Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.337
Πόντοι
1.106
Μείον ενα πενήνταρικο μας πήγε το βράδυ Ατζέλο (τα τσιπουρα μας τα κέρασαν Χρισταρα ευτυχώς)
Τωρα που τα ξαναβλέπω έπρεπε να αύξησω την Ρεσιφε
Δεν πειραζει

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.539
Πόντοι
5.006
Μείον ενα πενήνταρικο μας πήγε το βράδυ Ατζέλο (τα τσιπουρα μας τα κέρασαν Χρισταρα ευτυχώς)
Δεν πειραζει
καλημερα ναι τελικα τελικα η σπορτ ρεσιφε σταθηκε στο υψος της....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν πειραζει
kalhmera aderfe υγεια τα παντα ειναι μεσα μας μην το ξεχνας αν θελουμε ειμαστε δυνατοι αρκη να πιστεψουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια :) :) :) :) :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.539
Πόντοι
5.006
παμε να απολαυσουμε το καλοκαιρινο καφε στη παραλια και θα τα πουμε στη ωρα δρασης....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Που πάτε ρε για καφέ?
Θέλω βοήθεια για ΙΣ2, ΙΤ2, ΝΟ2 και Βραζιλία....
Ρίχτε τα.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν εχει αλλο στοιχημα για μενα αλλο σημερα μπορουσα να κερδισω τωρα στο live 4 φορες αλλα δεν με πιστεψα και επαιξα κατι εκ των υστερων τις σκεψης μου και εχασα 4 ευρω :grin: Δεν ειναι τα 4 ευρω που εχασα αλλα θα μπορουσα να ειχα κερδισει  70 αν με πιστευα πιστευα την σκεψη μου οποτε πιστεψτε την σκεψη σας παιδια ειτε παιζεται live ειτε οχι.. Τωρα δεν θα παιξω αλλο σημερα οχι γιατι ειμαι χαμενος 4 ευρω εχασα αλλα επειδη δεν με πιστεψα τωρα πρεπει να δυναμωσω την υπομονη αλλα και την αποφασιστικοτητα μου αφου τωρα σκεφτηκα αφου δεν εκανα αυτο που σκεφτηκα βαση τις εμπειριας και της γνωσης μεσα απο τα στατιστικα για τον αυστραλιανο αγωνα δεν πρεπει να παιξω αλλο.. Οι μερες δεν χαθηκαν πρεπει να συνετιστω και να σκεφτω οτι πρεπει να με πιστεψω.. Παιδια αυτα τα λεω για μας :grin: Πρεπει να πιστεψουμε τον εαυτο μας οχι παρορμυτικα αλλα νοητικα οταν σκεφτουμε κατι να το κανουμε και να μην δισταζουμε :grin: Με τον φοβο δεν κερδιζουμε ο τολμον νικα ακομα και στο στοιχημα αρκει αυτο που σκεφτομαστε να εχει ουσια και βαση τοτε πρεπει να το τολμαμε.. ειτε στο live ειτε απο πριν :grin: ΥΓ.. Οποτε ρεπο σημερα :grin: :grin: Καλη επιτυχια σε ολους..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Το Σεντ Πάτρικ είναι mult ουίσκι ή απλό? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
cult  :rockon: :rockon:

για σου αλεξ γιουβεντινε ;) :grin: :grin: 2πλο γιουβεντους με την φιορεντινα την αλλη εβδομαδα πρωτα ο θεος :) :) :)
που σαι ρε μποι! καλημερες!!!! βρε θα τους παρουμε τα σορτσακια λεμε

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ρε παίδες στη bet 365 o τύπος στοιχήματος trixie τι είναι?  :think:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.337
Πόντοι
1.106
Που πάτε ρε για καφέ?
Θέλω βοήθεια για ΙΣ2, ΙΤ2, ΝΟ2 και Βραζιλία....
Ρίχτε τα.....

Έλα ρωτά τωρα που γυρίζει
Οι σκέψεις μου ειναι για γκολ Παλέρμο
Λατσιανο "κανονικα" ειναι άσσος οποτε θα ρθει εύκολα μαλακια με τους βρωμοιταλους
Η Λατσιανο εχει σερι 6! No Goal!!!μηπως ήρθε η ώρα για γκολ γκολ;λέω...
Επίσης εχω ξεχωρίσει Γκοϊας με προβληματίζει που στρεβλώνουν τα αποτελεσματα 3 μέρες τωρα..
Ιρλανδοί χεστηκα η άλλη και με Χ το παιρνει ενώ και να χάσει θελει έναν πόντο και μαθηματικά να σφαχτούν μόνοι τους
Απο το να παίξω Μπάρνετ και να ρθει 3-3 και μαλακιες θα προτιμούσα Αιθιοπες 1Χ και με 66% πιθανοτητες

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.337
Πόντοι
1.106
Ρε παίδες στη bet 365 o τύπος στοιχήματος trixie τι είναι?  :think:

Το Trixie είναι ένα σύστημα με 3 επιλογές και ζητούμενα ουσιαστικά 2-3. Αποτελείται από 4 στοιχήματα που περιέχουν 3 διπλά και ένα τριπλό. Όποιες δύο νικητήριες επιλογές εγγυώνται κέρδος. Αν δύο τουλάχιστον επιλογές κερδίσουν τότε πληρώνεται η μια κερδισμένη δυάδα. Εάν κερδίσουν και οι τρεις επιλογές τότε πληρώνονται οι τρεις δυάδες και η τριάδα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.539
Πόντοι
5.006
Λατσιανο "κανονικα" ειναι άσσος οποτε θα ρθει εύκολα μαλακια με τους βρωμοιταλους
Επίσης εχω ξεχωρίσει Γκοϊας με προβληματίζει που στρεβλώνουν τα αποτελεσματα 3 μέρες τωρα..
Ιρλανδοί χεστηκα η άλλη και με Χ το παιρνει ενώ και να χάσει θελει έναν πόντο και μαθηματικά να σφαχτούν μόνοι τους
Απο το να παίξω Μπάρνετ και να ρθει 3-3 και μαλακιες θα προτιμούσα Αιθιοπες 1Χ και με 66% πιθανοτητες
νικ πηραμε και τον αερα μας και τωρα βλεπω και εγω παλερμο και τη γκοιας την οποια σκεφτομαι και εγω...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.337
Πόντοι
1.106
νικ πηραμε και τον αερα μας και τωρα βλεπω και εγω παλερμο και τη γκοιας την οποια σκεφτομαι και εγω...
Οι Ιταλοί μ εκνευριζουν αλλα μετα το χθεσινό ερεθισμα του φίλου μου γυαλισε το γκολ γκολ και το σκέφτομαι η μια δυαδα με Γκοιας η με Λατσιανο γκολ
Γκοιας θα την παίξω μονη της απλα περιμένω λιγο να δώ αποδοσεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756

Τυπε , εχω παιξει παλερμο απο εχθες οπως σας εγραψα, ακριβες σκορ και στον ασσο , το γκολ Παλερμο ομως πως το επαιξες στην βετ ? :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.539
Πόντοι
5.006
Οι Ιταλοί μ εκνευριζουν αλλα μετα το χθεσινό ερεθισμα του φίλου μου γυαλισε το γκολ γκολ και το σκέφτομαι η μια δυαδα με Γκοιας η με Λατσιανο γκολ
Γκοιας θα την παίξω μονη της απλα περιμένω λιγο να δώ αποδοσεις
αμα την πιστευεις την γκοιας παιχτην μονη της να μην την πατησεις χθες οπως με το αβαι...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.539
Πόντοι
5.006
αστην μπορει μεχρι το βραδυ να την ανεβασουν οπως χθες με τη ρεσιφε....2.35 εγω 2.55 μετα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom