Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ποιο φιλαρακι ειχε γραψει για Αρσεναλ προχθες και συμφωνησα αμεσα??
τεραστιο value 5.20 νικη και ακομα καλυτερο ηταν το 2.30 στο Χ2 το οποιο και ετιμηθη γερα...
αυριο ειναι πολυ δυσκολο το Γιουροπα...
ξεχωριζω PSV @1.50 και Σ. Γκαλεν @4.00

Lefkoritis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είπαμε.... Εδώ ο γκουρού του στοιχήματος, υπάρχουν πληροφορίες ότι η bet365 σκέφτεται να μου κλείσει τον λογαριασμό :)
Τρίτο σερί τρελό ταμείο :)

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 22

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Είπαμε.... Εδώ ο γκουρού του στοιχήματος, υπάρχουν πληροφορίες ότι η bet365 σκέφτεται να μου κλείσει τον λογαριασμό :)

ωραιος!
πες μας και ενα ακριβο σημειο για αυριο...
μηπως συμφωνεις στη Σ. Γκαλεν??...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
καπου το ειχα γραψει ρε Λιονταρε για την Βασιλεια , και ειχα πει προσοχη , δεν την πιστευα την πουτανα οτι θα κερδισει με την καμία ...ημουνα σιγουρος ..θα μου πεις γιατι δεν την επαιξα κοντρα ... δεν την ξανακουμπαω την πουτανα εχω χασει 3 φορες λεφτα μαζι της , ειδα τι ομαδα ειναι ... για το πουτσο , εντωμεταξυ πριν κανα μηνα που την ειχα υπο ερευνα καποιος ( ονομα μην λεμε  :grin: ) μου γκρινιαζε ....και μου την εθαβε , εχασα μια λεω δεν γαμιεται , εχασα 2 λεω παλι δεν γαμιεται , εχασα και 3 και λεω αντε γαμησου βασιλεια ...Με τα καριολια ... και στημενο στην Βασιλεια δεν ηταν με καμια Παναγία , ετσι κανουν αυτοι , παιζουν για την πλακα τους , γιατι ειναι μουνοπανα ,ειναι τοσο μαλακες που δεν τους εχω ικανους ουτε να στησουν ματς ..Αμα τους καυλωσει παιζουν αμα βαριουνται κανουν αυτα που λεει ο Γεοπας , καθοντε και χασκογελανε στον παγκο
Καλημέρα,
Αδερφέ έχεις δίκιο, αλλά και πάλι αν είχα τα ίδια δεδομένα μπροστά μου, πάλι Βασιλεία θα έπαιζα....
Το ότι δεν κέρδισε, δεν σημαίνει ότι η ανάλυση ΠΡΙΝ τον αγώνα είναι λάθος!!!!
Όπως και με την Ζενίτ, έτσι και με την Βασιλεία....
Το 1Χ της Ζενίτ ήταν για να "πιάσεις" όλο το ματς, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά!!!!
Στον αγώνα της Βασιλείας δεν μπορούσε να μπει διπλή!!!
Αντίθετα στο 1/1 της Νάπολι ήρθε όπως το φανταζόμουν!!!!
Και το 1/1 της Τσέλσι ήρθε με μπόλικη δόση τύχης και αισθάνομαι δικαιωμένος που το έπαιξα σκέτο άσσος!!!!
Να'ναι καλά η Βασιλεία που μου έδωσε ένα βασιλικό γαμήσι.....
Σήμερα ξεκούραση και να ηρεμίσει η γκλάβα μου, γιατί 2 μέρες τώρα "κάπνισε"!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ποιο φιλαρακι ειχε γραψει για Αρσεναλ προχθες και συμφωνησα αμεσα??
τεραστιο value 5.20 νικη και ακομα καλυτερο ηταν το 2.30 στο Χ2 το οποιο και ετιμηθη γερα...
αυριο ειναι πολυ δυσκολο το Γιουροπα...
ξεχωριζω PSV @1.50 και Σ. Γκαλεν @4.00
Ευγενική χορηγία των μπούκηδων!  ;)
Σήμερα κάτι ψιλά στην Μπορδώ απλά για την συμμετοχή...και αναμένουμε το ΣΚ! :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
07/11/2013 20:00 142 ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 1.50 -
07/11/2013 20:00 143 ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 1.85 -
07/11/2013 22:05 150 ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΠΑΟΚ 2 2.65 -

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
gl μαζι σ στα 2 πρωτα εγω παοκ δνε βλεπω με τπτ!μεχρι παει για μενα!εκει μεσα αυτοι θα σκοτωσουν για να κερδισουν και θα μ πεισ εσυ γιατι μπορουν?αλλο αυτο αλλα σκεψου απλα οτι ο παοκ παιζει μεσα στο γαυρο οποτε δεν θα τα δωσει ολα!λιγο και η φανατιλα του γηπεδου ενα χ πιστευοω στη χειροτερη θα το παρουν ;) ;)για μενα αν θεσ να ρισκαρεις χ αλλιως εγω βλεπω μεχρι και ασσο :grin:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
παοκ δεν ακουμπαω ουτε εγω αν και πιστευω το χει

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
2πλο παοκάρα και τα μυαλά στα  μπλέντερ!!! :sunglasses: :sunglasses:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
φιορεντινα 2/2
λουντογκορετς 1
γκιμαραες 1
βαλενθια 2

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
gl μαζι σ στα 2 πρωτα εγω παοκ δνε βλεπω με τπτ!μεχρι παει για μενα!εκει μεσα αυτοι θα σκοτωσουν για να κερδισουν και θα μ πεισ εσυ γιατι μπορουν?αλλο αυτο αλλα σκεψου απλα οτι ο παοκ παιζει μεσα στο γαυρο οποτε δεν θα τα δωσει ολα!λιγο και η φανατιλα του γηπεδου ενα χ πιστευοω στη χειροτερη θα το παρουν ;) ;)για μενα αν θεσ να ρισκαρεις χ αλλιως εγω βλεπω μεχρι και ασσο :grin:

Φίλε έχω παρατηρήσει ότι γενικά τις πιστεύεις τις ελληνικές ομάδες στην ευρώπη :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Καλημέρα,
Αδερφέ έχεις δίκιο, αλλά και πάλι αν είχα τα ίδια δεδομένα μπροστά μου, πάλι Βασιλεία θα έπαιζα....
Το ότι δεν κέρδισε, δεν σημαίνει ότι η ανάλυση ΠΡΙΝ τον αγώνα είναι λάθος!!!!
Όπως και με την Ζενίτ, έτσι και με την Βασιλεία....
Το 1Χ της Ζενίτ ήταν για να "πιάσεις" όλο το ματς, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά!!!!
Στον αγώνα της Βασιλείας δεν μπορούσε να μπει διπλή!!!
Αντίθετα στο 1/1 της Νάπολι ήρθε όπως το φανταζόμουν!!!!
Και το 1/1 της Τσέλσι ήρθε με μπόλικη δόση τύχης και αισθάνομαι δικαιωμένος που το έπαιξα σκέτο άσσος!!!!
Να'ναι καλά η Βασιλεία που μου έδωσε ένα βασιλικό γαμήσι.....
Σήμερα ξεκούραση και να ηρεμίσει η γκλάβα μου, γιατί 2 μέρες τώρα "κάπνισε"!!!!

καλημερα παιχτη ,

το ξερω οτι με τα δεδομενα ηταν σωστο το παιξιμο , εννοειτε οτι δεν ηταν λαθος , και εγω οταν εχανα τα λεφτα με τις αναλυσεις την επαιζα την πουτανα ....
Αλλα καμια φορα θελει και ενα συνδιασμο πραγματων και σκεψεων καποιες ομαδες , οπως και κανεις στις περισσοτερες εσυ , οταν βλεπεις οτι ειναι ανωτεροι και φερνουν χ με ομαδες του κωλου , και οτι τα χ δεν τους νοιαζουν και γενικα ειναι στ αρχιδια τους οι παιχτες τι να παιξεις με τους μαλακες .....αυτοι εκει πανω ειναι καφενεια ...

καλο ρεπο σημερα  :sunglasses:

πες ομως και καμια 2αδα  :grin: :grin: :grin: :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
την Φιορεντινα γιατι να την παιξετε ρε μαγκες και μαλιστα σε τιμη της πλακας?? αφου και με Χ περναει μαθηματικα στον επομενο γυρο... ακομα και να χασει, κατα 99% εχει προκριθει...
κατ'αρχας οπως βλεπετε εχει φτασει κοντα στο 1.70 ηδη... μηπως βαλει μεσα τιποτα παιδακια??...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
την Φιορεντινα γιατι να την παιξετε ρε μαγκες και μαλιστα σε τιμη της πλακας?? αφου και με Χ περναει μαθηματικα στον επομενο γυρο... ακομα και να χασει, κατα 99% εχει προκριθει...
κατ'αρχας οπως βλεπετε εχει φτασει κοντα στο 1.70 ηδη... μηπως βαλει μεσα τιποτα παιδακια??...

επειδη γινονται διαφορα αυτες τις μερες , οποιος θελει μια μπομπα ας παρει αυτην , και το χ εχει πιθανοτητες ... αλλα οταν μπαιζεις μπομπες καλυτερα ειναι να παιζεις με δυναμιτη , οχι με στρακαστρουκες

Rjeka - Lione  στον Ασσο  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
επειδη γινονται διαφορα αυτες τις μερες , οποιος θελει μια μπομπα ας παρει αυτην , και το χ εχει πιθανοτητες ... αλλα οταν μπαιζεις μπομπες καλυτερα ειναι να παιζεις με δυναμιτη , οχι με στρακαστρουκες

Έχει αρχίσει και πέφτει ο άσσος τις ριρίκας, εγώ φοβάμαι πολύ και τη ντιναμό κιέβου, έχει παιχτεί πολύ!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.528
Πόντοι
5.006

οντως κατι γινεται εκει...το εχουν γαμησει το 1χ... :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756

Γκουρου ωραιο παιχνιδακι και καλα κερδη , καλοφαγωτα κιολας  :grin: , αλλα βγαζε αν ειναι και πριν τα παιχνιδια καμια προβλεψη ή τι θα παιξεις , γι ολους εχει λεφτα στις εταιριες , δεν ειναι λαχειο που κερδιζει μονο ο πρωτος λαχνος .. :grin:

Αν ειναι να βγαζουμε ολοι μονο τα κερδισμενα και να το κανουμε το θεμα σαν τα θεματα του Τρυποκαρυδου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom