Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
rantaplan βλεπεις για το βραδι τπτ?πες μια τριαδουλα η 4 οσο σ βγαινουν!στο σαιτ εχεις μια δυαδα ακομα ειδα!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.619
Πόντοι
606
κρις μη μας πριζωνεις αλλο  :grin: ετσι μου ρχεται να παω στο γειτονα και να του ζητησω να μου δανείσει κανα φραγκο να τη παιξω....
αδερφε ειναι ντερμπι και ντερμπι μισους των οπαδων ειναι ισοβαθμες το 1,60 δεν αξιζει οπως ειπε και ο κολλητος πιπις αλλα προσωπικα το βλεπω το να βγαλω 50 ευρω σε 90 λεπτα μου κανει το αν χασω 80 ευρω με το που δινουμε τα λεφτα στο προποτζη πρεπει να σκεφτομαστε οτι τα λεφτα μπορει να ερθουν πισω με 1 πιθανοτιτα πρως 3 33% αλλα παω με εδρα φανελα και προιστορια στο γιουβεντους σταντιουμ με 2 νικες τις γιουβε τεσπα το πιστευω το παιζω 80 το λεω γιατι το πιστευω τον γαυρο δεν τον πιστευω τοσο αλλιως θα επαιζα τον γαυρο ειναι πολυ απλο το να παιξω 2αδα γαυρο και γιουβε ειναι οι πιθανοτιτες 1 στις 9 προτιμω το 1 στις 3 μαθηματικα :grin: :grin: Ο καθενας παιδια περνει την ευθηνη απανω του για οτι παιζει δεν μας βαζει κανεις το μαχαιρι στο λεμο παιζουμε αυτο που θελουμε παντα δεν θελω να παρασυρω κανεναν ετσι και αλλιως δεν βαζω και 1000 ευρω αλλα 80 αλλα και παλι καποιος που μπορει να παιξει να παιξει με γνωμονα αυτα που μπορει να παιξει χωρις να επιρεασει την οικονομικη του κατασταση εγω αν χασω τα 80 δεν θα με επιρεασει.. δεν καπνηζω εχω κοψει το ποτο εδω και 2,5 μηνες κτλ κτλ ειμαι ψιλοχορτοφαγος αρχισα να τρωω λιγο κρεας οταν αρωστησα με την γρυπη δοξα σοι ο θεος ειμαι και κουμαρτζης και παιζω και στοιχημα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Το ματς ειναι δυσκολο σκεφτητε πριν παιξετε πολλα λεφτα ξερω ατομα που επαιζαν 500αρικα 2-3 φορες την εβδομαδα και τωρα εχουν εξαφανιστει δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο η ζωη ειναι ωραια μην αγχωνεστε αγχωνομαστε για το τζογο.. :grin: :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
rantaplan βλεπεις για το βραδι τπτ?πες μια τριαδουλα η 4 οσο σ βγαινουν!στο σαιτ εχεις μια δυαδα ακομα ειδα!

Ναι μένει η Γιουβέντους με τη Νάπολη στο 1/Χ και η Κορίνθιανς με τη Φλουμινένσε στο 1/Χ επίσης.Ελπίζω να έρθουν.
Κάποια άλλη εκτίμηση δεν έχω κάνει.Αν είχα κάτι θα το είχα παίξει ήδη!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Όταν έρθει η στιγμή να πιάσω όμως,θα παραπιάσω!!!Το σημερινό δελτίο ήταν για 197.000€.Ε,τι να κάνουμε,έχει ρίσκο το Η/Τ.Πας για 2 αποτελέσματα.Δε γαμιέται,να περνάω καλά,και όποτε πιάσω.Έτσι και αλλιώς,ούτε καπνίζω,ούτε πίνω,έχω μια "κακή" συνήθεια το στοίχημα!!!
1 μήνας έχει περάσει,δεν είναι πολύ διάστημα!

αντε να ερθει αυτη η στιγμη περιμενουμε  :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.619
Πόντοι
606
Μην τα παιζειςςςς σου λεωωω ριχτα καλυτερα στον Γαυρο ή περιμενε!!!
πιπι αν παιξω τον γαυρο δεν θα παιξω σωστα μεσα μου :grin: αν δεν παιξω την γιουβεντους και βγει δεν θα εχω πιστεψει τον εαυτο μου αν χασει η γιουβεντους που θα την παιξω σε λιγη ωρα θα εχω χασει πιστευοντας τον εαυτο μου :grin: και εκει θα ειμαι ικανοποιημενος αφου το πιστευα το επαιξα και ας εχασα :grin: :grin: :grin: Το πνευμα μας δυναμωνει  με την πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μα τι κανει αυτη η βαλενθια???!!!! τσιμπησε και δευτερο 1-2  :jerking:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες εγω θα παιξω μια βραδινη 6 αδα! 2,3,4 οποιος θελει ακολουθει!χ2 φιορεντινα,1 γιουβε,χ ατλετικο,1χ μπετις,ολυμπιακο χ και 2 λιων!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
σημερα δεν εχω παιξει και παρακολουθω τα ματς, ετσι για στατιστικους λογους...
μιλαμε γινεται χαμος σ ολα τα πρωταθληματα, τα πανω κατω....μονο το ελληνικο εχει ερθει σχετικα νορμαλ...μενει να δουμε βεβαία τι θα κανει κι ο γαυρος

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κερδισε η Παναιτωλικαρα ... τον εχω σε δυαδα με Γαυρο
Φορτωνω και αλλο τον Ασσο του Γαυρου και περιμενω να βγαλω τα σπασμενα της Πεμπτης Παρασκευης Σαββατο (με γαμησανε Ζενιτ Τρουα Τσελσι)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.619
Πόντοι
606
Παω προποτζηδικο αν εχει καπνιλα θα παω να κατσω διπλα στο καφενειο(που στο καφενειο απαγορευεται το τσιγαρο :grin:)αλλα που δεν εχει ουτε ραδιο :grin: Δεν την μπορω την καπνηλα με τιπτοα αρα θα εχει καπνιλα παιζει Ολυμπιακος Παοκ οποτε καφενειο θα παρω και ενα ραδιακι που εχω και θα πινω την ζεστη καυτι σοκολατα μου στις 9 θα παιξω την γιουβεντους και ο θεος βοηθος :priest: Τα λεμε καρντασια μου μετα το ματς τις γιουβεντους ο προποτζης θα κλησει φυσικα δεν το συζηταω οταν τελειωσει η γιουβεντους με την ναπολι ενταξει θα το εχουν παιξει πολλοι μονο αποδεκτο σιγα μην καθοταν για μενα μονο :grin: :grin: Σιγιου λετερ τουναιτ :tooth: :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες εγω θα παιξω μια βραδινη 6 αδα! 2,3,4 οποιος θελει ακολουθει!χ2 φιορεντινα,1 γιουβε,χ ατλετικο,1χ μπετις,ολυμπιακο χ και 2 λιων!
αν σου καθησει αυτη η 6αδα σε βλεπω να κανεις χριστουγεννιατικες διακοπες απο τωρα.  :cheesy: στο ευχομαι παντως

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μ σ εευχαριστω και ο λογος π επαιξα ετσι ειναι με αυτα π βλεπω!σιγουρα ολα δνε θα περασουν αλλα και 3 αδα να μ κατσει επειδη 2 πολλαπλασιαστη πιστευω τα χαμενα τα βγαζω!με 4 πιστευω θα παρω κατι!πάντω2 σε 2 φυλλαδες π διαβασα και οι 2 ελεγαν 2 ημιχρονο τον παοκ και μετα ανατροπα η μια και χ η αλλη!αν ερθει :headbang:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για σήμερα θα δώσ ένα ματς που θεωρώ ότι περνάει δύσκολα ή εύκολα και μπαίνει σε δυάδες τριάδες....
Μαρσέϊγ 1 στο 1,50 και εναλλάκτικά όβερ2,5!!!!
Δεν το αναλύω, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!!!
Να πω την κακιά λέξη?
ΑΧΑΣΤΟ!!!!
Kαι για αυτούς που τρολάρουν την αγάπη μου διότι σήμερα ΕΝΑ σημείο έδωσα και πέρασε σε ΟΛΑ!!!!
Με φιλιά, διότι δεν ξανάχει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom