Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
εξου και η συνομιλια με την "πουτανα" απ τη μπετ365?  :2funny:
και γω συνεχιζω λοιπον να σου λεω παντα τετοια  :)
ναι γουρι μου πηγε τωρα θα κανω παλι κληση για καυλαντα στη βετ365.

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
rantaplan τι ειχεσ δωσει?εψαχνα ολη μερα και το site π γραφεις κατεβασμενο >:(

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Δεν εχει σημερα ρε αδελφε τιποτα αξιολογο περα απο τη πλακα.

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Νασιονάλ Ντε Φούτμολ - Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ v Νασιονάλ Ντε Φούτμολ
(Ημίχρονο / τελικό) 08/11/2013 Κανένα 34.00
Όποιο ειδε το ματς απο 0-1 3-1 :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πολλές καλημέρες σε όλους....
Χτες ξεκουραστήκαμε, ανανεωθήκαμε και είμαστε έτοιμοι για το ΠΣΚ!!!!!
Έτσι όπως το βλέπω, έχει ευκαιρίες για καλά κέρδη και το άλλο ΠΣΚ δεν υπάρχει αγωνιστική, άρα τα φαβορί θα προσπαθήσουν να κλείσουν με νίκες πριν την διακοπή!!!!
Όποιος παίξει φοβικά αυτό το ΠΣΚ θα βγει χαμένος.....
Για σήμερα έχω έτοιμη σχεδόν την δυαδούλα που θα φορτώσω και σίγουρα σε αυτή θα έχω τον 1/1(ημ./τελ.) της Μονακό!!!!
Χωρίς πολύ ανάλυση που δεν χρειάζεται κιόλας, θα πω το εξής με μιά φράση:
Θα μπει να τους ΓΑΜΗΣΕΙ τους νερουλάδες για να περάσει ένα ξέγνοιαστο weekend χωρίς πολλά πολλά!!!!!

Λοιπόν ρίξτε στο τραπέζι ιδέες!!!!!

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
geopa μαζι ζου στη μονακο εγω βλεπω 1-1 μονακο,1χ τη βιμποργ πιο πολυ προσ το χ και μ εχει κολλησει και ο ασσος του αννοβερου!τον βλεπεις?το ντερμπι μαντσεστερ αρσεναλ το βλεπεις υπερ της μαντσεστερ?αν και απο φορμα παει καρφι αρσεναλ αλλα λεμε!εγω βλεπω μαντσεστερ να μην χανει!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.409
Πόντοι
5.006
Πολλές καλημέρες σε όλους....
Χτες ξεκουραστήκαμε, ανανεωθήκαμε και είμαστε έτοιμοι για το ΠΣΚ!!!!!
Έτσι όπως το βλέπω, έχει ευκαιρίες για καλά κέρδη και το άλλο ΠΣΚ δεν υπάρχει αγωνιστική, άρα τα φαβορί θα προσπαθήσουν να κλείσουν με νίκες πριν την διακοπή!!!!
Όποιος παίξει φοβικά αυτό το ΠΣΚ θα βγει χαμένος.....
Για σήμερα έχω έτοιμη σχεδόν την δυαδούλα που θα φορτώσω και σίγουρα σε αυτή θα έχω τον 1/1(ημ./τελ.) της Μονακό!!!!
Χωρίς πολύ ανάλυση που δεν χρειάζεται κιόλας, θα πω το εξής με μιά φράση:
Θα μπει να τους ΓΑΜΗΣΕΙ τους νερουλάδες για να περάσει ένα ξέγνοιαστο weekend χωρίς πολλά πολλά!!!!!

Λοιπόν ρίξτε στο τραπέζι ιδέες!!!!!
καλημερα απο σημερα σοβαρα.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
geopa μαζι ζου στη μονακο εγω βλεπω 1-1 μονακο,1χ τη βιμποργ πιο πολυ προσ το χ και μ εχει κολλησει και ο ασσος του αννοβερου!τον βλεπεις?το ντερμπι μαντσεστερ αρσεναλ το βλεπεις υπερ της μαντσεστερ?αν και απο φορμα παει καρφι αρσεναλ αλλα λεμε!εγω βλεπω μαντσεστερ να μην χανει!
Το Αννόβερο το κοίταξα από εδώ, το κοίταξα από εκεί.....και απόφάσισα να το αφήσω στην ησυχία του!!!!
Ματς για όλα....ότι και να γίνει δεν θα είναι έκπληξη!!!!
Βίμποργκ δεν ξέρω τι είναι....ιπποδρομίες?

Υ.Γ. Ναι, αν το παίξω, θα παίξω ΜανΓιου!!!!

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οκ καταλαβα δανια κομμενη!καλα κανεις απλα μ αρεσε λιγο π το ειδα!τωρα το ανοβερρο τι να σου πω εχασε το ματς στο τελος απο τη βερντερ θεωρω οτι για αρχη δεν χανει και θα το κυνηγησω η για χ ημ 1-τελ η για 1 απο ημιχρονο!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ευτυχώς η έμπνευσή μου να το παίξω τελευταία στιγμή Χ τον πάοκ με έβγαλε ασπροπρόσωπο...να ναι καλά η kingbet!! :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ένα ματς σαν αυτό στο Αννόβερο, το πρώτο που κάνεις, είναι να αφήσεις στην άκρη τα ειδικά στοιχήματα....
Και όμως εσύ το ξεκινάς από εκεί!!!!
Τώρα να σου πω αν είναι 1 ή Χ, όταν εσύ προσπαθείς σε ένα ματς άκρως αμφίρροπο, να βρεις το ημ./τελ.?
Και όχι....χάνει και παραχάνει.....ξαναδές την πρόσφατη φόρμα του τελευταίου μήνα και θα δεις ότι το Αννόβερο έχει απολέσει την δυνατή έδρα αλλά και δεν έχει αμυντική σταθερότητα!!!!
Από την άλλη αντιμετωπίζει μια άκρως αγωνιστική, σκληρή και παθιασμένη ομάδα, με καλό μομέντουμ που σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς!!!!
Άρα αν θεωρείς ότι θα κερδίσει το Αννόβερο, θα πρέπει να υπολογίσεις πόσα γκολ χρειάζεται....και εγώ με μια ματιά μόνο, λέω ότι χρειάζεται τουλάχιστον 2....επιθετικά λοιπόν ποιοι και πότε έβαλαν 2 γκολ στην Μπραουνσβάιγκ?
Το 1ο και όχι το μοναδικό ερώτημα για αυτό το ματς....έχει δεκάδες ακόμα να απαντήσεις, αφού πρώτα βρεις τις σωστές ερωτήσεις!!!
Ξεκίνα την ανάλυση λοιπόν!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom