Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Αν δεν γινει 1.00
Αν δεν γινει 1.00
ποτε σημερα?Οβερ 2 λεμε
αυτα ειναι που μου αρεσουν.Ρε παιδιά να ρωτήσω....4-4-2 έχει ξαναπαίξει φέτος η Μονακό ή 1η φορά?
Διότι έτσι όπως παίζει και αναπτύσσεται δεν κερδίζει ούτε την Καρδίτσα!!!!!
Τι να πω...ποντάρουμε με βάση κάποια δεδομένα, αυτά αλλάζουν χωρίς κανένας να γνωρίζει γιατί και ο Ρανιέρι βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της Μονακό...
Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης, στο ημίχρονο θα τον είχα διώξει και από το γήπεδο!!!!
εμεις της τουρ τωρα.αλλα και μονακο ημιχρονο να κερδαει.Τωρα θα πεσουν τα γκολακια
με το καλο χρησταρα..Under 2.5 @ 1.80
Μονάρκας Μορέλια @ 1.53
Αβάι @ 2.62
Τριπλά: 10 @ €1 08/11/2013 19:27:15 10,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - KD2263660620I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 08/11/2013 19:27:15 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Under 2.5 Μπόα v Παρανά
(Σύνολο Γκολ) 08/11/2013 Κανένα 1.80 Ανοικτό
2 Μονάρκας Μορέλια Μονάρκας Μορέλια v Πουέμπλα
(Τελικό Αποτέλεσμα) 09/11/2013 Κανένα 1.53 Ανοικτό
3 Αβάι ΑΣΑ ΑΛ v Αβάι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 08/11/2013 Κανένα 2.62 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 10,00 10,00 72,45
Συνολικό στοίχημα: 10,00 ΥΓ..καποιος να βαλει τους παιχτες της αρλ να κερδισουν
και με τα δυο γραφω...αντζελο πρεπει να εισαι δεξιος την αβαι την εχεις διπλη ευκαιρια
να σε καλα αδερφε και εσυ να τα βγαλεις και ολα τα παιδια οτι παιζουν εδω και εκτος Εχω χασει την φορμα μου στο λαιβ αυριο θα παω σε ενα μαγαζι αθλητικων να αγορασω μια καινουργια φορμακαι με τα δυο γραφω...
τι μαρκα?να σε καλα αδερφε και εσυ να τα βγαλεις και ολα τα παιδια οτι παιζουν εδω και εκτος Εχω χασει την φορμα μου στο λαιβ αυριο θα παω σε ενα μαγαζι αθλητικων να αγορασω μια καινουργια φορμα
δεν ξερω παντα ρωταω τον πωλητη αντζελο αυτος κατευεθειαν θα καταλαβει τι θελω και με προτινει κατευθειαν αυτο που θα ηθελα χωρις να ψαξω και παντα ειμαι ικανοποιημενος Αν δεν ξερει αυτος που ειναι τοσα χρονια σε αυτην την δουλεια ποιος θα ξερειτι μαρκα?
κατι για βροχη ειπαν τα παιδιαΠαιδες η Αρλ γιατι ακυρωθηκε?
Μουτινιο ειναι καλος παιχτης παντως επισης ( αν παιζει )Ρε παιδιά να ρωτήσω....4-4-2 έχει ξαναπαίξει φέτος η Μονακό ή 1η φορά?
Διότι έτσι όπως παίζει και αναπτύσσεται δεν κερδίζει ούτε την Καρδίτσα!!!!!
Τι να πω...ποντάρουμε με βάση κάποια δεδομένα, αυτά αλλάζουν χωρίς κανένας να γνωρίζει γιατί και ο Ρανιέρι βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της Μονακό...
Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης, στο ημίχρονο θα τον είχα διώξει και από το γήπεδο!!!!
Ηξερα ότι δεν έχει ομάδα η Μονακό, αλλά πόνταρα στα αστέρια της και στην αντίδραση που θα βγάλουν....
Τελικά δεν.....και η αλήθεια ότι τα αστέρια της πλην Φαλκάο, είτε είναι συνταξιούχοι (Αμπιντάλ-Τουλαλάν) είτε απλώς διαφημιζόμενα παικτάκια, που αν ήταν πραγματικά καλοί παίχτες θα έπαιζαν είτε στην Παρί είτε στις μεγάλες ευρωπαϊκες ομάδες....
Τέσπα.....ισοφάρισε με Φαλκάο, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή!!!!