χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
Το λασπωμένο νερό καθαρίζει όταν μείνει ακίνητο
Αυτός που μιλάει δεν ξέρει. Αυτός που ξέρει δεν μιλάει. Αν ηξερα δεν θα μιλουσα α καλο ε οποτε ειμαι αξερος α καλο ε δεν πηραζει
103 ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χ/1
125 ΜΟΝΑΚΟ Χ/2
109 ΚΕΜΠΡΙΤΖ 1
εισαι ωραιοςευτυχως επεξα και ενα τα τελικα μονο και πληρωθηκα καλα
Το να είσαι υπερβολικά δυσαρεστημένος με τον εαυτό σου είναι αδυναμία, το να είσαι υπερβολικά ευχαριστημένος είναι ανοησία.
Το κουπόνι είναι εμετός, δε μ αρέσει, λογικό σημείο φαίνεται η μονακό αλλά έτσι όπως το χουν πλασάρει στον οπαπ με 1,65 και μονό αποδεκτό μου φαίνεται πολύ ύπουλο. Το gg της μπράιτον μ αρέσει και το όβερ της μπέρμιγχαμ
απο το ιντερνετ τα περνωχρηστο εχεις παρει απο αυτα τα ημερολογια της εκκλησιας που ειναι μερα-μερα και σκιζεις το χαρτακι της ημερας και εχει απο πισω αυτα που γραφεις ?
Σε ποια μερα του χρόνου εχεις φτασει ?
θα δωσω και αυριο να με ακουσεις να πληρωθεις φιλαρακιεισαι ωραιος
δωσε αδερφουλη ΥΓ.. Οι μαυροι πιο εξυπνοι ειναι και λενε ολοι τους αλους μαυρους μπραδερ α καλο ε ειμαστε ολοι αδερφιαθα δωσω και αυριο να με ακουσεις να πληρωθεις φιλαρακι
δωσε αδερφουλη ΥΓ.. Οι μαυροι πιο εξυπνοι ειναι και λενε ολοι τους αλους μαυρους μπραδερ α καλο ε ειμαστε ολοι αδερφια
ετσι κανουμε ολοι μαςετσι αδερφε εγω θα δινω απο δω και περα οποιος γουσταρει πεζει