Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.935
- Πόντοι
- 12.756
δωσε κανα σημειακι ρε ρεντ να ρεφαρουμε γιατι μας γαμησε η Μιλαν χτες :S
Γιατι δεν ρεπαρεις σημερα ρε παιχτη , να παμς σαβ/κο να βγαλουμε κανα φραγκο ?
δωσε κανα σημειακι ρε ρεντ να ρεφαρουμε γιατι μας γαμησε η Μιλαν χτες :S
Apple MacBook Pro 13" 2.5GHz (i5/8GB/128GB SSD) Retina Display ας δω καμια ταινια στο καινουργιο μου λαπτοπακι μπας και ξεχασω λιγο τον πονοδοντο
γεια σου αδελφε καλοριζικο το εργαλειο.μη το καψεις παλι. περαστικα κιολας. καλος ορισες παλι.Apple MacBook Pro 13" 2.5GHz (i5/8GB/128GB SSD) Retina Display ας δω καμια ταινια στο καινουργιο μου λαπτοπακι μπας και ξεχασω λιγο τον πονοδοντο
τι το θελες ρε χρησταρα αυτο το κονσερβοκουτι και το πηρες;Apple MacBook Pro 13" 2.5GHz (i5/8GB/128GB SSD) Retina Display ας δω καμια ταινια στο καινουργιο μου λαπτοπακι μπας και ξεχασω λιγο τον πονοδοντο
Ο Διακογιάννης βάζελος; δεν το νομίζω, απλα εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν Χελάκηδες...στο πρωτο βιντεο λες και περιγραφει αδιαφορη φαση κορνερ ο κωλογαβρος ο σπικερ
παιδια ευχαριστω αλλα για το pc κανω πλακα ο πονοδοντος ειναι αληθεια Μακαρι να ειχα αυτο το λαπτοπ για μενα τα απλ ειναι τα καλυτερα τεσπα πανω απο οπα υγεια. Με εδωσε το παλιο το λαπτοπ ο κολλητος το εκανε κατι μαγκιες κτλ και τωρα παιζει με λεει το σαββατο θα το κανει και φορματ γιατι δεν διαβαζει οπως με ειπε τα στικακια δεν τα φωρτωνει ενταξει δεν εδωσα και πολυ σημασια εγω στοιχημα θελω να βλεπω και καμια ταινια πηρα ραδιοφωνο γιατι δεν λεει να ακουω αλλο ραδιοφωνο απο το λαπτοπ αφου του εχω βγαλει τα σηκωτια ας το κρατησω λιγο ακομα μεχρι να τα τιναξει τελειως.. Παντως απο το ιντερνετ καφε εχασα πανω απο 100 ευρω δεν με πηγε σημερα εχασα μονο στο παιχνιδι του πακισταν πριν λιγο ενταξει χαλαρα.. Ολα καλα μωρε ο πονοδοντος να περασει και λαπτοπ ειπλ θα παρω με τα κερδη που θα βγαλω απο το στοιχημα απο αυτο το παλιο λαπτοπ που εχω(ολα αυτα με τον νου μου ) αλλα μεσα μαιου ειχα βγαλαει 1400 ευρω καθαρα και τα εχασα με 2 χτυπηματα Αφου ηθελεα να τα κανω 3000 ευρω εενω για να τα κανω 1400 ευρω 1,5 μηνα αλαξα το βιολογικο μου ρολοη εκανα την νυχτα μερα και την μερα νυχτα και σε 2 λεπτα τα εχασα οποτε το προβλημα και το βασικοτερο ειναι οτι πρεπει να παμε ταπεινα και αν παμε αρχιτζογαδορικα θα φαμε μπουρκουμε και αμερικαν κλαρινε οποτε ολα γινονταιγεια σου αδελφε καλοριζικο το εργαλειο.μη το καψεις παλι. περαστικα κιολας. καλος ορισες παλι.
τωρα που το εβαλα στο ματι αν γηνω δαλαι λαμα στην υπομονη και μελετω και σκεφτομαι σαν τον νιτσε πιστευω να το παρωτι το θελες ρε χρησταρα αυτο το κονσερβοκουτι και το πηρες;
Γιατι δεν ρεπαρεις σημερα ρε παιχτη , να παμς σαβ/κο να βγαλουμε κανα φραγκο ?
μην στεναχωριεσε αδερφε θα παιξουμε ολοι μαζι στο μπουρδελα κομ την γιουβεντους ασσο με την ρεαλ μαδριτης την αλλη εβδομαδα και θα ρεφαρουμε λιγο υπομονηειδα και τι φραγκα βγαλαμε απο την Ιταλια χτες *P
με καροτσι πηγαμε και τα μαζεψαμε τα κερδη απο το ταμειο :S
ειδα και τι φραγκα βγαλαμε απο την Ιταλια χτες *P
με καροτσι πηγαμε και τα μαζεψαμε τα κερδη απο το ταμειο :S
εγω χθες απο την Ισπανια την εφαγα στο κωλο , Μιλαν ειχαμε πει δεν ακουμπαμε
Μιλαν ειχαμε πει δεν ακουμπαμε
ουτε Europa League να μην βγει η σκροφα ρε
Η Μίλαν θα είναι τετράδα...σε ποια θέση δεν ξέρω...πιθανολογώ 3η ή 4η!!!!