LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Η Μίλαν έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Τζένοα...
Τα 3 τελευταία χρόνια έχει έρθει 1-0, λες να χουμε επανάληψη;
Η Μίλαν έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Τζένοα...
Ετσι οπως ειναι η Μιλαν τωρα ουτε οι σχεσεις δεν την σώνουν ..
λιγες ακομα μαγευτικες εμφανισεις να κανει πιστευω και θα βρεθει εκει που ειναι η θεση της....
Ωχ ετοιμάσου να σε τραμπουκίσει ο γατούλης
ποιος ειναι αυτος?
Δεν στηρίζεις Φέτφα?Τα 3 τελευταία χρόνια έχει έρθει 1-0, λες να χουμε επανάληψη;
Άστον προφανώς ξέρει τόση μπάλα όση ο τύπος που έχει στο άβαταρ!Ωχ ετοιμάσου να σε τραμπουκίσει ο γατούλης
Άστον προφανώς ξέρει τόση μπάλα όση ο τύπος που έχει στο άβαταρ!
όπως ειχα πει και στο χρησταρα η μιλαν ειναι ασσαρα και 10 δεν θα αφησουν να βγει ποτε!οποιος καταλαβε καταλαβε!μεσα στην τετραδα θα ειναι σιγουρα!σιγουρα εχει πεσει αγβνιστικα αλλα ειναι μιλαν και η γιουβε εκανε κοιλια και εριξε 3 στην ναπολι τι να κανουμε τωρα!και ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα αλλα θα πιασιε και περιοδο ντεφορμαρισματοα!παντως θα ηθελα πολυ να δω δελτιο οποιου την κοντραει αναρτημενο εφοσον ερθεο βεβαια αφου το πιστευει!εγω παντως παοκ,μιλαν τσελσι,γιουβε και το χ2 της μπετις θα τα σπρωξω!
Κι η ίντερ ήταν ίντερ πέρυσι αλλά δε βγήκε ούτε γιουρόπα. Δεν λέω ότι δε θα κερδίσει η μίλαν αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει να βγει τετράδα, δεν έχει δείξει τίποτα!
Και πέρυσι στις αρχές πήγαινε σκατά, αλλά είχε έναν ελ σαραουί ρε παιδί μου που την τράβαγε απ' το χέρι για να μην πέσει στο γκρεμό, είχε το μοντολίβο που έπαιζε καλά, είχε ντε σίλιο που ήθελε να αποδειίξει, ακόμα και κόνσταντ που φέτος δε βλέπεται, και φυσικά τον μάριο που ήρθε μετά.
Φέτος ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ;;;
Όλοι ντερφορμέ, λίγο ο κακά προσπαθεί αλλα δεν
εγω την πολυ υψηλη αποδοση για την νικη της Τζενοα δεν κατανοω ακομα
χρηστο κι οι πιγκουινοι θα το παιξουν αλλα θα ρθει Χαν ο τιγρης βγαλει μονο αποδεκτο τον αγωνα αν βλεπω μερικοι να πηγαινουν μεχρι και στους τοκογλυφους να περνουν δανεικα για να πονταρουν το ΠΑΟΚ Αρης στον ασσο λεμε αν Παντως τον ασσο του ΠΑΟΚ Αρης θα τον παιξουν και στον διαστημικο σταθμο μιρ οι αστροναυτες Νομιζω και σε κατι βασεις που εχουν μερικες χωρες στην ανταρκτικη εκει περνουν πολυ καλους μισθους γιατι δουλευουν σε θερμοκρασιες -50 φυσικα ειναι ολοι επιστημονες γιαυτο και ο λογος των πολυ μεγαλω μισθων βλεπω και αυτους να τα χωνουν ολα στον ΠΑΟΚ Τωρα δεν ξερω αν στην βραζιλια στον αμαζονιο καποιες φιλες εκει στον αμαζονιο τους εχει παει το ιντερνετ και η τεχνολογια για να παιξουν στο ιντερνετ νομιζο τηλεωραση εχουν μερικοι οποτε και καποιον κουμαρτζη ιθαγενη θα την εχει ψαξει να βρει το πως θα παιξουν και οι ιθαγενεις στα δαση τις βραζιλιας α καλο ε βλεπω παιδια αυτον τον ασσο να τον βαζει ο τιγρης με χαντικαπ α καλο ε ΥΓ.. Για σου γιωργαρα οτι βλεπεις αδερφε μου να παιζεις οπως και ολοι μας οτι βλεπει ο καθενας να παιζει
ΠΑΟΚ 7-0 @ 126.00χρηστο κι οι πιγκουινοι θα το παιξουν αλλα θα ρθει Χ