Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
το ειχα δωσει τυπε :S
ναι αλλα το επαιξα κοντρα :S
που να ξερα :S
αφου δεν ακους..τι να σου κανω????ναι αλλα το επαιξα κοντρα :S
που να ξερα :S
Σήμερα που ήρθαν όλα όβερ έπαιξα μόνο ένα
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - TXA2989460810W - Κινητο Ώρα στοιχήματος: 27/11/2013 10:59:52 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Παρί Σεν Ζερμέν v Ολυμπιακός
(Σύνολο Γκολ) 27/11/2013 Κανένα 1.70 Κερδισμένο
αφου δεν ακους..τι να σου κανω????
Αν θελετε τη γνωμη μου,καλο ειναι να το σταματησετε αυτο.
Καλο θα ειναι να υπαρχει ομονοια στην ομαδα.
Αμα περιμενουμε να χασει ο αλλος και αναποδα καηκαμε.
Αρχιζει η γκρινια-γκινια.
Πριν λιγο καιρο υπηρχε μια κατασταση παμε να τους γαμησουμε τους μπουκ.
Τωρα παμε να γαμηθουμε μεταξυ μας. :S
τυπε το ιταλικο ειναι στημενο :S οταν παιζει στην σελτικ ο σαμαρας βασικος δεν πας πουθενα...ευκολο διπλο,οπως και της γιουναιτεντ σημερα και με καλη αποδοση ;)αφου ηταν για τον πουτσο φετος στο πρωταθλημα....που να καταλαβαινα οτι θα πηγαινε να κολλησει τρια παστελια μεσα στην Σκωτια :S
ντιναμο κιεβου διπλο,αιτχοβεν διπλο,λυον ασσος,αποελ under
Σήμερα που ήρθαν όλα όβερ έπαιξα μόνο ένα
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - TXA2989460810W - Κινητο Ώρα στοιχήματος: 27/11/2013 10:59:52 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Παρί Σεν Ζερμέν v Ολυμπιακός
(Σύνολο Γκολ) 27/11/2013 Κανένα 1.70 Κερδισμένο
γαμησι ναναι και οτι ναναι τυπε
τυπε για δες λιγο πιο πισω παλι ταμειο σημερα...διπλο μπενφικα διπλο γιουναιτεντ ασσο παρι
μεροκαματακι δηλαδη και σημερα τυπετυπε για δες λιγο πιο πισω παλι ταμειο σημερα...διπλο μπενφικα διπλο γιουναιτεντ ασσο παρι
καλησπερα.. Το φιλαρακι μου τον πιπι και σε οποιον αλλον θελει αν εχει σκοπο για κανα συστιματακι να τον σας δωσω το Χ του ΠΑΟΚ για αυριο αν και το βλεπω δεν θα το παιξω γιατι απλα δεν μου αρεσει να παιζω Χ α καλο ε Α χα χουχα α καλο
φιλε αν παιξω τον ΠΑΟΚ βαση αυτα που λεει ο ρεπορτερ του παοκ που ακολουθει την ομαδα οπου παιζει θα παω φυλακι για 345 χρονια απο την χασουρα πολυ αντικιμενικος ο πουστης βλεπει μπαλα για σου αδερφε Γιουβεντους με την ουντινεζε βρες αλλα 2 εσυ και κανε 3αδα ΥΓ..Πρωσοπικα δεν ειμαι για 3αδα γιατι ειμαι χασουραντζα και παω λαου λαου α καλο ε δηλαδη ψαχνω μεγαλα ποσοστα κτλ α καλοΓεια σου Χρησταρα