x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αρχη για σημερα Zenit - Atl. Madrid over 1,5 X2 τελικο να γραψω και εγω μια προβλεψη
1-1 με αυτογκολ X2 ολα καλα
Αρχη για σημερα Zenit - Atl. Madrid over 1,5 X2 τελικο να γραψω και εγω μια προβλεψη
;) ;) ;) ;)1-1 με αυτογκολ X2 ολα καλα
μπαρτσελονα διπλο τσελσι διπλο σαλκε διπλο
δεν εχει επιθετικους..πιστευω θα κανει την δουλεια ο μποατενγκ ;)Προσοχή με τη σάλκε
Τελικα Ζενιτ - Ατλετικο το στησανε στο Χ ... το μαθαμε τωρα που πηγαμε κουβα νωρις νωρις
Παω να τζογαρω τετραδα για να ρεφαρω με νικες για Τσελσι, Ντορτμουντ, Γουλβς και Οβερ την Κοβεντρυ
Τελικα Ζενιτ - Ατλετικο το στησανε στο Χ ... το μαθαμε τωρα που πηγαμε κουβα νωρις νωρις
Έπαιξα την Μπάρτσα 2, την Άρσεναλ 1, την Τσέλσι 2, την Ντόρτμουντ 1, την Πόρτο ημ/τελ-1/1 και την Σάλκε 2....
Πρώτη φορά παίζω στοίχημα, μην αρχίσουμε το δούλεμα.....
Πολλά έπαιξα?Τι κοκορετσι ειναι αυτο που επαιξες ρε φιλε μου
Δεν ειναι τζοκερ που πρεπει να παιξεις 5 +1
Πολλά έπαιξα?
Δεν βλέπω τίποτα, ελληνοφρένεια βλέπω....6 ευρά έπαιξα, 61,60 ευρά λέει μέγιστο κέρδος....πρώτη φορά, πειραματικά παίζω, αλλά τα θεωρώ λογικά αποτελέσματα.....Πολλα μου φαινονται , τα βλεπεις ολα ? ή πας να κλεισεις τον ΟΠΑΠ ?
Ζενίτ @ 2.15kalhspera. 30 ευρω στην ζενιτ εχθες ηταν στο 2 σημερα πριν 5 δευτερολεπτα την επαιξα στο 2,15 στην βετ365 α καλο ε δηλαδη το πονταρισμα παει δεξια μισο μια παιδια τον παπα να κερδισει η ζενιτ
σου πα να μην το παιξεις μαν.....Ζενίτ @ 2.15
Μονό: 30 @ €1 26/11/2013 12:31:24 30,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - RR2886184910I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 26/11/2013 12:31:24 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ζενίτ Ζενίτ v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Τελικό Αποτέλεσμα) 26/11/2013 Κανένα 2.15 Χαμένο
Σύνολο: 30 Στήλες @ 1 EUR Κέρδη: 0,00 α καλο ε
μαν υγεια 4 ευρω να κερδισει η τσελσι πηγα να βαλω την πορτο αλλα με το εκλεισε και το εκανε 1-1 η πορτο οποτε τα ερηξα στην τσελσι του μουρινιο βαση τις καλης καταστασης τις τσελσι απο οσο ξερω απο τους τελευταιους 2 αγωνες τις α καλο ε μισο μια τον παπα 4 ευρω εβαλασου πα να μην το παιξεις μαν.....
εισαι ανθρωπος του ρισκου και του ζην επικινδυνως μαν.....μαν υγεια 4 ευρω να κερδισει η τσελσι πηγα να βαλω την πορτο αλλα με το εκλεισε και το εκανε 1-1 η πορτο οποτε τα ερηξα στην τσελσι του μουρινιο βαση τις καλης καταστασης τις τσελσι απο οσο ξερω απο τους τελευταιους 2 αγωνες τις α καλο ε μισο μια τον παπα 4 ευρω εβαλα
εισαι ανθρωπος του ρισκου και του ζην επικινδυνως μαν.....
λοιπον μια μερα θα σου αναλυσω το κεφαλαιο του νεου μου βιβλιου για την ρεσβερατρολη και τις κατεχινες στην διατροφη μας
παλι απο αυτογκολ εχασα σημερα τα λεφτακια μου φιλε.....καλη καρδια.....τεσπα....θα ρεφαρουμε αυριο
δεν εχει επιθετικους..πιστευω θα κανει την δουλεια ο μποατενγκ ;)