ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
για εκτελεση και αφανισμο ειναι...αυτοι εκει στη βασιλεια ειναι για πολλα μπουκετιδια
για εκτελεση και αφανισμο ειναι...αυτοι εκει στη βασιλεια ειναι για πολλα μπουκετιδια
αδελφε ολοι το περιμενουμε...
α μορη γιουβε χθες...αλλα δεν πειραζει καλα πηγαμε και χθες...
κατι ψιλο εγινε αλλα τωρα την φαγαμε...καλα που βγαλαμε μια δυαδα ψιλοφορτωμενη και τη βγαλαμε...νομιζε εκλεισε ματια σε πεναλντυ υπερ της ντορτμουντ η' ιδεα μου?
υγεια φιλε σωστα επαιξες καλα αυτη η ντορτμουν εβαλε 1350 γκολ στην στουτγκαρδη και δεν μπορεσε να βαλει 1 στην αρσεναλα μορη γιουβε χθες...αλλα δεν πειραζει καλα πηγαμε και χθες...
το ξερω το ειδα φιλε...κριμα...Αντζελο δεν μας καθησε
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισοπαλία ή Σέλτικ Άγιαξ v Σέλτικ
(Διπλή Ευκαιρία) 06/11/2013 Κανένα 2.05 Ανοικτό
2 Ισοπαλία ή Άρσεναλ Ντόρτμουντ v Άρσεναλ
(Διπλή Ευκαιρία) 06/11/2013 Κανένα 2.20 Κερδισμένο
3 Ναι Ζενίτ v Πόρτο
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 06/11/2013 Κανένα 1.80 Κερδισμένο
4 Ναι Τότεναμ v Σερίφ Τίρασπολ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 07/11/2013 Κανένα 2.20 Ανοικτό
5 Ναι Νάπολι v Μαρσέιγ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 06/11/2013 Κανένα 1.90 Κερδισμένο
:S :S :Sυγεια φιλε σωστα επαιξες καλα αυτη η ντορτμουν εβαλε 1350 γκολ στην στουτγκαρδη και δεν μπορεσε να βαλει 1 στην αρσεναλ
υγεια φιλε σωστα επαιξες καλα αυτη η ντορτμουν εβαλε 1350 γκολ στην στουτγκαρδη και δεν μπορεσε να βαλει 1 στην αρσεναλ
μπραβω φιλαρακι αν ερθω στην αθηνα να με βγαλεις σε κανα τσιπουραδιμο με θαλασινους μεζεδες να με κερασεις γιατι ειμαι κριμα να χαρω εγω που λεει ο μιχαλις ο βραζιλιανοςΕπιβεβαιωση Στοιχηματος - FH4684089920I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 06/11/2013 07:58:41 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Under 2.5 Ζενίτ v Πόρτο
(Σύνολο Γκολ) 06/11/2013 Κανένα 1.70 Κερδισμένο
2 Under 2.5 Άγιαξ v Σέλτικ
(Σύνολο Γκολ) 06/11/2013 Κανένα 1.95 Κερδισμένο ευτυχως με αυτη την δυαδα την βγαλαμε....
πιπη για αυριο επειδη εισαι μορτης παρε το μακαμπι παοκ χ αλλα μην το φωρτωσεις αυριο παιδια θα ψαξω για χιναρακια κανα συστημα 4-5-6 για οπαπ 6,60 που κανειΗ Αρσεναλ μεχρι την στιγμη που εβαλε το γκολ δεν ειχε κανει ευκαιρεια !!!
Κατεβασανε μια φορα την μπαλα (εχω την εντυπωση πως εκανε μαλακια και ο Παππασταθοπουλος) και εβαλε γκολ η Αρσεναλ
Ξερω πολλους που το παιξανε κοντρα διπλο αρσεναλ και κανανε και καλο ταμειο...εγω δεν το πιστεψα !!!
πιπη για αυριο επειδη εισαι μορτης παρε το μακαμπι παοκ χ αλλα μην το φωρτωσεις αυριο παιδια θα ψαξω για χιναρακια κανα συστημα 4-5-6 για οπαπ 6,60 που κανει