nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
καλως τον νικ.μια χαρα φιλε.
Που σαι ρε ψυχη!
καλως τον νικ.μια χαρα φιλε.
παντα υπαρχη αυτο που λες (στημενα) εγω παω βαση τον απουσιων, απο κει και περα δεν μπορω να ξερω αν στηθει ενα ματς.Παιδες έχουν πεσει πολλα πακετα στη Γαλλια για την Αρλ
Παιδες έχουν πεσει πολλα πακετα στη Γαλλια για την Αρλ
τι να κανω αφου με κλειδωσαν το msn yahoo foreverΧρισταρα μας εχει ξενερωσει ρε συ αυτο το 1010 γαμωτη
τι να κανω αφου με κλειδωσαν το msn yahoo forever
Η Μπρεστ εχει 5 απουσιες μεταξυ των οποιων και του παιχτη που εχει βαλει 6 γκολ
οχι αδερφουλη αφου νομιζω το εγραψα και εδω εβαλα 6 ευρω στον οπαπ στο 2πλο γιατι δεν ακουσα τον εαυτο μου αλλα τον ρεπορτερ του παοκ απο το ισραηλ ενταξει αυτος δεν φτεει τι να πει ο ανθρωπος απλα εμεις εδω ξερουμε καλυτερα τα πραγματα και απο αυτους που ειναι μεσα η διπλα στην ομαδα αυτος που ειναι απο εξω λενε τα βλεπει πιο καθαρα.. Ο ρεπορτερ τωρα ειπε οτι ειναι αισιοδοξος για τον αγωνα του ολυμπιακου αλλα αυτην την φορα δεν θα τον ακουσω Σιγιου το βραδυ μπραδερ παω για ποδηλατο μετα μπανιο αι εξω για σοκολατα μετα προποτσηδικο να παιξω στα κρυφα κανα 5 ευρω στο λαιβ και κουβα το βλεπω και εκειΧρηστο επαιξες το Χ στον ΠΑΟΚ που ειπαμε ?
Έχει δεν έχει απουσίες, με τόσο εμπορικό τον άσσο έχουμε δει και χειρότερα....Η Μπρεστ εχει 5 απουσιες μεταξυ των οποιων και του παιχτη που εχει βαλει 6 γκολ
1.80 κτλ εχω πει πως ΕΓΩ προσωπικα δεν παιζω ...αλλα ειναι ένα ¨λογικο" σημειο.Για την προσωπικη μου "παικτικη λογικη" το ματς ειναι πρωτα under μετα no goal και μετα 1.Έχει δεν έχει απουσίες, με τόσο εμπορικό τον άσσο έχουμε δει και χειρότερα....
Να παίζει η άλλη με 9 και να κερδίζει!!!
Τι μου λέτε τώρα....όταν υπάρχουν λεφτά στην μέση, δεν υπάρχει αξιοπρέπεια!!!!
Η Μπρεστ εχει 5 απουσιες μεταξυ των οποιων και του παιχτη που εχει βαλει 6 γκολ
Τρουα ΑΣΣΟ & ΟΒΕΡ
Κρετειγ-Τουρ οβερ 2
Τουρ σε ΟΛΑ τα ματς εχει οβερ 2Τώρα αν σου πω ότι μόλις είδα αυτό το 1,50 του ΟΠΑΠ στο γ/γ της Κρετέϊγ πήγε αμέσως το μυαλό μου στο άντερ και στο no goal?
Συν το γεγονός ότι προέρχονται από συντριβές, άρα θα παίξουν κάργα επιφυλακτικά....
Συν το γεγονός ότι, πολλά γ/γ και όβερ δεν έχουν κάνει? ;)
www.stapan.eu]Μια τριάδα για σήμερα[/url]
Εχθές 1 στα 4 είχα,ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση!1 μήνας πριν το τελευταίο κερδισμένο δελτίο με 3 στα 4 Η/Τ!!!