες για πλακα "και καλα" σου απανταω οτι και γω "για πλακα" σε πειραζω μιας και μονος σου εχεις πει οτι δεν πιανεις τιποτα ..
Αφου δεχεσαι την πλακα δεν θα επρεπε να ειχες προβλημα , οσο για το θεμα του θρεντ ειχα πει παλια πως να το βγαζαμε , "δελτια που κερδιζουν ΜΟΝΟ ".
Ουτως η αλλως σπανια βγαζω δελτια που κερδιζουν ή χανουν , γιατι πολυ απλα δεν τα ειχα πει στην αρχη σαν προβλεψη.Εχω ξαναπει οτι παιζω ξεχωριστα απο πολλους εδω μεσα γιατι παιζω και αλλα ποσα.
Οπως και να εχει εγω σταματαω την πλακα απο εδω και στο εξης.
ευγε νεε μου
εγω κανω μια μικρη αποτοξίνωση
[size=7pt]το χω ριξει στα κοριτσα[/size]
Ωραίος
Με ρέγουλα όμως
Για σφίξου λίγο να θυμηθείς ποιος άρχιζε τις ειρωνείες και την αλαζονεία στις προβλέψεις των άλλων μελων και μετά πες ό,τι θες. Είδες να κάνω σε άλλον πλάκα; Πλάκα με λεφτά, ακόμα και 1 ευρώ δεν κάνω ποτέ μου, τα σέβομαι.
Οι 2 μας μιλαμε φιλε , ξυπνα λιγο και ξαναδιαβασε να δεις τι γραφω ..Οταν μιλαμε μεταξυ μας μην μου λες τι κανουν οι αλλοι ..
Αν αρχισε τις ειρωνειες αυτος οπως λες στους αλλους πηρες και εσυ φορα και αρχισες να σιγονταρεις ? αυτο θες να μου πεις ? Πας με το πληθος ? εισαι της μαζας ?
Στο πλακα με τα λεφτα που λες θα συμφωνησω μαζι σου.