Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Καλημερα για ακομη μια φορα σε ολα τα παλικαρια.. Παιδια λογο τις φιλιας μου με λαδεμπορα  που πουλουσε παλια και 5 τονους ελαιολαδο την εβδομαδα μπορει και παραπανω τεσπα.. Με ειχε πει εκτος που το καλυτερο ελαιολαδο ειναι το φρεσκο οταν ξερεις τον παραγωγο κτλ.. Μετα αν θελεις να φας τυπποιημενο ελαιολαδο οι μαρκες οι καλες ειναι μου λεει 3...  Ν1 ενωση πεζων κρητης   Ν2 λατζημας κρητης.. Και το καλυτερο με λεει τυποποιημενο ειναι το ελαιωνιον μεσσηνιας που στον μασουτι σημερα που το ειδα το ειχε αν θυμαμαι καλα η 24 ευρω η 26 :new_shocked: το 5αλιτρο και εγω το 16 κιλλο μαζι με τα 2 ευρω τα μεταφορικα μου βγηκε 75 ευρω δηλαδη    75 δια 16  4,68 το φρεσκο απο ενα παραγωγο βιολογικης καλιεργιας εξτρα παρθενο ελαιολαδο και το τυποποιημενο το ελαιωνιον μεσσηνιας αν το βαλουμε το 5λιτρο με 24 ευρω βγαινει 72 ευρω με 26 78 και οσο και καλο να ειναι ειναι βιομηχανικο και οχι απο εναν και μονο παραγωγο τεσπα  :grin: ενιγουει φανταστιτε τι βγαζουν τα σουπερ μαρκετ παιδια :grin: :grin: τα αντερα τους :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: οποιος θελει τυποποιημενο ελαιολαδο αυτα τα 3 ειναι σουπερ και δοκιμασμενα απο λαδεμπορους που εχουν σχεσεις με αυτους που τα βγαζουν κτλ συναιτεριστικα παιδια..
Λατζιμας γαμαει :thumbsup:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
και το ενωση πεζων εχω παρει αλλα μου αρεσει περισσοτερο Λατζιμας :grin:
ναι εγω τα εχω φαει και τα 3 παρε και μια το ελαιωνιον να δεις :grin: ελαιωνιον εφαγα οταν εβγαλε μια μπαλετα με προσφορα ο μασουτης και η μπαλετα εξαφανηστικε σε 3-4 ωρες πριν κανα 6μηνο νομιζω :grin: ενταξει ηταν προσφορα αλλα απο τοτε δεν ξαναεβγαλε προσφορα ελαιωνιον :grin: ειναι το πιο ακριβο και απο τα 3 τωρα αν το ψαξεις ενταξει δεν ειναι μονο η τιμη αλλα αν μπορεσεις δοκιμασετο :grin: εμενα παντως το ενωση πεζον στο μπλε δοχειο μου καθετε σαν πιο καλο λαδι λιγο πιο βαρυ απο το λατζιμας πιο μυροδατο αλλα ειναι αυτα θεμα γουστου και τα 3 ελαιολαδα αυτα ειναι οκ  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυριο να πουμε για μελια.....εγω γουσταρω ανθομελο σιθωνιας

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ναι εγω τα εχω φαει και τα 3 παρε και μια το ελαιωνιον να δεις :grin: ελαιωνιον εφαγα οταν εβγαλε μια μπαλετα με προσφορα ο μασουτης και η μπαλετα εξαφανηστικε σε 3-4 ωρες πριν κανα 6μηνο νομιζω :grin: ενταξει ηταν προσφορα αλλα απο τοτε δεν ξαναεβγαλε προσφορα ελαιωνιον :grin: ειναι το πιο ακριβο και απο τα 3 τωρα αν το ψαξεις ενταξει δεν ειναι μονο η τιμη αλλα αν μπορεσεις δοκιμασετο :grin: εμενα παντως το ενωση πεζον στο μπλε δοχειο μου καθετε σαν πιο καλο λαδι λιγο πιο βαρυ απο το λατζιμας πιο μυροδατο αλλα ειναι αυτα θεμα γουστου και τα 3 ελαιολαδα αυτα ειναι οκ  :)
θα παρω και αυτο που λες :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Το καλυτερο μελι φιλε ειναι απο ελατο
Μαυρο...παχυρευστο.... σαν καραμελα
Το βρισκεις δυσκολα ομως γιατι δεν βγαζουν ποσοτητα απο ελατο οσο βγαζουν απο τα ανθη...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το κουπονι του τσαμπιονς Λιγκ από τα δυσκολοτερα και ο νοων νοειτω

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

ελατο απο Βαρδουσια, βρισκεις σχετικα ευκολα...
ρικι απο Κυθηρα, μονο αν εχεις γνωστο παραγωγο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
nipple πολυ την πιστευες ρε μαν την β-ρομα....σε ολα τα δελτια σου την ειχες :headbang:

Δεν την πιστευω την πουτανα , απλα ελεγα 3 γκελα στην σειρα δεν θα κανει , αλλιως δεν θα την εβαζα σε 2 γαμημενα δελτια ..αλλα τελικα η μαλακια της δεν εχει ορια

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Κι εχθές πάλι ατυχία για την πάρτι μου...

