Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Πατάς τον αγώνα και μετά πάνω πατάς επιλογή γκολ, μετά πας εκεί που λέει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πατάς "ναι". Μετά άμα δεν έρθει πας στην αποστολή μηνυμάτων στο φόρουμ και γράφεις "Γαμιέσαι gl"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Παντως ο οπαπ ειναι πολυ φιλοσπλαχνος παιδια :grin: δηνει μονο αποδεκτο κοκκινο :boobies: το παιχνιδι βιγιαρεαλ χεταφε μια βιγιαρεαλ που εβαλε 4 γκολ την βαλενθια :knockinb: και μια χεταφε που εχασε για 1 φορα στην εδρα της απο την αθλετικ μπιλμπαο αλλα πιο πολυ οτι εχει 4 νικες στα 5 τελευταια ματς :grin: :think: βλεποντας τα στατιστικα την προιστορια αλλα και το βαρος των φανελων των 2 ομαδων θα ελεγα οτι εχουμε να κανουμε με ενα ματς που απο πλευρας γκολ μπορει να βγει γκολ-γκολ και οβερ :grin: αλλα εδω ο οπαπ μετραει πιο πολυ θα ελεγα οτι μπορει να σπασει(οτι δινει κοκκινο το δινει οτι υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σπασει το φαβορι για να παμε εμεις κουβα :grin:) λογο το οτι η χεταφε εχει την προιστορια την πιο προσφατη υπερ τις :grin: αλλα και το γεγονος οτι στα τελευταια 5 ματς εχει 4 νικες και 1 ηττα μετα οι αγγλοι αξιολογητες των αγωνων του οπαπ πρεπει να εχουν βαλει στο μυαλο τους κατα ποσο μπορουν οι παιχτες τις βιγιαρεαλ  να διαχειριστουν στο μυαλο τους μετα απο μια μεγαλη νικη στο τοπικο ντερμπι με την βαλενθια :grin: Ακομα ενα ματς μεσοβδομαδο ξανα στην εδρα της δηλαδη ο οπαπ εδω μας λεει οτι το παιχνιδι βαθμολογικα φορμα προιστορια κτλ κτλ δεν το βλεπω ασσο (η οτι  εχει περισοτερες πιθανοτητες να σπασει ο ασσος απο οσες εχει για να βγει :grin:) και μας το δινει σαν μονο αποδεκτο :knockinb: :grin: αν πουμε οτι σκραρει η χεταφε το αισθημα αυτοσυντιρισης τις βιγιαρεαλ μπορει να αναψει :grin: εχοντας στην εδρα της περισοτερη αυτοπεποιθηση απο πλευρας σκοραρισματος πιστευω οτι μπορει να σκοραρει και αυτη ενα γκολ οποτε να βει το γκολ-γκολ αλλα και αν προηγηθει αυτη η πονηρη ομαδα που παει στην ευρωπη και εχει 20 φιλαθλους στην κερκιδα μπορει να βγαλει ενα γκολ στην βιγιαρεαλ οποτε βρηκα ενα πιθανο οχι σιγουρο :grin: γκολ-γκολ :grin:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλησπερα
Εχει παιξει στοιχημα κανείς σε αυτην την εταιρεία Γενικά ψαχνομαι Aν γνωριζει κάποιος η αν είναι πολυ ικανοποιημένος με μια εταιρεία και εχει χρόνο ας γραψει κατι
Ευχαριστώ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Ναι @ 1.83
Over  2.5 @ 2.10
Διπλά: 2,2  @ €1 31/10/2013 15:38:06 2,20 0,00
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - KX9335621820I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  31/10/2013 15:38:06  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Ναι  Βιγιαρεάλ v Χετάφε
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 31/10/2013 Κανένα 1.83 Ανοικτό
2 Over 2.5 Ξάνθη v Ηρακλής
(Σύνολο Γκολ) 31/10/2013 Κανένα 2.10 Ανοικτό

Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,20 2,20 8,47 το γκολ-γκολ τις βιγιαρεαλ ειναι πιο ρεαλιστικο σαν σκεψη βαση στατιστικων το οβερ του ηρακλη μπορει να γινει ρεαλιστικο που το σκεφτικα αν μπουν πχ 2 γκολ υπερ τις ξανθης αλλα ενταξει μπορει να μην βγει ουτε το ενα ουτε το αλλο μισο μια τον παπα παιδια α ο ηρακλης ηταν 2,20 και πηγε το οβερ 2,10 εδω καπως καπου μπορει να το σκεφτηκαν καποιοι οπως εγω :grin: σιγουρα παντως το οβερ του ηρακλη ειναι πολυ πιο ρισκο λιγο παπα :priest: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
παντως παιδια αν το παιχνιδι ειναι 2-0 υπερ τις ξανθης αν ημουν κερδισμενος αρκετα λεφτα θα εβαζα και 400 ευρω για να μπει ακομα 1 γκολ :grin: και υπαρχει καποιος ευλογος χρονος ακομα για να τελειωσει το παιχνιδι τις ξανθης με τον ηρακλη :grin: Γιατι ξερω οτι ο ηρακλης θα ανοιξει για να σκοραρει σαν τα σκυλια που τρεχουν στα μονιτορ του οπαπ ΑΛΛΑ προς ολες τις κατευθυνσεις ομως για να βαλουν γκολ :grin: :grin: :grin: Η να φαν :grin: Μην επιρεασω κανενα παιδια αλλα οι ηρακληδεις αυτο θα κανουν για να παρουν την προκριση :grin: :grin: ασχετος του παιχνιδιου με την νικη βολου που εχουν εκτος εδρας το σου κου που ερχεται :grin: :grin: :grin: 1-0 κερδισε στον πρωτο αγωνα ο ηρακλης.. Το καλο αν μπορουμε να το πουμε αυτο ειναι οτι ο ογιος ο προπονητης που εκλεισε ο ηρακλης δεν θα ειναι ουτε στην κερκιδα αφου δεν προλαβε να ερθει απο την βαρκελωνη που βρισκεται οποτε δεν θα υπαρχει αυτο το καποιο ψυχολογικο πλεονεκτημα για τους παιχτες του ηρακλη αν ηταν πχ ο καινουργιος προπονητης στην κερκιδα δεν παει να πει ομως οτι θα το παιξουμε και ασσο αβερτα κουβερτα αυτο το ματς ειναι για τζογαδορους αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη μονο για λαιβ γιατι δεν αξιζει ο ασσος με αυτην την αποδωση ειναι κυπελλο θεσμος τον εκπληξεων :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Είπα να παίξω σήμερα διαδικτυακά στην sportingbet.Αλλά δεν προσφέρουν στοιχηματισμό στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...Τι να πει κανείς...Αντί για τον αγώνα Χιούστον-Μόντρεαλ,έβαλα το Βιγιαρεάλ-Χετάφε  Χ/1 και θα πάω να παίξω και το δελτίο που προτείνω στο www.stapan.eu]blog[/url] στον ΟΠΑΠ...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.530
Πόντοι
5.006
παντως παιδια αν το παιχνιδι ειναι 2-0 υπερ τις ξανθης αν ημουν κερδισμενος αρκετα λεφτα θα εβαζα και 400 ευρω για να μπει ακομα 1 γκολ :grin: και υπαρχει καποιος ευλογος χρονος ακομα για να τελειωσει το παιχνιδι τις ξανθης με τον ηρακλη :grin: Γιατι ξερω οτι ο ηρακλης θα ανοιξει για να σκοραρει σαν τα σκυλια που τρεχουν στα μονιτορ του οπαπ ΑΛΛΑ προς ολες τις κατευθυνσεις ομως για να βαλουν γκολ :grin: :grin: :grin: Η να φαν :grin: Μην επιρεασω κανενα παιδια αλλα οι ηρακληδεις αυτο θα κανουν για να παρουν την προκριση :grin: :grin: ασχετος του παιχνιδιου με την νικη βολου που εχουν εκτος εδρας το σου κου που ερχεται :grin: :grin: :grin: 1-0 κερδισε στον πρωτο αγωνα ο ηρακλης.. Το καλο αν μπορουμε να το πουμε αυτο ειναι οτι ο ογιος ο προπονητης που εκλεισε ο ηρακλης δεν θα ειναι ουτε στην κερκιδα αφου δεν προλαβε να ερθει απο την βαρκελωνη που βρισκεται οποτε δεν θα υπαρχει αυτο το καποιο ψυχολογικο πλεονεκτημα για τους παιχτες του ηρακλη αν ηταν πχ ο καινουργιος προπονητης στην κερκιδα δεν παει να πει ομως οτι θα το παιξουμε και ασσο αβερτα κουβερτα αυτο το ματς ειναι για τζογαδορους αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη μονο για λαιβ γιατι δεν αξιζει ο ασσος με αυτην την αποδωση ειναι κυπελλο θεσμος τον εκπληξεων :grin:
θα παιξουμε καμια δυαδα τριαδα σκ? η γιουβε με ρεαλ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τη Μπετις πως τη βλεπετε???  :think:

η ρομα με εμπνεει για ανατροπουλα  :grin:

στο αθλετικο μπιλμπαο-ελτσε ειμαι μεταξυ του ασου και του οβερ  :think:

και προσοχη στη μπριζ, το διπλο του 1.50 ειναι για τα θηρια

οβερ χερενφεϊν

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
θα παιξουμε καμια δυαδα τριαδα σκ? η γιουβε με ρεαλ?
juventus me real θα το παιξουμε οποσδηποτε τον ασσο αδερφε μου :grin: Τωρα αυριο θα παω οδοντιατρο αν μου κανει την απονευροση και ηρεμισω θα σκεφτω σκεφτουμε για το σου κου προς το παρων εχω μονο τον ασσο της γιουβεντους στο μυαλο μου η κερδιζει η αποκλειεται απο τον θεσμο :grin: Και εδω παιζουμε κινητρο εδρα και προιστορια αν μη τι αλλο η γιουβε θα εχει 10 λογους παραπανω να κερδισει απο την αδιαφορη βαθμολογικα ρεαλ γιουβε και ας μην γαμησω ποτε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 2-0 η ξανθη 1,28 το οβερ 2,5 αν ειχα κερδος 1000 ευρω θα επαιζα τα 500 να μπει ακομα ενα γκολ στον αγωνα :grin: Τωρα δεν εχω :grin: δεν τα βαζω :grin: αλλα να μην επιρεασω κανεναν εγω ειμαι τρελος :uglystupid: :grin: :grin:ΥΓ.. Μονο αν ημουν κερδισμενος ναι εκει θα τα εβαζα τωρα στο 2 ημιχρονο για να γινει οβερ 2,5 αλλα να βαλω λεφτα πολλα για να επαιζα αυτο το 2,5 οβερ τις ξανθης με τον ηρακλη οχι...!!! Μονο κερδισμενος το επαναλαμβανω :grin: :S :S δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο ;) :sunglasses:

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
cercle bruge 1X
st liege 1
Roma X2
granada X
vilareal X2
Ath bilbao 1
Betis X

H roma θα ειναι ο κουβας της ημερας και μινι εκπληξη ισως η νικη της cercle bruge

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και μένα μ'αρέσει να κάτσω να δω το βράδυ αν βγουν....
Νταξ, 1-2 μπομπίτσες είναι φυσιολογικό, εδώ έχεις ισοπεδώσει όλο το δελτίο σήμερα!!!!
Btw για τα Ισπανικά συμφωνώ κατά πολύ......

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.530
Πόντοι
5.006
juventus me real θα το παιξουμε οποσδηποτε τον ασσο αδερφε μου :grin: Τωρα αυριο θα παω οδοντιατρο αν μου κανει την απονευροση και ηρεμισω θα σκεφτω σκεφτουμε για το σου κου προς το παρων εχω μονο τον ασσο της γιουβεντους στο μυαλο μου η κερδιζει η αποκλειεται απο τον θεσμο :grin: Και εδω παιζουμε κινητρο εδρα και προιστορια αν μη τι αλλο η γιουβε θα εχει 10 λογους παραπανω να κερδισει απο την αδιαφορη βαθμολογικα ρεαλ γιουβε και ας μην γαμησω ποτε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 2-0 η ξανθη 1,28 το οβερ 2,5 αν ειχα κερδος 1000 ευρω θα επαιζα τα 500 να μπει ακομα ενα γκολ στον αγωνα :grin: Τωρα δεν εχω :grin: δεν τα βαζω :grin: αλλα να μην επιρεασω κανεναν εγω ειμαι τρελος :uglystupid: :grin: :grin:
οκ αδελφε. :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Και μένα μ'αρέσει να κάτσω να δω το βράδυ αν βγουν....
Νταξ, 1-2 μπομπίτσες είναι φυσιολογικό, εδώ έχεις ισοπεδώσει όλο το δελτίο σήμερα!!!!
Btw για τα Ισπανικά συμφωνώ κατά πολύ......
γιατι, με τα βελγικα δεν συμφωνεις?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γιατι, με τα βελγικα δεν συμφωνεις?
Δεν τα ξέρω τα βελγικά, τι να πω...αυτά που διαβάζω από τους ειδικούς?
Μόλις ξεκινήσουν να παίζουν ποδόσφαιρο, ίσως κάτσω να ασχοληθώ με τους Βέλγους....
Μέχρι τότε σόρρυ αλλά από παιδεραστία και παιδοφιλία δεν γνωρίζω!!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.530
Πόντοι
5.006
Δεν τα ξέρω τα βελγικά, τι να πω...αυτά που διαβάζω από τους ειδικούς?
Μόλις ξεκινήσουν να παίζουν ποδόσφαιρο, ίσως κάτσω να ασχοληθώ με τους Βέλγους....
Μέχρι τότε σόρρυ αλλά από παιδεραστία και παιδοφιλία δεν γνωρίζω!!!!!
:grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ασχετο: το παιχνιδι της μπετις εχει παρει τον πιο πολυ τζιρο  γουαι :think:

asianlover8

Μέλος