Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
Σήμερα θα μας πουν προβλέψεις ο νιπλ κι ο έκτορ, μια τρυαδούλα να τους τα πάρουμε
εγω θα παιξω λαιβ τα βραδυνα
Σήμερα θα μας πουν προβλέψεις ο νιπλ κι ο έκτορ, μια τρυαδούλα να τους τα πάρουμε
καλημέρα παίδες!χρηστάρα καλημέρα!σε έχω αφήσει παραπονομένο στείλε κανένα παπά γιατί έχεις καιρό και ο μελισσανίδης κάνει πάρτυ!σε συστημα πάντα 2,3 στα 7
χ2 μαριμπορ
χ2 αλκμααρ
χ τραμζο
1 λυων
χ2 πανουρι
χ2 στανταρ
1χ πακος!
πολυ ρισκο αλλα το τονιζω δνε παω όμως με βαση φορμα πάω απλά με τις αποδοσεις και πιστευω οτι σημερα θα παει καλα!αρκετα αδιαφορα ματς οποτε θα γινει η ζημια ;)
Δηλαδή η Τρόμσο θα φέρει χ με την Τοτεναμ και η Πάκος την Φιορεντίνα?καλημέρα παίδες!χρηστάρα καλημέρα!σε έχω αφήσει παραπονομένο στείλε κανένα παπά γιατί έχεις καιρό και ο μελισσανίδης κάνει πάρτυ!σε συστημα πάντα 2,3 στα 7
χ2 μαριμπορ
χ2 αλκμααρ
χ τραμζο
1 λυων
χ2 πανουρι
χ2 στανταρ
1χ πακος!
πολυ ρισκο αλλα το τονιζω δνε παω όμως με βαση φορμα πάω απλά με τις αποδοσεις και πιστευω οτι σημερα θα παει καλα!αρκετα αδιαφορα ματς οποτε θα γινει η ζημια ;)
Over 0.5 @ 3.00kalhsperA. 0,20 Λεπτα να μπει ενα γκολ οπουδηποτε στον αγωνα τασμανια ζαμπια για το 1 ημιχρονο ειναι 0-0 στο 31 και ετσι θα ληξει α καλο ε δεν βαζω παπα δεν το πιστευω
αν το θελει καλα εκανες προφανος ναι για να το παιξεις πας με την φανελα Τωρα στο ισπανικο πρωταθλημα δεν τα πηγαινει καλα αλλα αυτο ειναι αλλο πρωταθλημα ποτε δεν ξερεις παντος εχει ευρωπαικη εμπειρια μεγαλυτερη απο την σουονση ποια σουονση τωραΣουόνσι Βαλένθια το έπαιξα διπλό....δίνει καλή απόδοση....τι λέτε?
Ναι αλλά η Σουόνσι δεν είναι της πλάκας...τέσπα βλέπουμε...ελπίζω να χάσει και ο ΠΑΟΚ με 3.85 απόδοση.....αν το θελει καλα εκανες προφανος ναι για να το παιξεις πας με την φανελα Τωρα στο ισπανικο πρωταθλημα δεν τα πηγαινει καλα αλλα αυτο ειναι αλλο πρωταθλημα ποτε δεν ξερεις παντος εχει ευρωπαικη εμπειρια μεγαλυτερη απο την σουονση ποια σουονση τωρα
ναι σωστα αλλα οταν παιζεις την φανελα λες επαιξα την φανελα και εχασα απο την στιγμη ομως που δεν ειναι καλα και η βαρια φανελα ελεγχουμε το πονταρισμα μας και δεν ανοιγωμαστε α καλο εΝαι αλλά η Σουόνσι δεν είναι της πλάκας...τέσπα βλέπουμε...ελπίζω να χάσει και ο ΠΑΟΚ με 3.85 απόδοση.....
Αν έχω την ίδια κωλοφαρδία με χθες, με 3 ευρώ θα βγάλω 272 ή 124.....2 δελτία έχω παίξει....ναι σωστα αλλα οταν παιζεις την φανελα λες επαιξα την φανελα και εχασα απο την στιγμη ομως που δεν ειναι καλα και η βαρια φανελα ελεγχουμε το πονταρισμα μας και δεν ανοιγωμαστε α καλο ε
Over 1.5 @ 3.402,20 ευρω να βγει οβερ 1,5 για το 1 ημιχρονο ο αγωνας τουρκια γυναικες μαυροβουνιο γυναικες μπας και βγαλω κανα σαντουιτς με μπιφτεκι σε ψωμι για το βραδι και μου μηνει για ενα κακαο απο τον καφετζη και ενα κουλουρι για αυριο το πρωι
Στα φάγανε οι πουτάνες!!!!Over 1.5 @ 3.40
Μονό: 2,2 @ €1 28/11/2013 14:36:53 2,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - JR0804384610F - Flash Ώρα στοιχήματος: 28/11/2013 14:36:53 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Τουρκία Γυναικών v Μαυροβούνιο Γυναίκες
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 28/11/2013 Κανένα 3.40 Χαμένο
Σύνολο: 2,2 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00
den phrazei εχω γαμησει παλια στην νυρεβεργη πουτανα τουρκαλα χαλαλιΣτα φάγανε οι πουτάνες!!!!