Είχα δώσει το Άαλμποργκ-Νορτζελαντ  1/Χ και ενώ ήταν Άσσος μέχρι το 37ο λεπτό ισοφάρισε η καριόλα η Νόρτζελαντ.Στο Β΄ημιχρόνιο,ήρθαν Χ...
Είχα δώσει το Γουεστ μπρομ-Αστον Βίλα 2/Χ ήρθε 1/Χ....
Το Μάλαγα Μπιλμπάο το είχα δώσει 1/Χ,και μέχρι το 84o λεπτό ήταν 1/Χ...Με 10 παίκτε η Μάλαγα το έφαγε στο 85ο λεπτό κι έγινε 1/2...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ελατο απο Βαρδουσια, βρισκεις σχετικα ευκολα...
ρικι απο Κυθηρα, μονο αν εχεις γνωστο παραγωγο...

ρικι τι εννοεις? το φυρικι ?
Στην Νεα Αγχιαλο στον Βολο ειδα πριν χρονια που ειναι γεματη τετοια δεντρα να εχουν βαλει μελισσια για να τρυγισουν απο το συγκεκριμενο ανθος
Το μελι τους ομως ρε φιλε ηταν νερουλο και ξενερωσα
Λες και του εβαλε νερο μεσα. Το ιδιο παλι και με το μελι απο πορτοκαλιες που βγαζουν στα ιωαννινα

Το κουπονι σημερα δεν ειναι δυσκολο...οι αποδοσεις ειναι για τον πουτσο τελειως

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν την πιστευω την πουτανα , απλα ελεγα 3 γκελα στην σειρα δεν θα κανει , αλλιως δεν θα την εβαζα σε 2 γαμημενα δελτια ..αλλα τελικα η μαλακια της δεν εχει ορια

σπασε τα συστηματα ρε ετσι για αλλαγη

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Βρες ενα ακόμα γιατι κάτω απο 10 δεν παω να παίξω. :s&m_1:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
rantaplan ο ιδιος π εφτυσε εσενα εφτυσε και μενα!δες αυτα π προτεινα χθες εδω να γελασεις!καεν εδωσα 2 κερδιζε 2-0 και εχασε,1-1 τλκ επαιξα τη gruter εχασε 1-0!μαλαγα και εγω 1-χ ειχα!αστα να πανε σκεφτομαι να σταματησω για καποιο διαστημα γιατι η αλητεια παει συννφεο ακομη δνε ξεκινησε ο μελισσανιδης!σαββατο ελεγα τη μιλαν και εκανε 15 τλκ και εφερε χ!ε ενταξει αληθεια αυτα δνε γινονται :headbang:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Έχουμε CL σήμερα και πάμε γερά με τσαμπουκά χωρίς επηρεασμούς από κακομοίρηδες παρά μόνο από Εμίρηδες.

100 Ζενιτ - Αθλ Μαδριτης 2 under
101 Αγιαξ-Μπαρτσα 2 over
102 Αρσεναλ - Μαρσειγ 1 under
103 Βασιλεία-Τσέλσι X under
104 Ντόρτμουντ-Νάπολι 1 over
106 Σέλτικ - Μίλαν X under (0-0)
107 Στεαουα-Σάλκε 2 (0-2)

:grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι εγω θα τα ριξω ολα στο διπλο της αθλετικο....μονο και μονο αυτο για σημερα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
rantaplan ο ιδιος π εφτυσε εσενα εφτυσε και μενα!δες αυτα π προτεινα χθες εδω να γελασεις!καεν εδωσα 2 κερδιζε 2-0 και εχασε,1-1 τλκ επαιξα τη gruter εχασε 1-0!μαλαγα και εγω 1-χ ειχα!αστα να πανε σκεφτομαι να σταματησω για καποιο διαστημα γιατι η αλητεια παει συννφεο ακομη δνε ξεκινησε ο μελισσανιδης!σαββατο ελεγα τη μιλαν και εκανε 15 τλκ και εφερε χ!ε ενταξει αληθεια αυτα δνε γινονται :headbang:
3 ομαδες να ακολουθεις,ολυμπιακο ρεαλ μπαγερν.σιγουρο χρημα,8 στις 10 θα τα παρεις πισω διπλα.
το θεμα ειναι να παιζεις απο 100 ευρω και πανω σε αυτην την τριαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom