Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - DB7143337210F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  08/11/2013 11:29:44  Εκτύπωση  

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
     1 Over 5.5 Ζόρια Β’ v Τάβριγια Σιμφερόπολ Β’
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 08/11/2013 Κανένα 1.83 Ανοικτό
Σύνολο:  5 Στήλες @ 1 EUR   Επιστρέφει:  9,17  kalhspera :grin:  alla 15 lepta gia to 1 hmixrono miso mia ton papa pedia :priest:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
Ποια παρέα μωρέ....
Εγώ και συ είμαστε!!!!
Το απόγευμα θα ξυπνήσει ο Λιόνταρος, θα κάνει ένα ποτ-πουρί από τα σημεία που θα έχουμε γράψει και θα παίξει!!!
Και μετά θα μας πει και κανά σημείο για την Σούπερ-Λίγδα....υποπτεύομαι το Χ2 της Ξάνθης την Δευτέρα!!!!
σε βλεπω τοπ φορμα σημερα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Το 'γραψα και στο θρεντ του ΠΑΟΚ, δύο σερί χρονιές γκέλες στο καραισκάκη με παοκ δεν έχει κάνει ποτέ τα τελευταία χρόνια

Τι σχεση εχουν οι αλλες χρονιες ??? δεν ειναι δημοσιο που ειναι μονιμοι οι παιχτες ..αλλαζουν , και προπονητες κτλ ..

Δηλαδη να βαλω ενα χιλιαρικο στο γαυρο ? μου το καλυπτεις ?

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
are thn kyriakh sto καραισκακη θα δω την ομαδα μου με πηρε ο γαμπρος μου που ειναι φανατικος ολυμπιακος εισητηριο και θα ειμαι πρωτη μουρη :sunglasses:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ναι παρε με να βρεθουμε.θα ειμαι και εγω.
αντζελο αδερφε μου πλακα κανω πρεπει να ειμαι σπιτη μου μεχρι τις 15 για να παρω κατι λεφτα που εχω να παιρνω να ερθω μονο για 2 μερες αθηνα δεν το κανω γιατι αν ειναι να ερθω θα πρεπει να ερθω για 1 εβδομαδα τουλαχιστον  να δω τα ανεψια  δωρα κτλ και αυτο δεν γινεται την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη αν ειχα παρει ολο το ποσο που ειναι να παιρνω θα ειχα ερθει ηδη αλλα δεν το πηρα οποτε πρεπει να ειμαι εδω που ειμαι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Γιουβεντους στον θανατο που λεει και ο παπατσωρης :grin: :grin: :grin: :grin: 5 ευρω δηλαδη :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: εκτος αν πιασω στο κινο 7 στα 7 και την παιξω 1 χηνα :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
Καλησπερα αγκεν  :grin: Παιδια μαγειρευω οχι εγω η κατσαρολα κατι φαλσολια γιγαντες πρεσπων να τρωει η μανα μονο!!! γιατι ακομα δεν εχει κανει το παιδι ειναι ανυπαντρη :grin: Πω Πω Πω κατι φασολια που βραζουν μετα φουρνο με καροτα κρεμυδια μερικα φυλα δαφνη αλατοπιπερο λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι πω πω πω πω τι θα φαω σημερα :grin: Μισο να βαλω μια τον παπα να γινουν μουρλια :priest: αυτο το φαγητο που θα φτιαξω ειναι αχαστο :grin: 1,00 αποδωση :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
αφιερωμενο σε οσους παιξουν γιουβεντους με ναπολι στον ασσο στον σκασμο -παπατσωρης :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι σχεση εχουν οι αλλες χρονιες ??? δεν ειναι δημοσιο που ειναι μονιμοι οι παιχτες ..αλλαζουν , και προπονητες κτλ ..

Δηλαδη να βαλω ενα χιλιαρικο στο γαυρο ? μου το καλυπτεις ?

Γιατί να στα καλύψω στα χρωστάω :birdman:
Απ' ό,τι κατάλαβα δεν είσαι και πολύ της προϊστορίας, ούτε κι εγώ εξάλου, αλλά μερικές φορές έχει σημασία. Αλλιώς δε θα την κότσαραν σε όλα τα σάιτ και εφημερίδες αναλύσεων

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:S :S :S :S :S

αυριο εχουμε και λεμε .....

αποελ under

βαλενθια διπλο

λατσιο no goal

ντιναμο κιεβου διπλο

2 στα 4..... εισαι ντεφορμε τωρα τελευταια τυπε.....για παρε τα πανω σου παλι να σαρωσεις τους μπουκηδες  :rockon: :rockon: :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Γιατί να στα καλύψω στα χρωστάω :birdman:
Απ' ό,τι κατάλαβα δεν είσαι και πολύ της προϊστορίας, ούτε κι εγώ εξάλου, αλλά μερικές φορές έχει σημασία. Αλλιώς δε θα την κότσαραν σε όλα τα σάιτ και εφημερίδες αναλύσεων

αν το χασω ναι  :birdman:

δεν ειμαι της προιστοριας , μονο μαλακιες κοτσαρουν στις εφημεριδες , δεν ξερουν τι να γραψουν για να δικαιολογησουν τα σημεια και λενε για προιστορια ...

Μπορει να κερδισει και ανετα ο γαυρος , αλλα μπορει και η κωλαρα που ειχε ανοιξει σαν γκαραζοπορτα του Ρομπερτο να εχει κλεισει και να τα ρουφαει απο το κορνερ ...

ο Παοκ παντως εχει δειξει οτι το παλευει το ματς , κουτσα στραβα το παλευει .. δυσκολο ματς

παντως ο διαιτητης ειναι ενα συν για το ματς στον Γαυρο

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
και μια μπόμπα...διπλό η πάντερμπορν με τη γκρόιτερ...αν περάσει πέρασε, αλλιώς..κλασσικά...πάμε παρακάτω! :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
nipple για μενα πρεπει να κοιτας προιστορια!εγω πρωτα κοιταω αυτο,μετα ποιοσ εχει αναγκη το ματς και μετα φορμα!γιατι αν η αλλη πεφετι οσο και φορμα να εχει η αλλη δεν το παιρνει π να χτυπιεται!και κυριως αγγλια και σε ισπανια με εχει σωσει αρκετες φορες!γιατι παιζουν και τα παρε δωσε ολιγον ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
nipple για μενα πρεπει να κοιτας προιστορια!εγω πρωτα κοιταω αυτο,μετα ποιοσ εχει αναγκη το ματς και μετα φορμα!γιατι αν η αλλη πεφετι οσο και φορμα να εχει η αλλη δεν το παιρνει π να χτυπιεται!και κυριως αγγλια και σε ισπανια με εχει σωσει αρκετες φορες!γιατι παιζουν και τα παρε δωσε ολιγον ;)

ναι , αλλα τα παρε δωσε να ειναι μεσα στην σαιζον , οχι να δωσουν ενα ματς για να παρουν ενα ματς μετα απο 2 χρονια , τις καλες σχεσεις τις ξερουν ολοι πια .. :grin:

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω αλλα να σου πω κατι οπως και να κανεις οπως ο γαυρος εχει παραρτηματα εδω σκεψου οτι και αλλεσ ομαδες εχουν και λιγο πολυ με βαση τα μεταξυ τους βγαζεις καποια συμπερασματα!αν ειναι η αλλη καθε χρονο ριχνει 5 στην αλλη ε δνε νομιζω να ααγαπιουνται κι ολασ :grin: :grin: θελω να σου πω απλα οτι ριχνε και μια ματια στα μεταξυ τους παιχνιδια τα 2 τελυταια χρονια και μιλαμε για ομαδες π δεν εχουν κανει τρελες αλλαγες στο ροστερ!καταλαβαινεις τι εννοω..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπερα αγκεν  :grin: Παιδια μαγειρευω οχι εγω η κατσαρολα κατι φαλσολια γιγαντες πρεσπων να τρωει η μανα μονο!!! γιατι ακομα δεν εχει κανει το παιδι ειναι ανυπαντρη :grin: Πω Πω Πω κατι φασολια που βραζουν μετα φουρνο με καροτα κρεμυδια μερικα φυλα δαφνη αλατοπιπερο λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι πω πω πω πω τι θα φαω σημερα :grin: Μισο να βαλω μια τον παπα να γινουν μουρλια :priest: αυτο το φαγητο που θα φτιαξω ειναι αχαστο :grin: 1,00 αποδωση :grin:
καλο φαι αλλα θα εχεις παρενεργειες :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom