ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.591
- Πόντοι
- 5.006
και γκολ γκολ ειναι το τουνακι...Έχει αρχίσει και πέφτει ο άσσος τις ριρίκας, εγώ φοβάμαι πολύ και τη ντιναμό κιέβου, έχει παιχτεί πολύ!
και γκολ γκολ ειναι το τουνακι...Έχει αρχίσει και πέφτει ο άσσος τις ριρίκας, εγώ φοβάμαι πολύ και τη ντιναμό κιέβου, έχει παιχτεί πολύ!
Αν ειναι να βγαζουμε ολοι μονο τα κερδισμενα και να το κανουμε το θεμα σαν τα θεματα του Τρυποκαρυδου
Πες του να σου στέλνει πμ
και γκολ γκολ ειναι το τουνακι...
οχι...Εχεις πμ
οχι...
Μηπως ειναι γεματο και το δικο σου σαν του Λιονταρου ?
γαι σβησε κανα 2 μηνυματα
ασχετο, τοχω απορια επειδη το διαβαζω και στα θρεντ των βιζιτων, γεμισε το πμ δε λαμβανει κλπ. εγω εχω 1284 πμ
ασχετο, τοχω απορια επειδη το διαβαζω και στα θρεντ των βιζιτων, γεμισε το πμ δε λαμβανει κλπ. εγω εχω 1284 πμ
πολυ κοινωνικος εισαι τυπεασχετο, τοχω απορια επειδη το διαβαζω και στα θρεντ των βιζιτων, γεμισε το πμ δε λαμβανει κλπ. εγω εχω 1284 πμ
καλα σου λεει μορη καργιολα και σενα το λιονταρι ολο πμ και συ ουτε γκομενα να ησουν.Μηπως ειναι γεματο και το δικο σου σαν του Λιονταρου ?
γαι σβησε κανα 2 μηνυματα
πολυ κοινωνικος εισαι τυπε
Μπραδερι εχεις πολλα παρε δωσε βλεπω με κοσμο
ή απτον παπαζοληεκτος αν τα 1000 ειναι απο τον Κωστα τον κουστουματο
επειδη θα ειμαι σπιτι σημερα εχεις τιποτα στο μυαλο σου για καμια πιστολια καλη στα λαιβ ?
ή απτον παπαζολη
δεν εχω διαβασει τιποτα, τωρα λεω να κατσω να τα δω. θα σου στειλω πμ αργοτερα
παλιοι και τιμημενοι εχουν απεριοριστα....οι λοιποι μεχρι 100 νομιζωασχετο, τοχω απορια επειδη το διαβαζω και στα θρεντ των βιζιτων, γεμισε το πμ δε λαμβανει κλπ. εγω εχω 1284 πμ
παλιοι και τιμημενοι εχουν απεριοριστα....οι λοιποι μεχρι 100 νομιζω