Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.681
Πόντοι
606
Χρησταρα... εχω σκοπο να φορτωσω και αλλο τον ασσο του Γαυρου
Ξερεις αν παιζει ο Κατσουρανης και ο Στοχ βασικοι  ?
οχι δεν εχω ιδεα για τον παοκ φιλε μου :grin:.. Μονο την γιουβεντους εχω στοιχηματικα στο μυαλο μου :grin: που και γιαυτην δεν εχω δει ουτε την 20αδα απλα την πιστευω ξερω την προιστορια απο μεσα μου το κινητρο το οτι ειναι μεγαλη ομαδα κτλ κτλ για τον παοκ δεν εχω ιδεα δεν με απασχολει γιατι δεν το βλεπω στοιχηματικα αλλα και γιατι αν χασει που ειναι λογικο να μην στεναχωρηθω συναισθηματικα παιχνιδι ειναι να μην χολοσκαμε εσυ αφου σε πληρωσε ο γαυρος με την μπενφικα φιλε μου τον παιζεις :grin: ετσι λενε οι παιχτες του στοιχηματος οι παλιοι :grin: :grin: Να δουμε ποτε θα μας πληρωσει η γιουβεντους με την φιορεντινα τον ηπιαμε τωρα θα βαλουμε 80 ευρω αν το ξαναπιω και τωρα θα γινω δαλαι λαμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
αγαπητε και συμπαθεστατε λιονταρε, η πολυ σοβαροτης βλαπτει, "εμεις" ειμαστε της "πλακας"....γι αυτο αλλωστε παμε και συχνα κουβα  :grin:

Την καλησπερα μου  :cool2: και συνεχιστε να "ειστε παντα της πλακας"  ;)

:thumbsup:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.817
Πόντοι
12.756
Το στοίχημα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.Είναι φυσικό να υπάρχουν και λάθος προβλέψεις.Αν όλες οι προβλέψεις έβγαιναν,θα είχαν φαλιρίσει οι εταιρείες.Δεν υπάρχει κανένας Θεός στη θέση του Θεού.Βγάζε εσύ τα σημεία που πιστεύεις και άσε τις επικρίσεις του καθενός.Στην τελική ανάλυση η ενημέρωση από εδώ είναι δωρεάν,δεν πληρώνουμε 3 ευρώ τις κωλοφυλλάδες να μας προτείνουν άσους του 1,20 που έρχονται διπλά του 4 και δεν απολογείται κανείς!
Όσοι επικρίνετε τους άλλους για τις αποτυχημένες προγνώσεις,κάνετε λάθος.Πιο εύκολο είναι να προγνώσεις τον καιρό στη χαοτική ατμόσφαιρα για μετά από 10 ημέρες παρά το στοίχημα...

Σήμερα πρότεινα μια 5αδα Η/Τ.Ήδη έχω χάσει τα 3...Το τελευταίο πριν λίγα λεπτά τη Χάλμσταντ με τη Σούντσβαλ.2/Χ το έπαιξα,ήταν στο ημίχρονο 2πλο,με γκολ από το 12΄και στο δεύτερο μέσα σε 3 λεπτά ο ίδιος καριόλης παίχτης έβαλε 2 γκολ κι έκανε ανατροπή...Αν μπορούσα να προβλέψω την ανατροπή θα είχα γίνει πλούσιος.Εν μέρει την προέβλεψα,αλλά κάτι πήγε στραβά με τα...αστέρια!!!

Να μην παίζετε πολλά χρήματα,να μην παίζετε το γάλα των παιδιών σας και το ψωμί της οικογένειας και χαλαρώστε.Τα κέρδη έρχονται και παρέρχονται.

Ραντ ασε τις ψυχομετρικες αναλυσεις και δωσε κανα σημειο που να βγει τιποτα , γιατι εχεις καιρο να πιασεις ματς

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.681
Πόντοι
606
θελω ολο το μπουρδελα κομ να παιξει γιουβεντους  :grin:για να με βριζει η μιση ελλαδα μετα αν δεν κερδισει :tooth:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
οχι δεν εχω ιδεα για τον παοκ φιλε μου :grin:.. Μονο την γιουβεντους εχω στοιχηματικα στο μυαλο μου :grin: που και γιαυτην δεν εχω δει ουτε την 20αδα απλα την πιστευω ξερω την προιστορια απο μεσα μου το κινητρο το οτι ειναι μεγαλη ομαδα κτλ κτλ για τον παοκ δεν εχω ιδεα δεν με απασχολει γιατι δεν το βλεπω στοιχηματικα αλλα και γιατι αν χασει που ειναι λογικο να μην στεναχωρηθω συναισθηματικα παιχνιδι ειναι να μην χολοσκαμε εσυ αφου σε πληρωσε ο γαυρος με την μπενφικα φιλε μου τον παιζεις :grin: ετσι λενε οι παιχτες του στοιχηματος οι παλιοι :grin: :grin: Να δουμε ποτε θα μας πληρωσει η γιουβεντους με την φιορεντινα τον ηπιαμε τωρα θα βαλουμε 80 ευρω αν το ξαναπιω και τωρα θα γινω δαλαι λαμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μην βαζεις τοσα πολλα σε αποδοση 1.60 με αντιπαλο Ναπολι
Κρατησε τα και περιμενε να σου πω εγω ποτε θα φορτωσεις και αν θελεις ακολουθεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οποιος πονταρει τον ασσο του γαβρου θα κλαψει σημερα εγω ομιλησα και αμαρτια ουκ εχω

