Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ασε ρε ταρατσα τα δικα του τα ξεχναει τα περσινα με τον κουγια και τα στημενα ειναι πολυ προσφατα!!
Ρε μπαγλαμά,εγώ δεν έχω στήσει ποτέ μπαράζ,δεν έχω ρίξει ποτέ κανέναν κατηγορία!!!εσύ έστησες το μπαράζ για να σωθεις εις βάρος του ΠΑΣ αποδεδειγμένα!!!!
Τώρα για το μάτς με την Καστοριά,ο Κούγιας εις βάρος μας το έστησε μαζί με τα πουλέν του μπαρμπά Θωμά και σου ξαναλέω τους κράξαμε ανελέητα!!!!
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μπορείς να μου πείς???? :think:

Εφαγε φυλάκα ο Σταματελάτος που ήταν πρόεδρος σου εκείνη την εποχή ή όχι??? :cool2:

Συνέχισε να κάνεις τον fethry... :badair:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μάντσεστερ! :rockon:

Επισκέπτης
Ρε μπαγλαμά,εγώ δεν έχω στήσει ποτέ μπαράζ,δεν έχω ρίξει ποτέ κανέναν κατηγορία!!!εσύ έστησες το μπαράζ για να σωθεις εις βάρος του ΠΑΣ αποδεδειγμένα!!!!
Τώρα για το μάτς με την Καστοριά,ο Κούγιας εις βάρος μας το έστησε μαζί με τα πουλέν του μπαρμπά Θωμά και σου ξαναλέω τους κράξαμε ανελέητα!!!!
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μπορείς να μου πείς???? :think:

Εφαγε φυλάκα ο Σταματελάτος που ήταν πρόεδρος σου εκείνη την εποχή ή όχι??? :cool2:

Συνέχισε να κάνεις τον fethry... :badair:
εχεις αποδειξεις ρε νουμερο αν ναι γιατι δεν το κερδισες στα χαρτια μετα. γιαυτο μοκο.εφαγες τη πουτσα στη λαρισα 2-0 και τελος αν εχεις αποδειξεις εσυ να μας της πεις απο λογια και φημες και εγω ηερω πολλες!! ο σταματελατος εξυπνακια πηγε φυλακα οχι γιατι εστησε το μπαραζ αλλα για αλλους λογους που στο ξαναλεω ειναι πολιτικοι για να γλυτωσουν καποιοι αλλοι!!το οτι εστησες αποδεδειγμενα οπως λες ματσακι δεν ειναι μεμπτο αλλα δεν αποδειχθηκε ποτε εσυ το λες και εγω!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
τι γκιγκς και αρχιδια, αυτην την στιγμη μονο γκαλλετι... :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εχεις αποδειξεις ρε νουμερο αν ναι γιατι δεν το κερδισες στα χαρτια μετα. γιαυτο μοκο.εφαγες τη πουτσα στη λαρισα 2-0 και τελος αν εχεις αποδειξεις εσυ να μας της πεις απο λογια και φημες και εγω ηερω πολλες!! ο σταματελατος εξυπνακια πηγε φυλακα οχι γιατι εστησε το μπαραζ αλλα για αλλους λογους που στο ξαναλεω ειναι πολιτικοι για να γλυτωσουν καποιοι αλλοι!!το οτι εστησες αποδεδειγμενα οπως λες ματσακι δεν ειναι μεμπτο αλλα δεν αποδειχθηκε ποτε εσυ το λες και εγω!!
Το ποιος είναι νούμερο το αποδεικνύεις εδώ κάθε μέρα... :jerking:
τα λεφτά που υπεξάιρεσε ο Σταματελάτος από την Ιονική δεν πήγαν στα 2 μπαράζ και σε 2 ακόμα ματς εκείνη την περίοδο???
Και για την παράγκα βγήκανε κασέτες στο αέρα αλλά το κάνανε γαργάρα...και για το μπαράζ είχε γίνει ρεπορτάζ εκείνη την εποχή αλλά δεν παίχτηκε ποτέ στην ΕΡΤ...όποτε σε συμφέρει είναι φήμες και ότα δεν σε συμφέρει κλαίς για διατησίες και παράγκες... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αυτά για τα περί πολιτικών λόγων για την καταδίκη του Σταματελάτου τράβα να τα λες στην πλατεία για να παραμυθιάζεστε για το βρώμικο παρελθόν σας :uglystupid: :uglystupid:

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τις κωλοτούμπες σου  :jerking:

Αει κιχου τώρα γραφικέ :badair:

Επισκέπτης
Το ποιος είναι νούμερο το αποδεικνύεις εδώ κάθε μέρα... :jerking:
τα λεφτά που υπεξάιρεσε ο Σταματελάτος από την Ιονική δεν πήγαν στα 2 μπαράζ και σε 2 ακόμα ματς εκείνη την περίοδο???
Και για την παράγκα βγήκανε κασέτες στο αέρα αλλά το κάνανε γαργάρα...και για το μπαράζ είχε γίνει ρεπορτάζ εκείνη την εποχή αλλά δεν παίχτηκε ποτέ στην ΕΡΤ...όποτε σε συμφέρει είναι φήμες και ότα δεν σε συμφέρει κλαίς για διατησίες και παράγκες... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αυτά για τα περί πολιτικών λόγων για την καταδίκη του Σταματελάτου τράβα να τα λες στην πλατεία για να πραμυθιάζεστε για το βρώμικο παρελθόν σας :uglystupid: :uglystupid:
Αει κιχου τώρα γραφικέ :badair:
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τις κωλοτούμπες σου  :jerking:
ρε νουμερο ο σταματελατος πηγε φυλακη γιατι τα λεφτα τα δινε στο κουλουρη το 85 αυτο αποδειχθηκε αργοτερα αλλα πλεον ολα ειχαν παραγραφει  :uglystupid: ρε γραφικε παγουρα οσο για τις κασετες μονο εσυ της ακουσες στα γιαννενα με τη κυρα φροσυνη παρεα :jerking:αν ησουν καθαρη ομαδα να μην εστηνες τα παιχνιδια για τα φραγκα ουτε να ειχες προεδρο λαμογιο αλλιως συνεχισε να κλαις μαζι με τη κυρα φροσυνη στη λιμνη και να πλενεται και τα παγουρια σας μηπως ανεβειτε και ξανακανεται το γνωστο δρομολογιο :rockon:. οσο για το μπαραζ αλλος το εστησε για να παρει το σαραβακο αυτη ηταν η μονη φημη που υπηρχε και η πιο αληθηνη γιατι μετα το μπαραζ που πηγε ο σαραβακος :think:

Επισκέπτης
Μας πήδηξε η Φενέρ! :boobies:
Ελπίζω να βγει τουλάχιστον το οβερ της Μπάρτσα που είναι σε καλό δρόμο και ελαχιστοποιηθεί η χασούρα! :booty:

Επισκέπτης
στο θραυβουλος -οφη γινεται η σφαγη του αγιου βαρθολομαιου ποιο πεναλτυ δεν υπαρχει μπροστα στα ματια του και το επνιξε :jerking: ασε και και αυτο που πηρε ο οφη δεν υπαρχει. κατι μου λεει πως ο λεβαδειακος δεν θα γλυτωσει φετος ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρε νουμερο ο σταματελατος πηγε φυλακη γιατι τα λεφτα τα δινε στο κουλουρη το 85 αυτο αποδειχθηκε αργοτερα αλλα πλεον ολα ειχαν παραγραφει  :uglystupid: ρε γραφικε παγουρα οσο για τις κασετες μονο εσυ της ακουσες στα γιαννενα με τη κυρα φροσυνη παρεα :jerking:αν ησουν καθαρη ομαδα να μην εστηνες τα παιχνιδια για τα φραγκα ουτε να ειχες προεδρο λαμογιο αλλιως συνεχισε να κλαις μαζι με τη κυρα φροσυνη στη λιμνη και να πλενεται και τα παγουρια σας μηπως ανεβειτε και ξανακανεται το γνωστο δρομολογιο :rockon:. οσο για το μπαραζ αλλος το εστησε για να παρει το σαραβακο αυτη ηταν η μονη φημη που υπηρχε και η πιο αληθηνη γιατι μετα το μπαραζ που πηγε ο σαραβακος :think:
Ρε ηλίθιε και αγράμματε θα μάθεις να διαβάζεις ποτέ στη ζωή σου??? :jerking:
Μίλησε κανείς για κασέτες για το μπαράζ του 84???στις κασέτες με Σπάθα Κοκκαλιάρη,περίεργο και λοιπούς επιφανείς παράγοντες της παράγκας που έβγαλε ο Ταρζάν στον αέρα αναφέρθηκα...και δεν έγινε τίποτα!!!
Για το μπαράζ του 84 μίλησαν πολλοί αλλά ποτέ δεν έβγαλαν τίποτα στον αέρα(βλέπεις τότε δεν υπήρχε ο Ταρζάν...)
Για τις άλλες μαλακίες που γράφεις πανηλίθιε δεν έχω να σου απαντήσω κάτι...η βλακεία σου είναι ανίκητη!!!

tsoutsis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
12
Πόντοι
0
καλή δυάδα με ρίσκο

Πόρτο 1 ,Μπορντώ 2- κάπου 5,7 φορές τα λέφτα μας δίνει στο ιντερνετ πάντα
Πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο

Stories