Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    986

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ετσι οπως ειναι η Μιλαν τωρα ουτε οι σχεσεις δεν την σώνουν ..

λιγες ακομα μαγευτικες εμφανισεις να κανει πιστευω και θα βρεθει εκει που ειναι η θεση της....

Icona_Serie_B.png

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Άστον προφανώς ξέρει τόση μπάλα όση ο τύπος που έχει στο άβαταρ! :grin:

Εγω φταιω που η Μιλαν ειναι 10η τυπε?  :grin:
Και επισης ντροπη και αισχος να λοιδωρεις αυτο το τερας γνωσεων επι παντος επιστητου που λεγεται Αντωνης Καρπετοπουλος  :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
kalhspera.  gl  αν πιασω  5  σκορ μεγαλα πχ 2-3 3-4 4-3 2-4  με 1,5  ευρω καρφωτα :grin:  θα σου κανω ολα τα εξοδα για 1 μηνα βραζιλια θα σου πληρωσω και την χασουρα στην ελλαδα για οσο θα ειμαστε για το μουντιαλ στην brazil :grin: + τα ωμεγα 3 για 1 χρονο :) :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
όπως ειχα πει και στο χρησταρα η μιλαν ειναι ασσαρα και 10 δεν θα αφησουν να βγει ποτε!οποιος καταλαβε καταλαβε!μεσα στην τετραδα θα ειναι σιγουρα!σιγουρα εχει πεσει αγβνιστικα αλλα ειναι μιλαν και η γιουβε εκανε κοιλια και εριξε 3 στην ναπολι τι να κανουμε τωρα!και ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα αλλα θα πιασιε και περιοδο ντεφορμαρισματοα!παντως θα ηθελα πολυ να δω δελτιο οποιου την κοντραει αναρτημενο εφοσον ερθεο βεβαια αφου το πιστευει!εγω παντως παοκ,μιλαν τσελσι,γιουβε και το χ2 της μπετις θα τα σπρωξω!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
αν ο τιγρης βγαλει μονο αποδεκτο τον αγωνα αν βλεπω μερικοι να πηγαινουν μεχρι και στους τοκογλυφους να περνουν δανεικα για να πονταρουν το ΠΑΟΚ Αρης στον ασσο :grin:  λεμε αν :grin: Παντως τον ασσο του ΠΑΟΚ Αρης θα τον παιξουν και στον διαστημικο σταθμο μιρ οι αστροναυτες :grin: Νομιζω και σε κατι βασεις που εχουν μερικες χωρες στην ανταρκτικη εκει περνουν πολυ καλους μισθους γιατι δουλευουν σε θερμοκρασιες -50 φυσικα ειναι ολοι επιστημονες γιαυτο και ο λογος των πολυ μεγαλω μισθων βλεπω και αυτους να τα χωνουν ολα στον ΠΑΟΚ :grin: Τωρα δεν ξερω αν στην βραζιλια στον αμαζονιο καποιες φιλες εκει στον αμαζονιο τους εχει παει το ιντερνετ και η τεχνολογια για να παιξουν στο ιντερνετ  νομιζο τηλεωραση εχουν μερικοι οποτε και  καποιον κουμαρτζη ιθαγενη :grin: θα την εχει ψαξει να βρει το πως θα παιξουν και οι ιθαγενεις στα δαση τις βραζιλιας α καλο ε :grin: βλεπω παιδια αυτον τον ασσο να τον βαζει ο τιγρης με χαντικαπ α καλο ε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Για σου γιωργαρα οτι βλεπεις αδερφε μου να παιζεις οπως και ολοι μας οτι βλεπει ο καθενας να παιζει :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
όπως ειχα πει και στο χρησταρα η μιλαν ειναι ασσαρα και 10 δεν θα αφησουν να βγει ποτε!οποιος καταλαβε καταλαβε!μεσα στην τετραδα θα ειναι σιγουρα!σιγουρα εχει πεσει αγβνιστικα αλλα ειναι μιλαν και η γιουβε εκανε κοιλια και εριξε 3 στην ναπολι τι να κανουμε τωρα!και ο ολυμπιακος παιζει μπαλαρα αλλα θα πιασιε και περιοδο ντεφορμαρισματοα!παντως θα ηθελα πολυ να δω δελτιο οποιου την κοντραει αναρτημενο εφοσον ερθεο βεβαια αφου το πιστευει!εγω παντως παοκ,μιλαν τσελσι,γιουβε και το χ2 της μπετις θα τα σπρωξω!

Κι η ίντερ ήταν ίντερ πέρυσι αλλά δε βγήκε ούτε γιουρόπα. Δεν λέω ότι δε θα κερδίσει η μίλαν αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει να βγει τετράδα, δεν έχει δείξει τίποτα!
Και πέρυσι στις αρχές πήγαινε σκατά, αλλά είχε έναν ελ σαραουί ρε παιδί μου που την τράβαγε απ' το χέρι για να μην πέσει στο γκρεμό, είχε το μοντολίβο που έπαιζε καλά, είχε ντε σίλιο που ήθελε να αποδειίξει, ακόμα και κόνσταντ που φέτος δε βλέπεται, και φυσικά τον μάριο που ήρθε μετά.
Φέτος ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ;;;
Όλοι ντερφορμέ, λίγο ο κακά προσπαθεί αλλα δεν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Βέβαια η διακοπή μπορεί να της έκανε καλo για να δούμε  :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κι η ίντερ ήταν ίντερ πέρυσι αλλά δε βγήκε ούτε γιουρόπα. Δεν λέω ότι δε θα κερδίσει η μίλαν αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβει να βγει τετράδα, δεν έχει δείξει τίποτα!
Και πέρυσι στις αρχές πήγαινε σκατά, αλλά είχε έναν ελ σαραουί ρε παιδί μου που την τράβαγε απ' το χέρι για να μην πέσει στο γκρεμό, είχε το μοντολίβο που έπαιζε καλά, είχε ντε σίλιο που ήθελε να αποδειίξει, ακόμα και κόνσταντ που φέτος δε βλέπεται, και φυσικά τον μάριο που ήρθε μετά.
Φέτος ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ;;;
Όλοι ντερφορμέ, λίγο ο κακά προσπαθεί αλλα δεν

εγω την πολυ υψηλη αποδοση για την νικη της Τζενοα δεν κατανοω ακομα  :rolleyes:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.930
Πόντοι
12.756
εγω την πολυ υψηλη αποδοση για την νικη της Τζενοα δεν κατανοω ακομα  :rolleyes:

Δεν υπαρχει λογος , απλα να μην πανε και την πονταρουν και ξεβρακωθει κοσμος , σου λεει αντε να τα χωσουν στο Χ , καλυτερα να πληρωσουν Χ παρα 2πλο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
καλησπερα εδω λεει το παλικαρι οτι θα παιξει τον Αγωνα ΠΑΟΚ-Αρη στον ασσο 2000 ευρω θα το παιξει στην βετφαιρ απο οτι καταλαβα καλα στο ιντερνετ :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αν ο τιγρης βγαλει μονο αποδεκτο τον αγωνα αν βλεπω μερικοι να πηγαινουν μεχρι και στους τοκογλυφους να περνουν δανεικα για να πονταρουν το ΠΑΟΚ Αρης στον ασσο :grin:  λεμε αν :grin: Παντως τον ασσο του ΠΑΟΚ Αρης θα τον παιξουν και στον διαστημικο σταθμο μιρ οι αστροναυτες :grin: Νομιζω και σε κατι βασεις που εχουν μερικες χωρες στην ανταρκτικη εκει περνουν πολυ καλους μισθους γιατι δουλευουν σε θερμοκρασιες -50 φυσικα ειναι ολοι επιστημονες γιαυτο και ο λογος των πολυ μεγαλω μισθων βλεπω και αυτους να τα χωνουν ολα στον ΠΑΟΚ :grin: Τωρα δεν ξερω αν στην βραζιλια στον αμαζονιο καποιες φιλες εκει στον αμαζονιο τους εχει παει το ιντερνετ και η τεχνολογια για να παιξουν στο ιντερνετ  νομιζο τηλεωραση εχουν μερικοι οποτε και  καποιον κουμαρτζη ιθαγενη :grin: θα την εχει ψαξει να βρει το πως θα παιξουν και οι ιθαγενεις στα δαση τις βραζιλιας α καλο ε :grin: βλεπω παιδια αυτον τον ασσο να τον βαζει ο τιγρης με χαντικαπ α καλο ε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Για σου γιωργαρα οτι βλεπεις αδερφε μου να παιζεις οπως και ολοι μας οτι βλεπει ο καθενας να παιζει :grin:
χρηστο κι οι πιγκουινοι θα το παιξουν αλλα θα ρθει Χ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
χρηστο κι οι πιγκουινοι θα το παιξουν αλλα θα ρθει Χ
ΠΑΟΚ 7-0 @ 126.00
Μονό: 0,2  @ €1 21/11/2013 16:40:11 0,20 0,00
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LB5777581610I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  21/11/2013 16:40:11  Εκτύπωση  

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
     1 ΠΑΟΚ 7-0  ΠΑΟΚ v Άρης
(Ακριβές Σκορ) 24/11/2013 Κανένα 126.00 Ανοικτό
Σύνολο:  0,2 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  25,20    θα το παιξω και 3 ευρω παιδια αλλα 5-0 σκορ στον οπαπ :) 5-0 το βλεπω πιο λογικο γιαυτο :grin: στο 7-0 εβαλα υπερμετρο ενθουσιασμο :grin: δεν βαζω παπα γιατι θα το παιξω και 5-0 3 ευρω στον οπαπ νομιζω με τα 3 ευρω θα παιρνω περισοτερα απο τα 0,20 λεπτα 7-0 :grin: :grin:ΥΓ.. gl ολα γινονται φιλε :grin: ΥΓ2..
Χωρίς την ιερή φλόγα του ενθουσιασμού τίποτα το σπουδαία κι ευγενικό δεν μπορεί να γίνει στη ζωή. :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
λιον δνε εχεις αδικο σε αυτα π λες ααλλα καπου παιζει και η φανελα και καπου και ο προεδρος!δεν νομιζω να αφησει τη μιλαν ετσι!αποψη μου!εγω πιστευω οτι η μιλαν δνε θα ξαναγινει ποτε η καλη μιλαν που ηταν με νεστα,γκατουζο μαλντινι,σεβτσενκο  αλλα ενταξει ειπαμε οχι να σκεφτομαι και αν θα τη παιξω ασσο!με κιεβο ειχε πανω απο 10 τελικεσ και επαιζε μονοτερμα επειδη το ειδα!ταμπουρι επαιζε η κιεβο και δεν ακουσα κανενα για την ομαδαρα τη ρομα π κερδισε πως κερδισε το κιεβο!με το στανιο!π εχει και ομαδαρα φετος για πρωταθλημα :headbang:λεμε τωρα!γιουβε παει και το εχουν ετοιμο :grin: :grin: τεσπα για το γκαν ενα εχω να πω αν θελει να κοντραρει ας παει στο χ π ειπε ο νιπλ εγω διπλο δνε βλεπω!για μενα ειναι ασσος ξερος!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τα καλητερα στατιστικα πανας λεμε!! μπραβο στον χιο και το καλοκαιρη μπραζιλερο παλι με πανα  ;) ;) ;)
  στατιστικουλια παρακολουθιση και μονο ανοιγει οριζοντες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom