LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Γεια σου Χρησταρα
Πίπη, ο γέοπας άμπερ αλέρτ
Γεια σου Χρησταρα
δυστυχως εχασα το νο γκολ της ρεαλ απο την τετραδα που εδωσα.....αυριο πρεπει να μελετησω καλυτερα τον μπαοκ27/11/2013 19:30 140 ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΙΝΤ 2-3 Goals 1.85 -
27/11/2013 21:45 142 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 4-6 Goals 2.10 -
27/11/2013 21:45 143 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 2.70 -
27/11/2013 21:45 146 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ No Goal 1.80 -
πλακα εχεις και εσυ που τον γκαζωνεις για τον Γεοπα που δεν πιανεις ουτε μονό με διπλη ευκαιρια
πλακα εχεις και εσυ που τον γκαζωνεις για τον Γεοπα που δεν πιανεις ουτε μονό με διπλη ευκαιρια
ο λεονης και ασσο χ διπλο να παιξει τον ιδιο αγωνα θα ακυρωθει λογω κακοκαιριας
ο λεονης και ασσο χ διπλο να παιξει τον ιδιο αγωνα θα ακυρωθει λογω κακοκαιριας
Διπλές ευκαιρίες με 2 απόδοση όμως μουνή, δίνε κι εσύ κάθε μερα τριάδες με μέσο όρο απόδοση 2 το καθένα να δούμε τι θα πιάνεις
διπλη ευκαιρια με αποδοση 2 ποτε επαιξες εσυ ?? παιζεις και Νταρτς ?
βασικα πρεπει να νικησουμε τα παθη μας για να νικησουμε τους μπουκς....να τρωμε περισσοτερες φακες και ψαρι και ελαιολαδο και λιγοτερα κρεατα σαν τον χρησταρα '
βασικα πρεπει να νικησουμε τα παθη μας για να νικησουμε τους μπουκς....να τρωμε περισσοτερες φακες και ψαρι και ελαιολαδο και λιγοτερα κρεατα σαν τον χρησταρα '
τα πολλα κρεατα μας κανουν παθιασμενους και επιθετικους οπως τα παλικαρια που τσακωνονταν σημερα στο θρεντ...πρεπει να κατακτησουμε την νιρβανα που παρεχει ενα πιατο σαρδελες τηγανητες και μια σαλατα βλητα.....
τα πολλα κρεατα μας κανουν παθιασμενους και επιθετικους οπως τα παλικαρια που τσακωνονταν σημερα στο θρεντ...πρεπει να κατακτησουμε την νιρβανα που παρεχει ενα πιατο σαρδελες τηγανητες και μια σαλατα βλητα.....
1-1 ακριβες σκορ παιξε χρησταρατωρα που το ξανασκεφτομαι ο παοκ με χ δεν χαλιετε αλλα και οι καζακστανοι τελευτεοι δεν εχουν να χασουν τιποτα μπορει να ερθει και κανα οβερ η κανα 2-2 σκορ το γηπεδο ειναι θερμενομενο και κλεινει απο πανω Μεσα στο γηπεδο η θερμοκρασια ειναι στους 16 βαθμους χαλι το γηπεδο γιατι να μην γινει ενα ανοιχτο παιχνιδι τα παοκια κερδισαν τον αρη ειναι χαρουμενα εφυγε το αγχος Αγχος δεν υπαρχει γιαυτον τον αγωνα ας παιξουν μπαλα ανοιχτα που παιζουν ετσι και αλλιως με τον στεφενς Αλλα και για τους 6 οπαδους που εκαναν 6000 χιλιομετρα οδικως για να τους ικανοποιησουν αλλα και γιατι η καζακστανικη ομαδα μεχρι τωρα δεν εχει χασει στο γηπεδο τις αλλα θα προσφερει και αυτη απο την πλευρα τις κατι τις τις Στο να γινει ενα ανοιχτο παιχνιδι θα θελουν και αυτοι μια νικη για τους οπαδους τους μπορει να τον αιφνιδιασουν τον παοκ και να προηγηθουν και μετα να γινει πανηγυρι και να φαμε μαλι τις γριας α καλο ε η και το αντιστροφο δεν εχει λογο να κλειστει αν προηγηθει ο παοκ αλλα καλυτερα οι καζακοι γιατι ο παοκ ειναι ελληνικη και μπορει να κλειστει α καλο ε α καλο ε αχαχουχα α καλο ε θα το παιξω οβερ τελικα αλλα μπορει να ερθει και κανα 2-2 σκορ για να βγει το χ α καλο ε
φιλε μου gl 2 χρονια που ημουν σχεδον χορτοφαγος δηλαδη ετρωγα μονο ψαρια και αυγα τεσπα ημουν μερικος χορτοφαγος δηλαδη η σιμπεριφορα μου απεναντι στον εαυτο μου ηταν χαλια τεσπα τι θελω να πω Στο ρεζουμε δεν εχει σχεσι τι τρωμε για τα παθη μας τα παθη μας ειναι στο μυαλο μας στην ψηχη μας ξερω ανθρωπους που τρωνε 30 μερες τον μηνα μπριζολες και μπιφτεκια και σουβλακια ειναι 130 κιλα αλλα ειναι πιο καλοι ανθρωποι και απο ενα μιρμιγκι δεν παιζει ρολο το φαγητο αλλα τι εχουμε μεσα στο μυαλο 1 τονο ομεγα 3 να φας αν στο μυαλο μας μεσα εχουμε απλιστια υπεροψια εγωισμο κακια οτι και να κανουμε θα ειμαστε κακοι μπορουμε να γινουμε καλοι μονο με την προσπαθεια του καλου και να ταπεινοθουμε αληθινα τα παντα ειναι στο μυαλο οχι στο φαγητο.. Τωρα τα ομεγα 3 βοηθαν λιγο στο να ειμαστε πιο χαλαροι αλλα οχι στο να γινουμε ανθρωποι α ακαλο εβασικα πρεπει να νικησουμε τα παθη μας για να νικησουμε τους μπουκς....να τρωμε περισσοτερες φακες και ψαρι και ελαιολαδο και λιγοτερα κρεατα σαν τον χρησταρα '
φιλε μου gl 2 χρονια που ημουν σχεδον χορτοφαγος δηλαδη ετρωγα μονο ψαρια και αυγα τεσπα ημουν μερικος χορτοφαγος δηλαδη η σιμπεριφορα μου απεναντι στον εαυτο μου ηταν χαλια τεσπα τι θελω να πω Στο ρεζουμε δεν εχει σχεσι τι τρωμε για τα παθη μας τα παθη μας ειναι στο μυαλο μας στην ψηχη μας ξερω ανθρωπους που τρωνε 30 μερες τον μηνα μπριζολες και μπιφτεκια και σουβλακια ειναι 130 κιλα αλλα ειναι πιο καλοι ανθρωποι και απο ενα μιρμιγκι δεν παιζει ρολο το φαγητο αλλα τι εχουμε μεσα στο μυαλο 1 τονο ομεγα 3 να φας αν στο μυαλο μας μεσα εχουμε απλιστια υπεροψια εγωισμο κακια οτι και να κανουμε θα ειμαστε κακοι μπορουμε να γινουμε καλοι μονο με την προσπαθεια του καλου και να ταπεινοθουμε αληθινα τα παντα ειναι στο μυαλο οχι στο φαγητο.. Τωρα τα ομεγα 3 βοηθαν λιγο στο να ειμαστε πιο χαλαροι αλλα οχι στο να γινουμε ανθρωποι α ακαλο ε
φιλε ποσταρε μια διαιτα ηρεμιστικη για πιπη και γεοπα που εχουν νευρα.....κατι που να αυξανει τις ενδορφινες και την σεροτονινηφιλε μου gl 2 χρονια που ημουν σχεδον χορτοφαγος δηλαδη ετρωγα μονο ψαρια και αυγα τεσπα ημουν μερικος χορτοφαγος δηλαδη η σιμπεριφορα μου απεναντι στον εαυτο μου ηταν χαλια τεσπα τι θελω να πω Στο ρεζουμε δεν εχει σχεσι τι τρωμε για τα παθη μας τα παθη μας ειναι στο μυαλο μας στην ψηχη μας ξερω ανθρωπους που τρωνε 30 μερες τον μηνα μπριζολες και μπιφτεκια και σουβλακια ειναι 130 κιλα αλλα ειναι πιο καλοι ανθρωποι και απο ενα μιρμιγκι δεν παιζει ρολο το φαγητο αλλα τι εχουμε μεσα στο μυαλο 1 τονο ομεγα 3 να φας αν στο μυαλο μας μεσα εχουμε απλιστια υπεροψια εγωισμο κακια οτι και να κανουμε θα ειμαστε κακοι μπορουμε να γινουμε καλοι μονο με την προσπαθεια του καλου και να ταπεινοθουμε αληθινα τα παντα ειναι στο μυαλο οχι στο φαγητο.. Τωρα τα ομεγα 3 βοηθαν λιγο στο να ειμαστε πιο χαλαροι αλλα οχι στο να γινουμε ανθρωποι α ακαλο ε
ετσι οπως το βλεπω 2-2 η οβερ η χ σκορ δεν παιζω ουτε χ αρα οβερ θα βαλω και ασσο την λυων με την μπετις που ειναι με το 1 ποδι στην β εθνικη ισπανια και θα ψαξω κανα 2-3 ματς ακομα να κανω 5αδα με κανα 3 ευρω α καλο ε1-1 ακριβες σκορ παιξε χρησταρα