Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
Η Ουντινέζε μου βγήκε στο τέλος αλλά χάθηκε η δυάδα απο την Τβεντε! :tickedoff:
Ευτυχώς έμεινε το αντερ στην τορίνο! :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρε τα ξεχασες τα περσινα στησιματα που εκανες οταν εχασες απο τον τελευταιο μεσα στα γιαννενα και τον κραζατε.σιντιμπε σου λεει τιποτα αυτο το ονομα εξυπνακια :uglystupid:
Aκου βόδο...το ότι έστησε το συγκεκριμένο ματς ο αλεξης με τον σιντιμπέ και τον καραφλό δεν μπορεί αν συγκριθεί με τα 2 μπαράζ που έστησε ο Σταματελάτος συν κάποια ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος το 83-84 για να φτάσετε τελικά στα μπαράζ...ούτε καταδικάστηκε ποτέ κανένας πρόεδρος της ομάδας μου για υπεξαιρεση χρημάτων(Ιονική τράπεζα) :sunglasses:
και όπως είπες τους κράξαμε όλους και τους στείλαμε από'κει που ήρθανε...
Εσύ το 84 έκραξες κανένα μετα το στημένο μπαράζ της Λάρισας ή πανηγύριζες??? :jerking: :uglystupid:

Επισκέπτης
Aκου βόδο...το ότι έστησε το συγκεκριμένο ματς ο αλεξης με τον σιντιμπέ και τον καραφλό δεν μπορεί αν συγκριθεί με τα 2 μπαράζ που έστησε ο Σταματελάτος συν κάποια ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος το 83-84 για να φτάσετε τελικά στα μπαράζ...ούτε καταδικάστηκε ποτέ κανένας πρόεδρος της ομάδας μου για υπεξαιρεση χρημάτων(Ιονική τράπεζα) :sunglasses:
και όπως είπες τους κράξαμε όλους και τους στείλαμε από'κει που ήρθανε...
Εσύ το 84 έκραξες κανένα μετα το στημένο μπαράζ της Λάρισας ή πανηγύριζες??? :jerking: :uglystupid:
ο σταματελατος πηγε φυλακη αν και πιστεψε με δεν πηρε αυτος τα λεφτα. ο κουγιας που πηγε;οσο για τα μπαραζ δεν νομιζω να τα εστησε ο σταματελατος αλλοι ηταν που ειχαν λογους και εκβιαζαν τοτε στη λαρισα. με το μακεδονικο ημασταν πολυ καλυτεροι απλα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ο σταματελατος πηγε φυλακη αν και πιστεψε με δεν πηρε αυτος τα λεφτα. ο κουγιας που πηγε;οσο για τα μπαραζ δεν νομιζω να τα εστησε ο σταματελατος αλλοι ηταν που ειχαν λογους και εκβιαζαν τοτε στη λαρισα. με το μακεδονικο ημασταν πολυ καλυτεροι απλα.
Καλά τραγούδα... :jerking:

Επισκέπτης
ο εργοτελης μας εστειλε κουβα και εχασε και πεναλτυ :jerking: :jerking:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μετα απο τρια συνεχομενα ταμεια, σημερα μου εκανε τα μουτρα κρεας η ξεκολιαρα η τβεντε! :tickedoff: :tickedoff:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
η φενερ θα το κανει? :think:

Stories