Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έχω βάλει κατσαρόλα και βράζουν φακές με μπόλικη φρέσκια ντομάτα, καρότα κλπ....
Ελπίζω να έχετε δοκιμάσει φακές με τσιγαρισμένο μπέϊκον και μια χούφτα χωριάτικες χυλοπίτες στο τέλος!!!
Σερβίρονται ή με φέτα ή με μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι στην καρδιά του πιάτου, αν είσαι γκουρμεδιάρης!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ, την Νιμ δεν την παίζω διότι την φοβάμαι, αν την έπαιξες ήδη τότε σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!
Είχα σκοπό να παίξω την Αρλ, αλλά έγινε τόσο εμπορικό σημείο ο άσσος, που τον έριξε και ο ΟΠΑΠ από 1,90 σε 1,75!!!
Το περιέργο είναι ότι δεν πείραξε την ισοπαλία και ανέβασε μόνο το διπλό σε 4,00!!!
Με αυτά τα δεδομένα, δεν το ακουμπάω καθόλου αυτό το ματς, όπως και της Νιμ φυσικά!!!
:think: :think: :think: :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.267
Πόντοι
5.006
Έχω βάλει κατσαρόλα και βράζουν φακές με μπόλικη φρέσκια ντομάτα, καρότα κλπ....
Ελπίζω να έχετε δοκιμάσει φακές με τσιγαρισμένο μπέϊκον και μια χούφτα χωριάτικες χυλοπίτες στο τέλος!!!
Σερβίρονται ή με φέτα ή με μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι στην καρδιά του πιάτου, αν είσαι γκουρμεδιάρης!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ, την Νιμ δεν την παίζω διότι την φοβάμαι, αν την έπαιξες ήδη τότε σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!
Είχα σκοπό να παίξω την Αρλ, αλλά έγινε τόσο εμπορικό σημείο ο άσσος, που τον έριξε και ο ΟΠΑΠ από 1,90 σε 1,75!!!
Το περιέργο είναι ότι δεν πείραξε την ισοπαλία και ανέβασε μόνο το διπλό σε 4,00!!!
Με αυτά τα δεδομένα, δεν το ακουμπάω καθόλου αυτό το ματς, όπως και της Νιμ φυσικά!!!
δεν ειπα να τη παιξεις.απλως τι θα παιξω ειπα.καλη επιτυχια σε ολους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Έχει τραυματισμούς η μπρεστ βασικών παιχτώνε!
Η αλήθεια είναι ότι τον ρίξανε πολύ νωρίς το άσσο στον ΟΠΑΠ.
Γενικά οι αππδόσεις στη β γαλλίας σήμερα χαλάσανε, μέχρι και τα όβερ εχουν ρίξει (την ψιλλιαστήκανε πλέον)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Καλως σας βρηκα παιδες πως παμε?
καλα αδερφε εδω μελεταμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ αν διαβαζαμε και σκεφτομασταν τοσο πολυ στο σχολειο προσωπικα θα ειχα γινει μηχανικος αυτοκινητων :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.267
Πόντοι
5.006
Έχει τραυματισμούς η μπρεστ βασικών παιχτώνε!
Η αλήθεια είναι ότι τον ρίξανε πολύ νωρίς το άσσο.
Γενικά οι αππδόσεις στη β γαλλίας σήμερα χαλάσανε, μέχρι και τα όβερ εχουν ρίξει (την ψιλλιαστήκανε πλέον)
ετσι ακριβως.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δυαδούλα και φύγαμε....
Μονακό 1/1
Καέν 1 (άφοβα)

Αυτά και καλή μας επιτυχία!!!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Σας ανακοινώνω και επίσημα (ξέρω στις αρχιδάρες σας, αλλά επειδή μας παρακολουθούν, το παίζω "καλός"), ότι άνοιξα λογαριασμό στο STOIXIMAN!!!!

Aν δεν το είδατε .....ΑΝΟΙΞΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ STOIXIMAN παιδιά!!!!!!
Και για να είμαι ειλικρινής, με επηρέασε το μπάνερ πάνω δεξιά......μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!
Οποιαδήποτε προσφορά είναι ευπρόδεκτη και εγώ ότι θέλετε!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Geopa θελεις να μου πεις οτι ανοιξες λογαριασμο στον stoiximan?Αυτο μου λες?Οτι ανοιξες λογαριασμο στον stoiximan?

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ο ρανταπλαν εδωσε τπτ σημερα?μπηκα και στο σαιτ αλλα τπτ ακομα!

Επισκέπτης

Εγω θα την παιξω την αρλ ευκαιρια μου φαινεται  ;) 1.85 εξω

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Γιακούτσκ, Ρωσία
Ομίχλη
-38-36°C°C | °F°FΥετός: 0%
Υγρασία: 67%
Άνεμος: 0 χμ/ώ παιδια οποιος παει εδω σε αυτο το μερος και κανει ενα τσιγαρο malboro εξω στο μπαλκονι του σπιτιου που θα ειναι με το σωβρακο θα του δωσω το λαπτοπ μου :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Μεσιέ Νικ.....ρίξτα μωρή αλήτρα....τι παίζεις σήμερις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γλυκοκοιταζω Τουρ..
Δεν ειδα τα ματς της προηγουμενης αγωνιστικης λογω απουσιας εξωτερικο και ισως παω σε γκολ γενικα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
καλα αδερφε εδω μελεταμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ αν διαβαζαμε και σκεφτομασταν τοσο πολυ στο σχολειο προσωπικα θα ειχα γινει μηχανικος αυτοκινητων :grin:

Χρισταρα μας εχει ξενερωσει ρε συ αυτο το 1010 γαμωτη  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom