Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ασχετο: το παιχνιδι της μπετις εχει παρει τον πιο πολυ τζιρο   γουαι :think:
Τα είπαμε αυτά....σήμερα το παιχνίδι αυτό είναι για άντρες!!!!!
Ή ταν ή επί τας.....
Όποιος πιστεύει ότι η Μπέτις με βάση τα ρόστερ και την φανέλα, είναι να βρίσκεται κάτω από Οσασούνα, Γρανάδα, Έλτσε και η Λεβάντε να πηγαίνει για Ευρώπη με τον κώλο ζάμαν φου και πάνω τούρλα, τότε πάω πάσο!!!!
Μπέτις ή Θάνατος!!!!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Και μένα μ'αρέσει να κάτσω να δω το βράδυ αν βγουν....
Νταξ, 1-2 μπομπίτσες είναι φυσιολογικό, εδώ έχεις ισοπεδώσει όλο το δελτίο σήμερα!!!!
Btw για τα Ισπανικά συμφωνώ κατά πολύ......
Την Ρομα την βλεπω κουβα 1ον γιατι βγαινει 79% 1 .Σε παρα πολυ μεγαλο ποσοστο συνηθως αυτα σπανε.Βεβαια με απασχολει η αποδοση του 1.15 οπαπ εαν ηταν 1.40 1.3 θα ειμουν σχεδον σιγουρος.Απο την αλλη 60% 1 στην cercle bruge και αποδοση 4.75 κατι δεν παει καλα....Αναφερομαι σε ποσοστα βαση υπλογισμου μεσω αλγοριθμου δικου μου.Θα δουμε το βραδυ anyway

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ή ταν ή επί τας.....
Όποιος πιστεύει ότι η Μπέτις με βάση τα ρόστερ και την φανέλα, είναι να βρίσκεται κάτω από Οσασούνα, Γρανάδα, Έλτσε και η Λεβάντε να πηγαίνει για Ευρώπη με τον κώλο ζάμαν φου και πάνω τούρλα, τότε πάω πάσο!!!!
Μπέτις ή Θάνατος!!!!
:grin: χα μ αρεσεις...σταρατα και παντελονατα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Την Ρομα την βλεπω κουβα 1ον γιατι βγαινει 79% 1 .Σε παρα πολυ μεγαλο ποσοστο συνηθως αυτα σπανε.Βεβαια με απασχολει η αποδοση του 1.15 οπαπ εαν ηταν 1.40 1.3 θα ειμουν σχεδον σιγουρος.Απο την αλλη 60% 1 στην cercle bruge και αποδοση 4.75 κατι δεν παει καλα....Αναφερομαι σε ποσοστα βαση υπλογισμου μεσω αλγοριθμου δικου μου.Θα δουμε το βραδυ anyway
φιλε και εγω τη μπριζ θα την κοντραρω....τη ρομα δεν ξερω ειναι ψιλο-τρενο φετος

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Να σου πω γιατί.....
Διότι ο αλγόριθμος σου δεν βάζει μέσα του το συναίσθημα, τα διαιτητικά λάθη και πολλά άλλα δεδομένα!!!
Υπάρχει μαθηματικό μοντέλο ανάλυσης, εκτίμησης και πρόβλεψης που μπορείς να βάλεις πάνω από 200 δεδομένα....
Χρησιμοποιείται για επενδύσεις υψηλού κόστους και τον υπολογισμό απόσβεσης του αρχικού κεφαλαίου!!!
Ακόμα και εκεί όμως απέτυχαν να έχουν πάνω από 65% επιτυχία.....
Διότι το στήσιμο ενός αγώνα δεν μπορείς να το ποσοτικοποιήσεις με ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Πάμε παρακάτω.....

Y.Γ. Όλα μπορούν να σπάσουν σήμερα, η Ρόμα έχει τις λιγότερες πιθανότητες, εκτός και αν όλοι στην Ρώμη λένε μαλακίες!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
παντως παιδια αν το παιχνιδι ειναι 2-0 υπερ τις ξανθης αν ημουν κερδισμενος αρκετα λεφτα θα εβαζα και 400 ευρω για να μπει ακομα 1 γκολ :grin: και υπαρχει καποιος ευλογος χρονος ακομα για να τελειωσει το παιχνιδι τις ξανθης με τον ηρακλη :grin: Γιατι ξερω οτι ο ηρακλης θα ανοιξει για να σκοραρει σαν τα σκυλια που τρεχουν στα μονιτορ του οπαπ ΑΛΛΑ προς ολες τις κατευθυνσεις ομως για να βαλουν γκολ :grin: :grin: :grin: Η να φαν :grin: Μην επιρεασω κανενα παιδια αλλα οι ηρακληδεις αυτο θα κανουν για να παρουν την προκριση :grin: :grin: ασχετος του παιχνιδιου με την νικη βολου που εχουν εκτος εδρας το σου κου που ερχεται :grin: :grin: :grin: 1-0 κερδισε στον πρωτο αγωνα ο ηρακλης.. Το καλο αν μπορουμε να το πουμε αυτο ειναι οτι ο ογιος ο προπονητης που εκλεισε ο ηρακλης δεν θα ειναι ουτε στην κερκιδα αφου δεν προλαβε να ερθει απο την βαρκελωνη που βρισκεται οποτε δεν θα υπαρχει αυτο το καποιο ψυχολογικο πλεονεκτημα για τους παιχτες του ηρακλη αν ηταν πχ ο καινουργιος προπονητης στην κερκιδα δεν παει να πει ομως οτι θα το παιξουμε και ασσο αβερτα κουβερτα αυτο το ματς ειναι για τζογαδορους αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη μονο για λαιβ γιατι δεν αξιζει ο ασσος με αυτην την αποδωση ειναι κυπελλο θεσμος τον εκπληξεων :grin:

κρις το σεναριο που περιγραφεις.....ειναι ηδη 2-0 στο 65!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
:rolleyes: εγινε το οβερακι (2-1 ο ηρα)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
κρις το σεναριο που περιγραφεις.....ειναι ηδη 2-0 στο 65!!!!
ναι φιλε μου βγηκε ακριβως οπως το σκεφτηκα :grin: μα ακριβως :grin: Το θεμα εχει να κανει με την υπομονη :grin: οντος αν ειχα τα λεφτα θα το επαιζα τα 500 400 ευρω αλλα μονο αν ηταν απο κερδη :grin: :grin: ξεροντας οτι η προκριση για τον ηρακλη ηταν   δεν γινοταν μαλλων να μπορουσαν να προκριθουν και να μην εβγαιναν μπροστα αφου ειχαν και τον χρονο να το κανουν :grin: :grin: Τωρα σπιτι με το λαπτοπ παλι εστω το παλιο λαπτοπακι θα ξαναβρω φορμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: στο ιντερνετ καφε δεν μπορουσα να σκεφτω :grin: Ειμαι φιλοσοφος στοχαστης θελω ηρεμια :2funny: :2funny: :2funny: υσιχια :grin: απομονωση :grin: :grin: :grin: και να με φαει η αγαμια :tits2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: υγεια πανω απο ολα και μετα πολυ μετα ο τζογος αλλα πολυ μετα :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.530
Πόντοι
5.006
ναι φιλε μου βγηκε ακριβως οπως το σκεφτηκα :grin: μα ακριβως :grin: Το θεμα εχει να κανει με την υπομονη :grin: οντος αν ειχα τα λεφτα θα το επαιζα τα 500 400 ευρω αλλα μονο αν ηταν απο κερδη :grin: :grin: ξεροντας οτι η προκριση για τον ηρακλη ηταν   δεν γινοταν μαλλων να μπορουσαν να προκριθουν και να μην εβγαιναν μπροστα αφου ειχαν και τον χρονο να το κανουν :grin: :grin: Τωρα σπιτι με το λαπτοπ παλι εστω το παλιο λαπτοπακι θα ξαναβρω φορμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: στο ιντερνετ καφε δεν μπορουσα να σκεφτω :grin: Ειμαι φιλοσοφος στοχαστης θελω ηρεμια :2funny: :2funny: :2funny: υσιχια :grin: απομονωση :grin: :grin: :grin: και να με φαει η αγαμια :tits2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: υγεια πανω απο ολα και μετα πολυ μετα ο τζογος αλλα πολυ μετα :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
[quote author=Αυνάνας  link=topic=367.msg4933592#msg4933592 date=1383241696]
2-2 Σκόντα-Ηρακλής
[/quote]γιαυτο ειπα οτι και ο ασσος δεν αξιζει :grin: :grin: ρε παιδια γαμω την πουτανα μου μεσα γυρισα σπιτη και ξανα εγινα νοημων :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16

Ηαρακλης 2-2 μας εκανε ΚΟΥΒΑνους  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ναι φιλε μου βγηκε ακριβως οπως το σκεφτηκα :grin: μα ακριβως :grin: Το θεμα εχει να κανει με την υπομονη :grin: οντος αν ειχα τα λεφτα θα το επαιζα τα 500 400 ευρω αλλα μονο αν ηταν απο κερδη :grin: :grin: ξεροντας οτι η προκριση για τον ηρακλη ηταν   δεν γινοταν μαλλων να μπορουσαν να προκριθουν και να μην εβγαιναν μπροστα αφου ειχαν και τον χρονο να το κανουν :grin: :grin: Τωρα σπιτι με το λαπτοπ παλι εστω το παλιο λαπτοπακι θα ξαναβρω φορμα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: στο ιντερνετ καφε δεν μπορουσα να σκεφτω :grin: Ειμαι φιλοσοφος στοχαστης θελω ηρεμια :2funny: :2funny: :2funny: υσιχια :grin: απομονωση :grin: :grin: :grin: και να με φαει η αγαμια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: υγεια πανω απο ολα και μετα πολι μετα ο τζογος αλλα πολι μετα :grin: :grin:
ηταν καλο το σκεπτικο σου και ειναι απ στοιχηματα που μ αρεσει να παιζω στο λαϊβ (τα τελευταια 20 λεπτα), εχουν ρισκο αλλα και αδραναλινη ;)...
εχε χαρη που δεν ειχα λεφτα στο λογαριασμο, τωρα πεταγομαι για 2 paysafe των 50,  για τα βρδινα ;)

[quote author=Αυνάνας  link=topic=367.msg4933592#msg4933592 date=1383241696]
2-2 Σκόντα-Ηρακλής
[/quote]
ε ρε γλεντια βροχη τα γκολ!!!!

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
και η Καλλιθεα 2-2  μαγκες πολυς κουβας σημερα δεν με παει με τιποτα

stoiximatakias

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παίδες και εγώ έριξα το εξής:

1-1 μπετις
χ-1 βιγιαρεαλ
ατλετικο χ-2
μπιλπαο χ-χ
χερνφεν φενλο 2-χ
ρομα χ-2
βελεζ χ-χ
ζηταω 2.3 στα 7!
πάντως και εγώ βλέπω ξερό άσσο την μπετις!εκτός αν μας την κανει η κωλοομάδα!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
ηταν καλο το σκεπτικο σου και ειναι απ στοιχηματα που μ αρεσει να παιζω στο λαϊβ (τα τελευταια 20 λεπτα), εχουν ρισκο αλλα και αδραναλινη ;)...
εχε χαρη που δεν ειχα λεφτα στο λογαριασμο, τωρα πεταγομαι για 2 paysafe των 50,  για τα βρδινα ;)
ε ρε γλεντια βροχη τα γκολ!!!!
ενταξει ειχα κανει αναλυψη πριν λιγο καιρο και 100 ευρω που ειχα τα εχασα στο ιντερνετ καφε και αν δεν εχω κερδη μεσα στον λογαριασμο(ασχετος αν εχω κερδη απο το στοιχημα στην τραπεζα τα κερδη τα βαραω μονο αν τα εχω στον λογαριασμο τα κερδη στην τραπεζα εχουν γινει κεφαλαιο και δεν ειναι αλλο κερδη :grin:ασχετως που ειναι :grin:) δεν παιζω μεγαλα ποσα ασχετως αν βλεπω κατι η οχι το παν ειναι η υπομονη γιατι το σεναριο βγηκε εχοντας ενα συγκεκριμενο σκεπτικο στο μυαλο μου και εφοσων εγινε βγηκε μαλλων το συγκεκριμενο σκεπτικο τοτε θα εβαζα τα λεφτα που ειπα στο οβερ 2,5 γιατι ξερω πως υπαρχουν τζογαδοροι σαν και εμενα αλλα και πολοι μεγαλυτεροι εδω μεσα απο εμενα και το ανεφερα γιατι με 500 ευρω να παρουμε 150 ευρω σε 45 λεπτα δεν ειναι ασχημα μαλλον καθολου ασχημα :grin: :grin: μπορει να επιρεασα καποιον θετικα υγεια να εχουμε το πιο σημαντικο απο ολα ολα τα αλα γινονται και η χασουρα γυρναει και η γκινια φευγει και το μουνη μπενει στο μπουκαλι και γαμιεται με την ταπα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ή ταν ή επί τας.....
Μπέτις ή Θάνατος!!!!
διπλο θα ρθει..... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom