Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Καλησπερα σε ολα παιδια και καλη τυχη σε ολους για τα παιχνιδια...ειχα ενα ατυχημα δυστυχως με τη μηχανη χτυπησα πολυ ασχημα στο ποδι θα κανω επεμβαση τη δευτερα και ελπιζω να τα πουμε εχοντας πανε καλα τα πραγματα με την επεμβαση...τα λεμε παιδες...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Καλησπερα σε ολα παιδια και καλη τυχη σε ολους για τα παιχνιδια...ειχα ενα ατυχημα δυστυχως με τη μηχανη χτυπησα πολυ ασχημα στο ποδι θα κανω επεμβαση τη δευτερα και ελπιζω να τα πουμε εχοντας πανε καλα τα πραγματα με την επεμβαση...τα λεμε παιδες...

ω ρε τύπε  :(  , περαστικά σου , σιδερένιος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Περαστικά ρε μαν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περαστικα τυπε,θα βαλεις λαμα;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

περαστικα τυπε μου και καλο κουραγιο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η Τσελσι λες να γαμηθει παλι ?

Το χέρι μου στη φωτιά δε βάζω αλλά λογικά περνάει, η γουεστ χαμ δε βλέπεται  :helpplea:
Και γενικά με εξαίρεση πέρυσι περνάει εύκολα από κει. Αλλά έχει 1,5, μεγάλη απόδοση για σένα :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επίσης με αγχώνει το ότι ο οπαπ το χει μονό αποδεκτό αλλά μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα :birdman:
Λογικά το έβαλαν μονό γιατί λογω των τελευταίων γκελών θα φοβηθεί να την φορτώσει ο κόσμος

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
περαστικα τυπε,θα βαλεις λαμα;
δυστυχως επειδη μου διαλυσε γονατο και κνημη θα βαλω μοσχευμα...ελπιζω να πανε ολα καλα...μου φερανε και ενα ταμπλετ στο νοσοκομειο και ετσι εχω μια παρηγορια γιατι εχει παρα πολυ πονο το χτυπημα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
δυστυχως επειδη μου διαλυσε γονατο και κνημη θα βαλω μοσχευμα...ελπιζω να πανε ολα καλα...μου φερανε και ενα ταμπλετ και ετσι εχω μια παργηγορια γιατι εχει παρα πολυ πονο το χτυπημα...

ω ρε φιλε , επαθες μεγαλη ζημια  :S πως εγινε ?

Κριμα ρε φιλε παντως , περαστικα και ολα να πανε καλα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
ω ρε φιλε , επαθες μεγαλη ζημια  :S πως εγινε ?

Κριμα ρε φιλε παντως , περαστικα και ολα να πανε καλα
ετσι φιλε ενα μουνοπανο με χτυπησε το πρωι της πεμπτης στη συγγρου αθηνα ψηλα και μετα εφυγε....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
ετσι φιλε ενα μουνοπανο με χτυπησε το πρωι της πεμπτης στη συγγρου αθηνα ψηλα και μετα εφυγε....

Γαμω το σπιτι του το μουνοπανου , να καρκινιασει ολος , αυτο που σηκωνονται και φευγουν με τρελαινει , κρεμασμα θελουν , τον ειδε κανεις ? πηρε κανεις πινακιδα ?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Γαμω το σπιτι του το μουνοπανου , να καρκινιασει ολος , αυτο που σηκωνονται και φευγουν με τρελαινει , κρεμασμα θελουν , τον ειδε κανεις ? πηρε κανεις πινακιδα ?
αστο να θα την βρει και θα τον γαμησω εχει καμερες εκει που με χτυπησε απο 2 τραπεζες και εχω κανει ηδη καποιες κινησεις και εισαγγελικη παρεμβαση για τις καμερες...θα δουμε παιδια να εισαστε καλα μου δινετε κουραγιο και θα τα λεμε συχνα πυκνα οποτε μπορω...

Lefkoritis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Περαστικά συναγωνιστή.... Εύχομαι σιδερένιος και σύντομα σπίτι σου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρεντ δεν παίζει ο μίτσου με τη σουόνσι  :S

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
δυστυχως επειδη μου διαλυσε γονατο και κνημη θα βαλω μοσχευμα...ελπιζω να πανε ολα καλα...μου φερανε και ενα ταμπλετ στο νοσοκομειο και ετσι εχω μια παρηγορια γιατι εχει παρα πολυ πονο το χτυπημα...

Περαστικα σου φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom