Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 443 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    984

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αφου ειναι οπαδος του παοκ τι περιμενεις...δεν μπορει να παιξει κοντρα την ομαδα του...περιμενε να βαλει κανα γκολ στο 80+ οπως παντα με κανα σαλπι η κανα βουκιτς για το 0-1  :grin:

Επαγγελματιας παιχτης του Στοιχηματος ειναι ο  Χρησταρας... εχει σιγουρο τον Ασσο του Γαυρου σημερα...για την Γιουβε αγχωνετε μονο !!!!
Τι ωρα παιζει η Γιουβε σημερα?
Θυμαστε τι γινετε καθε εβδομαδα με το ματσακι της Κυριακης των 9:30 το βραδυ ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
τυπε θελει υπομονη για να νικησουμε τα μπουκια......και να μην παρασυρομαστε απο τα παθη μας.....τα λεει ο μεγας δασκαλος αυτα......
:thumbsup:

εγω σ αυτο εχω μεγαλο θεμα, βγαζω μονος τα ματια μου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Επαγγελματιας παιχτης του Στοιχηματος ειναι ο  Χρησταρας... εχει σιγουρο τον Ασσο του Γαυρου σημερα...για την Γιουβε αγχωνετε μονο !!!!
Τι ωρα παιζει η Γιουβε σημερα?
Θυμαστε τι γινετε καθε εβδομαδα με το ματσακι της Κυριακης των 9:30 το βραδυ ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι κι η φιορεντίνα :birdman:
Κι η ατλέτικο, αν και πιο νωρίς παίζει, αλλά τη φοβούμαι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.679
Πόντοι
606
Καλησπερα ξανα.. Παιδια γκελαρε η ρομα ενταξει τωρα δεν ειναι με το μαχαιρι στο λεμο :grin: η Γιουβεντους... αλλα μεσα μου δεν εχασα την αυτοπεποιθηση μου για τον ασσο ισα ισα τον πιστευω το ιδιο και ακομα πιο πολυ θα ελεγα :grin: Στις 7,30 Που θα παω στο προποτζηδικο θα παιξω 80 ευρω καπου εκει γιουβεντους ασσο εδω πιστευω τον εαυτο μου.. Ο λογος ειναι οτι εχει την εδρα εχει 2 διεκδικιτες ακομα ρομα και ναπολι απο κατω παραμονευει η φιορεντινα η ρομα αρχησε να ζαλιζεται εκει ψηλα εφερε το χ το ειδαν αυτο οι παιχτες θα μπουν δυνατα να καθαρισουν το παιχνιδι αν δεν βγει ο ασσος αυτος που θα παιξω θα ξαναπαιξω στοιχημα στις 15 του μηνος :grin: Μισο μια τον παπα :priest: Δεν μπορω να αποδειξω οτι θα το παιξω στον οπαπ το παιχνιδι αφου δεν μπορω να βρω σκανερ το ποσο το λεω οχι για να παρασυρω καποιον εδω μεσα αλλα να βεβαιωσω οτι το πιστευω αν και ειμαι χασουρης μεσοβδομαδα θα παιξω δεν το παιζω στην βετ365 γιατι μεσα δεν εχω μια το να βαλω 80 ευρω μεσα για να τα κανω 130 και να κανω αναλυψη το παιζω στον οπαπ και τα παιρνω με το που ληξει το ματς απο τον προποτζη :grin: Αν τα παρω :grin: Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο παιδια ειναι ντερμπι το παιχνιδι αλλα προσωπικα το πιστευωεδω που εφτασε παω με την μεγαλη ομαδα με την εδρα :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
χαχαχα χανει κ η βαλενθια στη στην εδρα της απ την βαγιαδολιδ...ο κουβας δν εχει πατο!!!!!

πιθανο να το γυρισει ομως... οσοι δεν εχουν στεγνωσει ακομα, παρακολουθηστε το μπας και γινει καμια ανατροπη

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
284328-crying-baby.jpg
Αχαχαχαχαχααχαχα....ποιος μιλάει!!!!
Αυτός που καθαρίζει τον κώλο του Ρεντ κάθε φορά που πάει τουαλέτα!!!!
εεεε δεν υπάρχει θεός!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.051
Πόντοι
2.696
Εγώ προτείνω LION, gl και Gun Club που είναι οι guru του στοιχήματος να μας λένε τι θα παίζουν...
Γιατί εγώ δεν πρόκειται να σας ξαναπώ!!!!
Στςι αρχιδάρες σας, γαιτί εσείς είπαμε είστε οι guru....
Κοιτάω βέβαια τα ποστ σας και είναι όλα μα όλα ένας τεράστιος κουβάς και όταν έχετε κερδίσει είναι με τις προτάσεις των άλλων!!!!
Και επειδή ψυχανεμίζομαι ότι παίζεται ψιχουλάκια και περισσότερο χαβαλέ κάνετε εδώ, καθίστε και κάντε τον μόνοι σας!!!!
Στους υπόλοιπους προτείνω να μην ξαναγράψουν τίποτα και θα πιστέψτε με, όλοι αυτοί που χαβαλεδιάζουν και τρολλάρουν εδώ μέσα εντελώς μαλακισμένα θα εξαφανισθούν!!!
Άντε γεια και καλές πίπες!!!!!!

Το στοίχημα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.Είναι φυσικό να υπάρχουν και λάθος προβλέψεις.Αν όλες οι προβλέψεις έβγαιναν,θα είχαν φαλιρίσει οι εταιρείες.Δεν υπάρχει κανένας Θεός στη θέση του Θεού.Βγάζε εσύ τα σημεία που πιστεύεις και άσε τις επικρίσεις του καθενός.Στην τελική ανάλυση η ενημέρωση από εδώ είναι δωρεάν,δεν πληρώνουμε 3 ευρώ τις κωλοφυλλάδες να μας προτείνουν άσους του 1,20 που έρχονται διπλά του 4 και δεν απολογείται κανείς!
Όσοι επικρίνετε τους άλλους για τις αποτυχημένες προγνώσεις,κάνετε λάθος.Πιο εύκολο είναι να προγνώσεις τον καιρό στη χαοτική ατμόσφαιρα για μετά από 10 ημέρες παρά το στοίχημα...

Σήμερα πρότεινα μια 5αδα Η/Τ.Ήδη έχω χάσει τα 3...Το τελευταίο πριν λίγα λεπτά τη Χάλμσταντ με τη Σούντσβαλ.2/Χ το έπαιξα,ήταν στο ημίχρονο 2πλο,με γκολ από το 12΄και στο δεύτερο μέσα σε 3 λεπτά ο ίδιος καριόλης παίχτης έβαλε 2 γκολ κι έκανε ανατροπή...Αν μπορούσα να προβλέψω την ανατροπή θα είχα γίνει πλούσιος.Εν μέρει την προέβλεψα,αλλά κάτι πήγε στραβά με τα...αστέρια!!!

Να μην παίζετε πολλά χρήματα,να μην παίζετε το γάλα των παιδιών σας και το ψωμί της οικογένειας και χαλαρώστε.Τα κέρδη έρχονται και παρέρχονται.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.679
Πόντοι
606
Το στοίχημα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.Είναι φυσικό να υπάρχουν και λάθος προβλέψεις.Αν όλες οι προβλέψεις έβγαιναν,θα είχαν φαλιρίσει οι εταιρείες.Δεν υπάρχει κανένας Θεός στη θέση του Θεού.Βγάζε εσύ τα σημεία που πιστεύεις και άσε τις επικρίσεις του καθενός.Στην τελική ανάλυση η ενημέρωση από εδώ είναι δωρεάν,δεν πληρώνουμε 3 ευρώ τις κωλοφυλλάδες να μας προτείνουν άσους του 1,20 που έρχονται διπλά του 4 και δεν απολογείται κανείς!
Όσοι επικρίνετε τους άλλους για τις αποτυχημένες προγνώσεις,κάνετε λάθος.Πιο εύκολο είναι να προγνώσεις τον καιρό στη χαοτική ατμόσφαιρα για μετά από 10 ημέρες παρά το στοίχημα...

Σήμερα πρότεινα μια 5αδα Η/Τ.Ήδη έχω χάσει τα 3...Το τελευταίο πριν λίγα λεπτά τη Χάλμσταντ με τη Σούντσβαλ.2/Χ το έπαιξα,ήταν στο ημίχρονο 2πλο,με γκολ από το 12΄και στο δεύτερο μέσα σε 3 λεπτά ο ίδιος καριόλης παίχτης έβαλε 2 γκολ κι έκανε ανατροπή...Αν μπορούσα να προβλέψω την ανατροπή θα είχα γίνει πλούσιος.Εν μέρει την προέβλεψα,αλλά κάτι πήγε στραβά με τα...αστέρια!!!

Να μην παίζετε πολλά χρήματα,να μην παίζετε το γάλα των παιδιών σας και το ψωμί της οικογένειας και χαλαρώστε.Τα κέρδη έρχονται και παρέρχονται.
ετσι :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ο γέοπας άμα του κάνουν πλάκα παρεξηγιέται, όταν όμως την προηγούμενη δευτέρα που είχα παίξει τον ατρόμητο άσσο και δε ηρθε και ειρωνευόταν μετά δεν υπήρχε πρόβλημα :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Ο γέοπας άμα του κάνουν πλάκα παρεξηγιέται, όταν όμως την προηγούμενη δευτέρα που είχα παίξει τον ατρόμητο άσσο και δε ηρθε και ειρωνευόταν μετά δεν υπήρχε πρόβλημα :grin:
αγαπητε και συμπαθεστατε λιονταρε, η πολυ σοβαροτης βλαπτει, "εμεις" ειμαστε της "πλακας"....γι αυτο αλλωστε παμε και συχνα κουβα  :grin:

Την καλησπερα μου  :cool2: και συνεχιστε να "ειστε παντα της πλακας"  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισοπαλία Κιέβο v Μίλαν
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/11/2013 Κανένα 2.25 Κερδισμένο
2 Ισοπαλία Πάρμα v Λάτσιο
(Τελικό αποτέλεσμα) 10/11/2013 Κανένα 2.62 Κερδισμένο    καργιολα μιλαν θα σε αφηνα νομιζεις.παμε γηπεδο με ταμειο και στην επιστροφη μακαρι και με αλλα... :rockon:

Ωραιο .... Το ειχες προτεινει φιλε ?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Χρησταρα... εχω σκοπο να φορτωσω και αλλο τον ασσο του Γαυρου
Ξερεις αν παιζει ο Κατσουρανης και ο Στοχ βασικοι  ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
η ανατροπη στη βαλενθια ξεκινησε 1-1

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγώ προτείνω LION, gl και Gun Club που είναι οι guru του στοιχήματος να μας λένε τι θα παίζουν...
Γιατί εγώ δεν πρόκειται να σας ξαναπώ!!!!
Στςι αρχιδάρες σας, γαιτί εσείς είπαμε είστε οι guru....
Κοιτάω βέβαια τα ποστ σας και είναι όλα μα όλα ένας τεράστιος κουβάς και όταν έχετε κερδίσει είναι με τις προτάσεις των άλλων!!!!
Και επειδή ψυχανεμίζομαι ότι παίζεται ψιχουλάκια και περισσότερο χαβαλέ κάνετε εδώ, καθίστε και κάντε τον μόνοι σας!!!!
Στους υπόλοιπους προτείνω να μην ξαναγράψουν τίποτα και θα πιστέψτε με, όλοι αυτοί που χαβαλεδιάζουν και τρολλάρουν εδώ μέσα εντελώς μαλακισμένα θα εξαφανισθούν!!!
Άντε γεια και καλές πίπες!!!!!!

ετσι πεστα  :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom