Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
περασε και το x2 της νιουκαστλ και το διπλο της γουιγκαν gun club? ;) ;) ;) ;)
και τωρα μας εμεινε η Αντερλεχτ για να βγει το μεροκαμματο για σημερα
περασε και το x2 της νιουκαστλ και το διπλο της γουιγκαν gun club? ;) ;) ;) ;)
αδερφε ειναι ντερμπι και ντερμπι μισους των οπαδων ειναι ισοβαθμες το 1,60 δεν αξιζει οπως ειπε και ο κολλητος πιπις αλλα προσωπικα το βλεπω το να βγαλω 50 ευρω σε 90 λεπτα μου κανει το αν χασω 80 ευρω με το που δινουμε τα λεφτα στο προποτζη πρεπει να σκεφτομαστε οτι τα λεφτα μπορει να ερθουν πισω με 1 πιθανοτιτα πρως 3 33% αλλα παω με εδρα φανελα και προιστορια στο γιουβεντους σταντιουμ με 2 νικες τις γιουβε τεσπα το πιστευω το παιζω 80 το λεω γιατι το πιστευω τον γαυρο δεν τον πιστευω τοσο αλλιως θα επαιζα τον γαυρο ειναι πολυ απλο το να παιξω 2αδα γαυρο και γιουβε ειναι οι πιθανοτιτες 1 στις 9 προτιμω το 1 στις 3 μαθηματικα Ο καθενας παιδια περνει την ευθηνη απανω του για οτι παιζει δεν μας βαζει κανεις το μαχαιρι στο λεμο παιζουμε αυτο που θελουμε παντα δεν θελω να παρασυρω κανεναν ετσι και αλλιως δεν βαζω και 1000 ευρω αλλα 80 αλλα και παλι καποιος που μπορει να παιξει να παιξει με γνωμονα αυτα που μπορει να παιξει χωρις να επιρεασει την οικονομικη του κατασταση εγω αν χασω τα 80 δεν θα με επιρεασει.. δεν καπνηζω εχω κοψει το ποτο εδω και 2,5 μηνες κτλ κτλ ειμαι ψιλοχορτοφαγος αρχισα να τρωω λιγο κρεας οταν αρωστησα με την γρυπη δοξα σοι ο θεος ειμαι και κουμαρτζης και παιζω και στοιχημα Το ματς ειναι δυσκολο σκεφτητε πριν παιξετε πολλα λεφτα ξερω ατομα που επαιζαν 500αρικα 2-3 φορες την εβδομαδα και τωρα εχουν εξαφανιστει δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο η ζωη ειναι ωραια μην αγχωνεστε αγχωνομαστε για το τζογο..κρις μη μας πριζωνεις αλλο ετσι μου ρχεται να παω στο γειτονα και να του ζητησω να μου δανείσει κανα φραγκο να τη παιξω....
rantaplan βλεπεις για το βραδι τπτ?πες μια τριαδουλα η 4 οσο σ βγαινουν!στο σαιτ εχεις μια δυαδα ακομα ειδα!
;)
και τωρα μας εμεινε η Αντερλεχτ για να βγει το μεροκαμματο για σημερα
Όταν έρθει η στιγμή να πιάσω όμως,θα παραπιάσω!!!Το σημερινό δελτίο ήταν για 197.000€.Ε,τι να κάνουμε,έχει ρίσκο το Η/Τ.Πας για 2 αποτελέσματα.Δε γαμιέται,να περνάω καλά,και όποτε πιάσω.Έτσι και αλλιώς,ούτε καπνίζω,ούτε πίνω,έχω μια "κακή" συνήθεια το στοίχημα!!!
1 μήνας έχει περάσει,δεν είναι πολύ διάστημα!
πιπι αν παιξω τον γαυρο δεν θα παιξω σωστα μεσα μου αν δεν παιξω την γιουβεντους και βγει δεν θα εχω πιστεψει τον εαυτο μου αν χασει η γιουβεντους που θα την παιξω σε λιγη ωρα θα εχω χασει πιστευοντας τον εαυτο μου και εκει θα ειμαι ικανοποιημενος αφου το πιστευα το επαιξα και ας εχασα Το πνευμα μας δυναμωνει με την πιστη στον εαυτο μας και στην αληθειαΜην τα παιζειςςςς σου λεωωω ριχτα καλυτερα στον Γαυρο ή περιμενε!!!
ελα ντεμα τι κανει αυτη η βαλενθια???!!!! τσιμπησε και δευτερο 1-2
σημερα δεν εχω παιξει και παρακολουθω τα ματς, ετσι για στατιστικους λογους...ελα ντε
αν σου καθησει αυτη η 6αδα σε βλεπω να κανεις χριστουγεννιατικες διακοπες απο τωρα. στο ευχομαι παντωςμαγκες εγω θα παιξω μια βραδινη 6 αδα! 2,3,4 οποιος θελει ακολουθει!χ2 φιορεντινα,1 γιουβε,χ ατλετικο,1χ μπετις,ολυμπιακο χ και 2 λιων!
0-0 ακμ :S :S :Sεφαγε κοκκινη η Γκενκ ειδα ;)
0-0 ακμ :S :S :S
Kαι για αυτούς που τρολάρουν την αγάπη μου διότι σήμερα ΕΝΑ σημείο έδωσα και πέρασε σε ΟΛΑ!!!!Για σήμερα θα δώσ ένα ματς που θεωρώ ότι περνάει δύσκολα ή εύκολα και μπαίνει σε δυάδες τριάδες....
Μαρσέϊγ 1 στο 1,50 και εναλλάκτικά όβερ2,5!!!!
Δεν το αναλύω, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!!!
Να πω την κακιά λέξη?
ΑΧΑΣΤΟ!!!!
0-0 ακμ :S :S :S