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μόνο την μαντσεστερ εβλεπα και την κολλησα 2 αδα με τη κωλομιλαν!και το αστειο ειναι τη πονταρα και στο 80 παλι μηπως το βαλει π εδινε 8 αποδοση μετα την κοκκινη :headbang:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
θελω ολο το μπουρδελα κομ να παιξει γιουβεντους  :grin:για να με βριζει η μιση ελλαδα μετα αν δεν κερδισει :tooth:

κρις μη μας πριζωνεις αλλο  :grin: ετσι μου ρχεται να παω στο γειτονα και να του ζητησω να μου δανείσει κανα φραγκο να τη παιξω....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έτσι έλεγες και με τη μπενφίκα!!!
Καλό σημάδι αυτό, θα νικήσουμε :rockon:

οκκκκκκκ αμα διαψευστω δε ξαναδινω προβλεψη. ειδομεν. εγω θα το φορτωσω στο χ.
στην μπενφικα ελεγα το οβερ αν δεν απατωμαι, δεν ελεγα σημειο ουτε οτι θα χασει ο γαβρος.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.681
Πόντοι
606
Μην βαζεις τοσα πολλα σε αποδοση 1.60 με αντιπαλο Ναπολι
Κρατησε τα και περιμενε να σου πω εγω ποτε θα φορτωσεις και αν θελεις ακολουθεις
15 του μηνος θα παρω 400 ενταξει εχω προνοησει :grin: αλλα δεν ειναι αυτο φιλε μου το πιστευω το ματς το πονταρισμα δεν ειναι αποτρεπτικο για την περιπτωση μου την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη :grin: Οταν μπορω παιζω καποια παραπανω λεφτα :grin: αφου πιστευω αυτο το ματς παω για 50 ευρω  καθαρα αν χασω εχασα αν κερδισω κερδισα :grin: εχεις δικιο αφου ειναι ντερμπι δεν αξιζει το 1,60 αλλα αυτο εβλεπα εδω και 4 μερες και 50 ευρω μου κανουν  το παιζω :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περασε και το x2 της νιουκαστλ και το διπλο της γουιγκαν gun club? :think:  ;) ;) ;) ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
15 του μηνος θα παρω 400 ενταξει εχω προνοησει :grin: αλλα δεν ειναι αυτο φιλε μου το πιστευω το ματς το πονταρισμα δεν ειναι αποτρεπτικο για την περιπτωση μου την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη :grin: Οταν μπορω παιζω καποια παραπανω λεφτα :grin: αφου πιστευω αυτο το ματς παω για 50 ευρω  καθαρα αν χασω εχασα αν κερδισω κερδισα :grin: εχεις δικιο αφου ειναι ντερμπι δεν αξιζει το 1,60 αλλα αυτο εβλεπα εδω και 4 μερες και 50 ευρω μου κανουν  το παιζω :grin: :grin:

Μην τα παιζειςςςς σου λεωωω ριχτα καλυτερα στον Γαυρο ή περιμενε!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
οκκκκκκκ αμα διαψευστω δε ξαναδινω προβλεψη. ειδομεν. εγω θα το φορτωσω στο χ.
στην μπενφικα ελεγα το οβερ αν δεν απατωμαι, δεν ελεγα σημειο ουτε οτι θα χασει ο γαβρος.

Μου χες πει ότι παω για μεγάλο κουβά κι ότι δεν έχει κάνει ποτέ δύο κολλητά καλές εμφανίσεις στην ευρώπη ο γαύρος (το οποίο όντως επαληθεύτηκε)
Τεσπα πάω να φύγω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δυο πραγματα ειναι σιγουρα σε αυτη τη ζωη, το διπλο της ναπολι και οτι δε θα κερδισει ο γαβρος σημερα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.051
Πόντοι
2.696
Ραντ ασε τις ψυχομετρικες αναλυσεις και δωσε κανα σημειο που να βγει τιποτα , γιατι εχεις καιρο να πιασεις ματς

Όταν έρθει η στιγμή να πιάσω όμως,θα παραπιάσω!!!Το σημερινό δελτίο ήταν για 197.000€.Ε,τι να κάνουμε,έχει ρίσκο το Η/Τ.Πας για 2 αποτελέσματα.Δε γαμιέται,να περνάω καλά,και όποτε πιάσω.Έτσι και αλλιώς,ούτε καπνίζω,ούτε πίνω,έχω μια "κακή" συνήθεια το στοίχημα!!!
1 μήνας έχει περάσει,δεν είναι πολύ διάστημα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom