Επισκέπτης
μη μου τα γυριζεις γατε αλλα μου ελεγες πριν οτι ακομα ημιχρονο ειναιΕγώ δεν είπα ότι θα γίνει ανατροπή!Ερώτηση έκανα....γιατί είναι γνωστό το παρελθόν του Αχιλλέα!Τα 4-4 ξέρεις πόσο πληρώνουν?
μη μου τα γυριζεις γατε αλλα μου ελεγες πριν οτι ακομα ημιχρονο ειναιΕγώ δεν είπα ότι θα γίνει ανατροπή!Ερώτηση έκανα....γιατί είναι γνωστό το παρελθόν του Αχιλλέα!Τα 4-4 ξέρεις πόσο πληρώνουν?
Οχι αλλά ξέρει τα 5-2...α και να στήνει μπαράζΕγώ δεν είπα ότι θα γίνει ανατροπή!Ερώτηση έκανα....γιατί είναι γνωστό το παρελθόν του Αχιλλέα!Τα 4-4 ξέρεις πόσο πληρώνουν?
Με έχει καλύψει ο δωρητής...πήγαινε να υπερασπιστείς τον θλιβερό Γιωργάκη!μη μου τα γυριζεις γατε αλλα μου ελεγες πριν οτι ακομα ημιχρονο ειναι
στο σπιτι του αλεξη δεν μιλανε για σχοινι!!!Οχι αλλά ξέρει τα 5-2...α και να στήνει μπαράζ
Σιγά την ευκαιρία...γατε απο του χαρου τα δοντια εχετε γλυτωσει μεχρι τωρα
ναι ρε εχετε καλυτερους δεν λες που σας δωσαμε και τον τρομοκρατη και εχετε παρει κανενα βαθμοΣιγά την ευκαιρία...
Είδες τι έκανε η παιχτούρα ο Ενσαλίβα?Από που τον πήραμε? ;)
Σιγά την προσφορά του Τζιμπούρ ρε συ!Στα 2-3 τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να ανεβαίνει...ναι ρε εχετε καλυτερους δεν λες που σας δωσαμε και τον τρομοκρατη και εχετε παρει κανενα βαθμο
Ο Αλέξης τότε ήταν στο δικό σου το σπίτι...ουστ αιώνιε δεν ντρέπεσαι βγάζεις κια γλώσσα κοπρίτη!!!!στο σπιτι του αλεξη δεν μιλανε για σχοινι!!!
εχεις ξεχασει παγγουρα τα τελευται δυο χρονια τη οργια γινοντουστανΟ Αλέξης τότε ήταν στο δικό σου το σπίτι...ουστ αιώνιε δεν ντρέπεσαι βγάζεις κια γλώσσα κοπρίτη!!!!
Tελικά η βρετανίδα λούγκρα έχει δίκιο για την πάρτη σου...καλύτερα να μιλάμε στον τοίχο...εχεις ξεχασει παγγουρα τα τελευται δυο χρονια τη οργια γινοντουσταν
ρε τα ξεχασες τα περσινα στησιματα που εκανες οταν εχασες απο τον τελευταιο μεσα στα γιαννενα και τον κραζατε.σιντιμπε σου λεει τιποτα αυτο το ονομα εξυπνακιαTελικά η βρετανίδα λούγκρα έχει δίκιο για την πάρτη σου...καλύτερα να μιλάμε στον τοίχο...
ρε τα ξεχασες τα περσινα στησιματα που εκανες οταν εχασες απο τον τελευταιο μεσα στα γιαννενα και τον κραζατε.σιντιμπε σου λεει τιποτα αυτο το ονομα εξυπνακια
ετσι που παει θα την ξεπερασουμεΣτο μπάσκετ καλά πήγατε...κάτω απο...50 πόντους είναι η διαφορά....
ετσι που παει θα την ξεπερασουμε
Πολύ Χ στην Ιταλία!