Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Τύπε πήγε η μπαρμπαρα στην προπόνηση της δευτέρας και τους μάλωσε
Τύπε πήγε η μπαρμπαρα στην προπόνηση της δευτέρας και τους μάλωσε
Εγω απο περυσι που παιζω αυτο το συστηματακι,εχω βγαλει αρκετα.Δεν λεω οτι κερδιζω συνεχεια,αλλα τις περισσοτερες φορες.Η ΡΕΑΛ δεν έχει κάνει λίγες κηδείες στους παίκτες στοιχήματος.Και να ρισκάρεις 100€,για να πάρεις-αν πάρεις-50€ κέρδος;Άσε ευχαριστώ,θα παίζω όπως παιζω,θα περνάω την ώρα μου και αν κερδίσω κέρδισα,και το 1,20 ή 3,30€ δεν με ενοχλούν.
μπαρτσελονα διπλο τσελσι διπλο σαλκε διπλο
ο αγιαξ δεν θα παιξει αμυνα και πιστευω θα το πληρωσει ;)Η μπαρτσα ειναι αδιαφορη εχει ηδη προκριθεί και θα παιξει με αρκετους παγκιτες (φυσικα δεν παιζει ο τραυματιας Μεσι) εγω φιλε βλεπω και το Χ.
Δεν θελω να επηρεασω κανενα απλα τη γνωμη μου λεω και οπως ολοι ξερουμε καποιο φαβορι σπαει για να χαρουν οι μπουκ
δεν ακουτε τον βλαχο οτι ειναι στημενο;σας τα πα απο το πρωιΧανει τα αχαστα η Ζενιτ και στην αντεπιθεση η Ατλετικο βαζει γκολ. Καλα κρασα.... :S
Χανει τα αχαστα η Ζενιτ και στην αντεπιθεση η Ατλετικο βαζει γκολ. Καλα κρασα.... :S
μπαρτσελονα διπλο τσελσι διπλο σαλκε διπλο
Προερχεται απο ηττα (Ροστοφ) ειναι ντεφορμε δεν την παει και το παιγχιδι εχει πολυ γρηγορο ρυθμο αλλα και η ψυχολογια αν χασουν τοτε ειναι για το πουλοΑμπαλιαση η Ζενιτ... δεν μπορει ουτε τα 2α να κερδισει