ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
ναι γουρι μου πηγε τωρα θα κανω παλι κληση για καυλαντα στη βετ365.εξου και η συνομιλια με την "πουτανα" απ τη μπετ365?
και γω συνεχιζω λοιπον να σου λεω παντα τετοια
ναι γουρι μου πηγε τωρα θα κανω παλι κληση για καυλαντα στη βετ365.εξου και η συνομιλια με την "πουτανα" απ τη μπετ365?
και γω συνεχιζω λοιπον να σου λεω παντα τετοια
αυριο οφφ και ξανά-μανά το σκεχει τιποτα καλο αυριο ?
ειναι φρακαρισμενα στελνω και εγω και δεν πανε.Δες τα ΠΜ σου.....
Σου στέλνω ΠΜ να το στείλεις με ΠΜ στον Nipple και να το στείλει με ΠΜ στον Λιόνταρο....ειναι φρακαρισμενα στελνω και εγω και δεν πανε.
ειναι φρακαρισμενα στελνω και εγω και δεν πανε.
αντε νυχταΣου στέλνω ΠΜ να το στείλεις με ΠΜ στον Nipple και να το στείλει με ΠΜ στον Λιόνταρο....
Αλλά μην το διαβάσετε!!!!
σημερα μην κοιμηθεις εχει φαι σε λιγο.δυο βραδυα φευγεις και ειδες τι ψειρες βγαζω μεταμεσονυχτιες
θα κοιμηθεις ??? θα σε
καλημερα απο σημερα σοβαρα.Πολλές καλημέρες σε όλους....
Χτες ξεκουραστήκαμε, ανανεωθήκαμε και είμαστε έτοιμοι για το ΠΣΚ!!!!!
Έτσι όπως το βλέπω, έχει ευκαιρίες για καλά κέρδη και το άλλο ΠΣΚ δεν υπάρχει αγωνιστική, άρα τα φαβορί θα προσπαθήσουν να κλείσουν με νίκες πριν την διακοπή!!!!
Όποιος παίξει φοβικά αυτό το ΠΣΚ θα βγει χαμένος.....
Για σήμερα έχω έτοιμη σχεδόν την δυαδούλα που θα φορτώσω και σίγουρα σε αυτή θα έχω τον 1/1(ημ./τελ.) της Μονακό!!!!
Χωρίς πολύ ανάλυση που δεν χρειάζεται κιόλας, θα πω το εξής με μιά φράση:
Θα μπει να τους ΓΑΜΗΣΕΙ τους νερουλάδες για να περάσει ένα ξέγνοιαστο weekend χωρίς πολλά πολλά!!!!!
Λοιπόν ρίξτε στο τραπέζι ιδέες!!!!!
Το Αννόβερο το κοίταξα από εδώ, το κοίταξα από εκεί.....και απόφάσισα να το αφήσω στην ησυχία του!!!!geopa μαζι ζου στη μονακο εγω βλεπω 1-1 μονακο,1χ τη βιμποργ πιο πολυ προσ το χ και μ εχει κολλησει και ο ασσος του αννοβερου!τον βλεπεις?το ντερμπι μαντσεστερ αρσεναλ το βλεπεις υπερ της μαντσεστερ?αν και απο φορμα παει καρφι αρσεναλ αλλα λεμε!εγω βλεπω μαντσεστερ να μην χανει!
Μαζί σου....τι βλέπεις σήμερα?καλημερα απο σημερα σοβαρα.