ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
καμμια εμπνευση?Ναι εγώ είμαι!
καμμια εμπνευση?Ναι εγώ είμαι!
καμμια εμπνευση?
paidia παντως αν παιξει η ΑΕΚ με Τον ολυμπιακο στο κυπελλο θα το παιξω το παιχνιδι οβερ 9,5..
paidia παντως αν παιξει η ΑΕΚ με Τον ολυμπιακο στο κυπελλο θα το παιξω το παιχνιδι οβερ 9,5..
μηπως καλυτερα σκορ 60-0ΟΣΦΠ-ΑΕΚ
1/2 Η/Τ απόδοση 60.00![]()
ντρεπεσαι να βαλεις παραπανω 60000...ΟΣΦΠ-ΑΕΚ
1/2 Η/Τ απόδοση 60.00![]()
δεν μπορεί να παίξει η Αεκ με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο...paidia παντως αν παιξει η ΑΕΚ με Τον ολυμπιακο στο κυπελλο θα το παιξω το παιχνιδι οβερ 9,5..
με τι θα παιζουν του ολυμπιακου οι παιχτες θα εχουν την βροχη για μπαλαντρεπεσαι να βαλεις παραπανω 60000...![]()
δεν λεει για τωρα για οταν ανεβει α εθνικη η αεκ...δεν μπορεί να παίξει η Αεκ με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο...
διεξάγεται μιά διοργάνωση για τις μεγάλες ομάδες Α και Β κατηγορίας , και μιά διοργάνωση με τις ομαδίτσες τύπου Αεκ μόνο για Γ εθνική.
οχι για τωρα λεω δεν ηξερα οτι το αλαξανε τον θεσμο του κυπελλουδεν λεει για τωρα για οταν ανεβει α εθνικη η αεκ...![]()
παιδια παντως δεν πιστευω να μπορεσει ο τιγρης να χτυπησει τον μαρινακι γιατι τοσα χρονια δυσκολα να γινει ο αλλος χαλιφης στην θεση του χαλιφη οπως και στο κομικς ολο προσπαθει αλλα ποτε δεν γινεται φσσσσ τι ειπα παλιΦοβούνταν μήπως ο Μελισσανίδης γαμήσει τον Μαρινάκη και του φάει το Κύπελο.
Φοβούνταν μήπως ο Μελισσανίδης γαμήσει τον Μαρινάκη και του φάει το Κύπελο.
O Μελλισανιδης ειναι ανερχομενη δυναμη στο ποδοσφαιρο. μονο τα κερδη απο την μπισνα των πετρελαιων που χορηγει αποκλειστικα στον αμερικανικο στρατο φθανει για να αναδειξει το επιχειρηματικο του ταλεντο. Καθε πραγμα στο καιρο του και η ΑΕΚ εχει 2 χρονια ακομα για να παιξει με τον Ολυμπιακο