Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.548
Πόντοι
5.006
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: με  αγχωσες ρε μπαγασα τωρα , ωραιο το διπλο που επιασες ρε θηριο  :thumbsup:  Τι χρημα εχεις ριξει αν επιτρεπετε  :rolleyes: ?

Μακαρι να εχουμε πανηγύρια το βραδυ γιατι και εγω απο την Παλερμο εχω κρεμασει ολα τα κασκαντεριλικια μου  :grin: :grin: Δυσκολα με το Παλερμο να παμε για ξυλο  :grin: :grin: εχει δυσκολα παλικαρια εκει  :ak:  :grin: :grin:
Θα κατσω να το δω κιολας το ματσακι το βραδυ και να ριχνω και κανα  :priest:
ενα τριανταρι..... :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
σκεφτομαι τωρα την Τσιταντελα με την Παντοβα, που εχει κολησει στο 1-0 αλλα δε με πειθει..
Βεβαια αυτοι ειναι ικανοι να βαλουν 2-3 γκολ στα τελευταια 5 λεπτα...
Ιταλοι ειναι...
Εχω παρακολουθησει και ζωντανα ματς Β' ιταλιας με φιλους Ιταλους καποιο διαστημα που ημουν Ιταλια και εχω δει και καποια πραγματακια... :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Επισης πολλες φορες εχω παρατηρησει στην ιταλια Β' τα μεμονωμενα παιχνιδια οπως χθες της Ρετζινας, αν καθησουν στο 0 ημιχρονο, μπορει να μπουν πανω απο 2,5 στο Β'...
Με αυτο το  σκεπτικο, στο ημιχρονο την επαιξα οβερ 2,5, οβερ 3,5 και οβερ 4,5, με πολυ ρισκο, αλλα εκατσε 2-1 τελικο και απλα πηρα ολα τα λεφτα μου πισω, ομως αν ημουν λιγοτερο απαιτητικος, με περισσοτερα λεφτα πονταρισμα στο οβερ 1,5 και 2,5 θα ειχα τωρα καλουτσικα κερδη...

σκεφτομαι τωρα την Τσιταντελα με την Παντοβα, που εχει κολησει στο 1-0 αλλα δε με πειθει..
Βεβαια αυτοι ειναι ικανοι να βαλουν 2-3 γκολ στα τελευταια 5 λεπτα...
Ιταλοι ειναι...

οπως τα λες ειναι , απλα Β Ιταλιας ειναι παρα πολυ περιεργη , ολο το παιχνιδι παιζεται στο 2 ημιχρονο ...πεφτουν και τα αναλογα τηλεφωνα οποτε καταλαβαινεις τι γινετε ...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.548
Πόντοι
5.006
Φιλε τι λεει αυτη η στοιχιμαν ? ειναι καλυτερη απο βετ365 ? καμια καλη διαφορα μεταξυ των 2 ?
καλη ειναι και στις και στις πληρωμες και στις αποδσεις...εγω παιζω και στις δυο γιατι αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερες.. η βετ 365 υπερισχυει κατα πολλη στα live....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
nai ρε συ δεν αντιλεγω διαβασα και απο τον ραγκατση που ειπε οτι εχει και απουσιες η μπαρτσελονα β κτλ :) :) Απλα θυμηθικα τα 300 ευρω που εσκασα στον οπαπ για να την σωσω ενω ηξερα το παρασκυνιο κτλ αρα θελουμε και χανουμε ζαν :grin: :grin:
Εννοειται οτι μας τρωει ο κωλος μας αγαπητε μου...
Οπως τωρα που εβαλα στο Ιταλικο κατι ψιλα απο τα κερδη στο οβερ 2,5 με 10 αποδοση, ενω ξερω οτι θα τα χασω...
Να φανταστεις οτι το ματς εχει μονο ενα κορνερ απο το 1ο ημιχρονο, φαντασου σουπα το ματς και εγω θελω σε ενα τεταρτο να μπουν δυο γκολ... :jerking:  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Εχω παρακολουθησει και ζωντανα ματς Β' ιταλιας με φιλους Ιταλους καποιο διαστημα που ημουν Ιταλια και εχω δει και καποια πραγματακια... :grin:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αρα ξερεις τι παιζεται , χρονια παρακολουθουσα Β Ιταλιας , και πολυ τοπικο , τοτε παιζαμε στα παρανομα στην Ιταλια ... Θυμαμαι οταν ειχα δει τον Βιερι πρωτη φορα απο κοντα να παιζει στην Ραβεννα , τι κριαρι ηταν αυτο ρε πουστη μου , σαν να βλεπαμε ραγμπυ ηταν  :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.548
Πόντοι
5.006
και εγω ετσι την επαιξα χρησταρα λογω του ρεπορταζ τελευταια ωρα...αν και δεν συνηθιζω να παιζω β ισπανιας... ειχε και καλη αποδοση 2.60...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αρα ξερεις τι παιζεται , χρονια παρακολουθουσα Β Ιταλιας , και πολυ τοπικο , τοτε παιζαμε στα παρανομα στην Ιταλια ... Θυμαμαι οταν ειχα δει τον Βιερι πρωτη φορα απο κοντα να παιζει στην Ραβεννα , τι κριαρι ηταν αυτο ρε πουστη μου , σαν να βλεπαμε ραγμπυ ηταν  :grin: :grin: :grin: :grin:
Σωστος και τον εκαναν παικταρα τα ΜΜΕ και το συστημα της Ιταλιας...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
και εγω ετσι την επαιξα χρησταρα λογω του ρεπορταζ τελευταια ωρα...αν και δεν συνηθιζω να παιζω β ισπανιας... ειχε και καλη αποδοση 2.60...
σωστος, η Μπαρτσελονα δε τραβαει καθολου απο ο,τι εχω δει φετος, μπορει καποια στιγμη να ξεσπασει σε κατι εκτος εδρα ματς, εκει θελει παρακολουθηση γιατιο θα κανει εκπληξεις και θα εχει μεγαλη αποδοση...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
h αεκ παιζει μονοτερμα αλλα ειπα σημερα ρεπο γιατι δεν εμ ακουσα το πρωι :grin: :grin: ιωνικος 1-0 θα μπει κιαλο στο ημιχρονο  :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.546
Πόντοι
12.756
Σωστος και τον εκαναν παικταρα τα ΜΜΕ και το συστημα της Ιταλιας...

Πιστευω οτι το Ιταλικο , και ειδικα η Β Ιταλιας εχει παρα πολλα λεφτα και ευκολα ...απλα θελει τοπικη πληροφορηση ...τοπικες εφημεριδες κτλ , πραγμα δυσκολο απο εδω να γινει , θυμαμαι παλια εκει το τι λεφτα βγαιναν με κατι ανατροπες  :grin: :grin: :grin: ο Μοτζι μπροστα τους ηταν νηπιαγωγος  :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απο ενα κορνερ σε 84', τσουπ 3 κορνερ σε 3' οι φιλοι μας οι Ιταλοι...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Παρακολουθω τις επιλογες σας και εφτιαξα λογαριασμο μονο και μονο για να σας σωσω !!!!
Οι μοναδικες σωστες επιλογες που διαβασα ηταν το ασσακι της Σουηδιας που καποιος εγραψε !!!!
Για σημερα λοιπον παιζουμε:
Κοβεντρυ - Σεφιλντ Οβερ & Τυνησια - Καμερουν Οβερ επισης και παμε ταμειο !!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αντζελο απο την β εθνικης ισπανιας εχω παρει πολυ καλα λεφτα εως παρα πολυ καλα λεφτα τελευτεα αγωνιστικη ειχαν βγει πριν 4 χρονια ολα τα ματς τις αγωνιστικης καρφι!! και ενα που δεν ειχε βαλει ο οπαπ και εκεινο βγηκε δηλαδη μια ολοκληρη αγωνιστικη βγηκε καρφι αυτο δεν γινεται ουτε στη ελλαδα σε καμια κατηγορια τις ελλαδος :grin: Απλα πρεπει να εχουν ερθει ετσι τα αποτελεσματα που να εχουν κινητρο τελευτεαιες αγωνιστικες ειναι καλο πρωταθλημα γλυκο και εχει ψωμακι δεν εχει καμια σχεση με την ιταλια β που δεν ξερεις πως θα το στησουν οι ιταλοι.. δηλαδη η β εθνικης ισπανιας και βγαινουν τα ματς και τα αφηνουν για στοιχηματισμο οι εταιριες :grin: :grin: :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.548
Πόντοι
5.006
αντζελο απο την β εθνικης ισπανιας εχω παρει πολυ καλα λεφτα εως παρα πολυ καλα λεφτα τελευτεα αγωνιστικη ειχαν βγει πριν 4 χρονια ολα τα ματς τις αγωνιστικης καρφι!! και ενα που δεν ειχε βαλει ο οπαπ και εκεινο βγηκε δηλαδη μια ολοκληρη αγωνιστικη βγηκε καρφι αυτο δεν γινεται ουτε στη ελλαδα σε καμια κατηγορια τις ελλαδος :grin: Απλα πρεπει να εχουν ερθει ετσι τα αποτελεσματα που να εχουν κινητρο τελευτεαιες αγωνιστικες ειναι καλο πρωταθλημα γλυκο και εχει ψωμακι δεν εχει καμια σχεση με την ιταλια β που δεν ξερεις πως θα το στησουν οι ιταλοι.. δηλαδη η β εθνικης ισπανιας και βγαινουν τα ματς και τα αφηνουν για στοιχηματισμο οι εταιριες :grin: :grin: :grin: :grin:
σωστο αυτο που λες...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.548
Πόντοι
5.006
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: με  αγχωσες ρε μπαγασα τωρα , ωραιο το διπλο που επιασες ρε θηριο  :thumbsup:  Τι χρημα εχεις ριξει αν επιτρεπετε  :rolleyes: ?

Μακαρι να εχουμε πανηγύρια το βραδυ γιατι και εγω απο την Παλερμο εχω κρεμασει ολα τα κασκαντεριλικια μου  :grin: :grin: Δυσκολα με το Παλερμο να παμε για ξυλο  :grin: :grin: εχει δυσκολα παλικαρια εκει  :ak:  :grin: :grin:
Θα κατσω να το δω κιολας το ματσακι το βραδυ και να ριχνω και κανα  :priest:
ναι ριξε κανενα παπουλι εσυ γιατι εγω οπως σου ειπα τους ειδα σημερα στην εκκλησια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom