gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πως πάει η Μάντσεστερ?Πολύ πιο νωρίς μπήκε το γκολ και έτυχε και το είδα!
Πως πάει η Μάντσεστερ?Πολύ πιο νωρίς μπήκε το γκολ και έτυχε και το είδα!
2 ευκαιρίες έκανε με Σκοουλς και Ρονάλντο και δεν έχασε κάτι ιδιαίτερο η Γουεστ Χαμ!Πως πάει η Μάντσεστερ?
Θα το βάλει στο δεύτερο...για να πιάσω και το Χ ημίχρονο-2 τελικό !2 ευκαιρίες έκανε με Σκοουλς και Ρονάλντο και δεν έχασε κάτι ιδιαίτερο η Γουεστ Χαμ!
Εγώ την βλέπω φίλε , την έχω παίξει!η φενερ θα το κανει?
αντεξε παντως 5 λεπτα! το εφαγε !!!η φενερ θα το κανει?
φυγε μωρη μαυρογατα απο το θρεντ!!!Ξανα περαστικα σου
Ρε μπαγλαμά,εγώ δεν έχω στήσει ποτέ μπαράζ,δεν έχω ρίξει ποτέ κανέναν κατηγορία!!!εσύ έστησες το μπαράζ για να σωθεις εις βάρος του ΠΑΣ αποδεδειγμένα!!!!ασε ρε ταρατσα τα δικα του τα ξεχναει τα περσινα με τον κουγια και τα στημενα ειναι πολυ προσφατα!!
εχεις αποδειξεις ρε νουμερο αν ναι γιατι δεν το κερδισες στα χαρτια μετα. γιαυτο μοκο.εφαγες τη πουτσα στη λαρισα 2-0 και τελος αν εχεις αποδειξεις εσυ να μας της πεις απο λογια και φημες και εγω ηερω πολλες!! ο σταματελατος εξυπνακια πηγε φυλακα οχι γιατι εστησε το μπαραζ αλλα για αλλους λογους που στο ξαναλεω ειναι πολιτικοι για να γλυτωσουν καποιοι αλλοι!!το οτι εστησες αποδεδειγμενα οπως λες ματσακι δεν ειναι μεμπτο αλλα δεν αποδειχθηκε ποτε εσυ το λες και εγω!!Ρε μπαγλαμά,εγώ δεν έχω στήσει ποτέ μπαράζ,δεν έχω ρίξει ποτέ κανέναν κατηγορία!!!εσύ έστησες το μπαράζ για να σωθεις εις βάρος του ΠΑΣ αποδεδειγμένα!!!!
Τώρα για το μάτς με την Καστοριά,ο Κούγιας εις βάρος μας το έστησε μαζί με τα πουλέν του μπαρμπά Θωμά και σου ξαναλέω τους κράξαμε ανελέητα!!!!
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μπορείς να μου πείς????
Εφαγε φυλάκα ο Σταματελάτος που ήταν πρόεδρος σου εκείνη την εποχή ή όχι???
Συνέχισε να κάνεις τον fethry...
Μετά δες τι γκολ έβαλε ο Γκιγκς!!!Μάντσεστερ!
Το ποιος είναι νούμερο το αποδεικνύεις εδώ κάθε μέρα...εχεις αποδειξεις ρε νουμερο αν ναι γιατι δεν το κερδισες στα χαρτια μετα. γιαυτο μοκο.εφαγες τη πουτσα στη λαρισα 2-0 και τελος αν εχεις αποδειξεις εσυ να μας της πεις απο λογια και φημες και εγω ηερω πολλες!! ο σταματελατος εξυπνακια πηγε φυλακα οχι γιατι εστησε το μπαραζ αλλα για αλλους λογους που στο ξαναλεω ειναι πολιτικοι για να γλυτωσουν καποιοι αλλοι!!το οτι εστησες αποδεδειγμενα οπως λες ματσακι δεν ειναι μεμπτο αλλα δεν αποδειχθηκε ποτε εσυ το λες και εγω!!
ρε νουμερο ο σταματελατος πηγε φυλακη γιατι τα λεφτα τα δινε στο κουλουρη το 85 αυτο αποδειχθηκε αργοτερα αλλα πλεον ολα ειχαν παραγραφει ρε γραφικε παγουρα οσο για τις κασετες μονο εσυ της ακουσες στα γιαννενα με τη κυρα φροσυνη παρεα αν ησουν καθαρη ομαδα να μην εστηνες τα παιχνιδια για τα φραγκα ουτε να ειχες προεδρο λαμογιο αλλιως συνεχισε να κλαις μαζι με τη κυρα φροσυνη στη λιμνη και να πλενεται και τα παγουρια σας μηπως ανεβειτε και ξανακανεται το γνωστο δρομολογιο . οσο για το μπαραζ αλλος το εστησε για να παρει το σαραβακο αυτη ηταν η μονη φημη που υπηρχε και η πιο αληθηνη γιατι μετα το μπαραζ που πηγε ο σαραβακοςΤο ποιος είναι νούμερο το αποδεικνύεις εδώ κάθε μέρα...
τα λεφτά που υπεξάιρεσε ο Σταματελάτος από την Ιονική δεν πήγαν στα 2 μπαράζ και σε 2 ακόμα ματς εκείνη την περίοδο???
Και για την παράγκα βγήκανε κασέτες στο αέρα αλλά το κάνανε γαργάρα...και για το μπαράζ είχε γίνει ρεπορτάζ εκείνη την εποχή αλλά δεν παίχτηκε ποτέ στην ΕΡΤ...όποτε σε συμφέρει είναι φήμες και ότα δεν σε συμφέρει κλαίς για διατησίες και παράγκες...
Αυτά για τα περί πολιτικών λόγων για την καταδίκη του Σταματελάτου τράβα να τα λες στην πλατεία για να πραμυθιάζεστε για το βρώμικο παρελθόν σας
Αει κιχου τώρα γραφικέ
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τις κωλοτούμπες σου
Ρε ηλίθιε και αγράμματε θα μάθεις να διαβάζεις ποτέ στη ζωή σου???ρε νουμερο ο σταματελατος πηγε φυλακη γιατι τα λεφτα τα δινε στο κουλουρη το 85 αυτο αποδειχθηκε αργοτερα αλλα πλεον ολα ειχαν παραγραφει ρε γραφικε παγουρα οσο για τις κασετες μονο εσυ της ακουσες στα γιαννενα με τη κυρα φροσυνη παρεα αν ησουν καθαρη ομαδα να μην εστηνες τα παιχνιδια για τα φραγκα ουτε να ειχες προεδρο λαμογιο αλλιως συνεχισε να κλαις μαζι με τη κυρα φροσυνη στη λιμνη και να πλενεται και τα παγουρια σας μηπως ανεβειτε και ξανακανεται το γνωστο δρομολογιο . οσο για το μπαραζ αλλος το εστησε για να παρει το σαραβακο αυτη ηταν η μονη φημη που υπηρχε και η πιο αληθηνη γιατι μετα το μπαραζ που πηγε ο σαραβακος