stoiximatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χρησταρα τον παοκ τον βλεπω η 3-0 η 4-1!μπορειε να φανε κανενα απο ενθουσιασμο εκει στο γιουρουσι να βαλαμε πολλα να χαρει ο προεδρος!χαχχα
Πιστευω ενα 5-0 αλλα ο καθενας οτι βλεπει φιλε μου 3 ευρω αυριο θα το παιξω στον οπαπ 5-0χρησταρα τον παοκ τον βλεπω η 3-0 η 4-1!μπορειε να φανε κανενα απο ενθουσιασμο εκει στο γιουρουσι να βαλαμε πολλα να χαρει ο προεδρος!χαχχα
λιον δνε εχεις αδικο σε αυτα π λες ααλλα καπου παιζει και η φανελα και καπου και ο προεδρος!δεν νομιζω να αφησει τη μιλαν ετσι!αποψη μου!εγω πιστευω οτι η μιλαν δνε θα ξαναγινει ποτε η καλη μιλαν που ηταν με νεστα,γκατουζο μαλντινι,σεβτσενκο αλλα ενταξει ειπαμε οχι να σκεφτομαι και αν θα τη παιξω ασσο!με κιεβο ειχε πανω απο 10 τελικεσ και επαιζε μονοτερμα επειδη το ειδα!ταμπουρι επαιζε η κιεβο και δεν ακουσα κανενα για την ομαδαρα τη ρομα π κερδισε πως κερδισε το κιεβο!με το στανιο!π εχει και ομαδαρα φετος για πρωταθλημα λεμε τωρα!γιουβε παει και το εχουν ετοιμο τεσπα για το γκαν ενα εχω να πω αν θελει να κοντραρει ας παει στο χ π ειπε ο νιπλ εγω διπλο δνε βλεπω!για μενα ειναι ασσος ξερος!
Πριν ένα μήνα είχα γράψει κάτι στο για άλλη μια φορά με την ήττα της Ζενιτ από την Ροστόφ με απόδοση 2πλου 8,50
αφου δεν με ακους να παρεις omega 3 να δεις πως θα χαλαρωσεις μεσα σε 1 εβδομαδα ειναι ιχθυελαιο απολιτα φυσικο απο την σαρκα ψαριων το λιπος σε λαδι ολα τα αλλα ακομα και οι βιταμινες ειναι χιμικα κατα καποιον τροπο παρε για 1 εβδομαδα εχει πολυ φτινα ομεγα 3 θα βρεις παντου α καλο ε ηδη σε μια εβδομαδα που παιρνω χαλαρωσα οχι μουρουνελεο αλλα ιχθυελαιο να πεις αν πας σε κανα φαρμακειο α καλο εχρησταρα σημερα ειπα να ξεκινησω να παιρνω ομακορ μπας και δινω καλυτερες προβλεψεις απο αυριο για το στοιχημα.....
είναι απλήρωτοι στον πανιώνιο τυπε οι παικτεςλεβαδειακος πανιωνιος 1,30 στον οπαπ φραγμενο απο το πρωι α καλο ε
είναι απλήρωτοι στον πανιώνιο τυπε οι παικτες