ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αμα τους καυλωσει παιζουν αμα βαριουνται κανουν αυτα που λεει ο Γεοπας , καθοντε και χασκογελανε στον παγκο
τα βλεπει και καγκελωνει ο γεοπας
Αμα τους καυλωσει παιζουν αμα βαριουνται κανουν αυτα που λεει ο Γεοπας , καθοντε και χασκογελανε στον παγκο
Είπαμε.... Εδώ ο γκουρού του στοιχήματος, υπάρχουν πληροφορίες ότι η bet365 σκέφτεται να μου κλείσει τον λογαριασμό
Τρίτο σερί τρελό ταμείο
Καλημέρα,καπου το ειχα γραψει ρε Λιονταρε για την Βασιλεια , και ειχα πει προσοχη , δεν την πιστευα την πουτανα οτι θα κερδισει με την καμία ...ημουνα σιγουρος ..θα μου πεις γιατι δεν την επαιξα κοντρα ... δεν την ξανακουμπαω την πουτανα εχω χασει 3 φορες λεφτα μαζι της , ειδα τι ομαδα ειναι ... για το πουτσο , εντωμεταξυ πριν κανα μηνα που την ειχα υπο ερευνα καποιος ( ονομα μην λεμε ) μου γκρινιαζε ....και μου την εθαβε , εχασα μια λεω δεν γαμιεται , εχασα 2 λεω παλι δεν γαμιεται , εχασα και 3 και λεω αντε γαμησου βασιλεια ...Με τα καριολια ... και στημενο στην Βασιλεια δεν ηταν με καμια Παναγία , ετσι κανουν αυτοι , παιζουν για την πλακα τους , γιατι ειναι μουνοπανα ,ειναι τοσο μαλακες που δεν τους εχω ικανους ουτε να στησουν ματς ..Αμα τους καυλωσει παιζουν αμα βαριουνται κανουν αυτα που λεει ο Γεοπας , καθοντε και χασκογελανε στον παγκο
Ευγενική χορηγία των μπούκηδων! ;)ποιο φιλαρακι ειχε γραψει για Αρσεναλ προχθες και συμφωνησα αμεσα??
τεραστιο value 5.20 νικη και ακομα καλυτερο ηταν το 2.30 στο Χ2 το οποιο και ετιμηθη γερα...
αυριο ειναι πολυ δυσκολο το Γιουροπα...
ξεχωριζω PSV @1.50 και Σ. Γκαλεν @4.00
07/11/2013 20:00 142 ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 1.50 -
07/11/2013 20:00 143 ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 1.85 -
07/11/2013 22:05 150 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΠΑΟΚ 2 2.65 -
gl μαζι σ στα 2 πρωτα εγω παοκ δνε βλεπω με τπτ!μεχρι παει για μενα!εκει μεσα αυτοι θα σκοτωσουν για να κερδισουν και θα μ πεισ εσυ γιατι μπορουν?αλλο αυτο αλλα σκεψου απλα οτι ο παοκ παιζει μεσα στο γαυρο οποτε δεν θα τα δωσει ολα!λιγο και η φανατιλα του γηπεδου ενα χ πιστευοω στη χειροτερη θα το παρουν ;) ;)για μενα αν θεσ να ρισκαρεις χ αλλιως εγω βλεπω μεχρι και ασσο
Καλημέρα,
Αδερφέ έχεις δίκιο, αλλά και πάλι αν είχα τα ίδια δεδομένα μπροστά μου, πάλι Βασιλεία θα έπαιζα....
Το ότι δεν κέρδισε, δεν σημαίνει ότι η ανάλυση ΠΡΙΝ τον αγώνα είναι λάθος!!!!
Όπως και με την Ζενίτ, έτσι και με την Βασιλεία....
Το 1Χ της Ζενίτ ήταν για να "πιάσεις" όλο το ματς, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά!!!!
Στον αγώνα της Βασιλείας δεν μπορούσε να μπει διπλή!!!
Αντίθετα στο 1/1 της Νάπολι ήρθε όπως το φανταζόμουν!!!!
Και το 1/1 της Τσέλσι ήρθε με μπόλικη δόση τύχης και αισθάνομαι δικαιωμένος που το έπαιξα σκέτο άσσος!!!!
Να'ναι καλά η Βασιλεία που μου έδωσε ένα βασιλικό γαμήσι.....
Σήμερα ξεκούραση και να ηρεμίσει η γκλάβα μου, γιατί 2 μέρες τώρα "κάπνισε"!!!!
την Φιορεντινα γιατι να την παιξετε ρε μαγκες και μαλιστα σε τιμη της πλακας?? αφου και με Χ περναει μαθηματικα στον επομενο γυρο... ακομα και να χασει, κατα 99% εχει προκριθει...
κατ'αρχας οπως βλεπετε εχει φτασει κοντα στο 1.70 ηδη... μηπως βαλει μεσα τιποτα παιδακια??...
επειδη γινονται διαφορα αυτες τις μερες , οποιος θελει μια μπομπα ας παρει αυτην , και το χ εχει πιθανοτητες ... αλλα οταν μπαιζεις μπομπες καλυτερα ειναι να παιζεις με δυναμιτη , οχι με στρακαστρουκες
Rjeka - Lione στον Ασσο
οντως κατι γινεται εκει...το εχουν γαμησει το 1χ...επειδη γινονται διαφορα αυτες τις μερες , οποιος θελει μια μπομπα ας παρει αυτην , και το χ εχει πιθανοτητες ... αλλα οταν μπαιζεις μπομπες καλυτερα ειναι να παιζεις με δυναμιτη , οχι με στρακαστρουκες
Rjeka - Lione στον Ασσο
Είπαμε.... Εδώ ο γκουρού του στοιχήματος, υπάρχουν πληροφορίες ότι η bet365 σκέφτεται να μου κλείσει τον λογαριασμό
Τρίτο σερί τρελό ταμείο