Επισκέπτης
Στο τέλος είχε πολλά γκολ, η Φιορε η Γιουβε και η Ουντινεζε!Φιορεντίνα!
Στο τέλος είχε πολλά γκολ, η Φιορε η Γιουβε και η Ουντινεζε!Φιορεντίνα!
Aκου βόδο...το ότι έστησε το συγκεκριμένο ματς ο αλεξης με τον σιντιμπέ και τον καραφλό δεν μπορεί αν συγκριθεί με τα 2 μπαράζ που έστησε ο Σταματελάτος συν κάποια ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος το 83-84 για να φτάσετε τελικά στα μπαράζ...ούτε καταδικάστηκε ποτέ κανένας πρόεδρος της ομάδας μου για υπεξαιρεση χρημάτων(Ιονική τράπεζα)ρε τα ξεχασες τα περσινα στησιματα που εκανες οταν εχασες απο τον τελευταιο μεσα στα γιαννενα και τον κραζατε.σιντιμπε σου λεει τιποτα αυτο το ονομα εξυπνακια
ο σταματελατος πηγε φυλακη αν και πιστεψε με δεν πηρε αυτος τα λεφτα. ο κουγιας που πηγε;οσο για τα μπαραζ δεν νομιζω να τα εστησε ο σταματελατος αλλοι ηταν που ειχαν λογους και εκβιαζαν τοτε στη λαρισα. με το μακεδονικο ημασταν πολυ καλυτεροι απλα.Aκου βόδο...το ότι έστησε το συγκεκριμένο ματς ο αλεξης με τον σιντιμπέ και τον καραφλό δεν μπορεί αν συγκριθεί με τα 2 μπαράζ που έστησε ο Σταματελάτος συν κάποια ματς προς το τέλος του πρωταθλήματος το 83-84 για να φτάσετε τελικά στα μπαράζ...ούτε καταδικάστηκε ποτέ κανένας πρόεδρος της ομάδας μου για υπεξαιρεση χρημάτων(Ιονική τράπεζα)
και όπως είπες τους κράξαμε όλους και τους στείλαμε από'κει που ήρθανε...
Εσύ το 84 έκραξες κανένα μετα το στημένο μπαράζ της Λάρισας ή πανηγύριζες???
Καλά τραγούδα...ο σταματελατος πηγε φυλακη αν και πιστεψε με δεν πηρε αυτος τα λεφτα. ο κουγιας που πηγε;οσο για τα μπαραζ δεν νομιζω να τα εστησε ο σταματελατος αλλοι ηταν που ειχαν λογους και εκβιαζαν τοτε στη λαρισα. με το μακεδονικο ημασταν πολυ καλυτεροι απλα.
αφου τα ξερεις ολα ο.κ εχεις δικιο!!!Καλά τραγούδα...
Εγώ στο είπα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, πάντα το γυρνάει εκεί που θέλει! ;)Καλά τραγούδα...
ασε ρε ταρατσα τα δικα του τα ξεχναει τα περσινα με τον κουγια και τα στημενα ειναι πολυ προσφατα!!Εγώ στο είπα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, πάντα το γυρνάει εκεί που θέλει! ;)
Το είχα παίξει κι εγώ το Χ...στημένο!ο εργοτελης μας εστειλε κουβα και εχασε και πεναλτυ
και επιασα και σας ξερο χ αλλα την πατησαΤο είχα παίξει κι εγώ το Χ...στημένο!
Γκολάρα με ανάποδο ψαλίδι έβαλε ο Ηρακλής και το πέναλτι που έδωσε στον Τέλη ήταν έξω απο την περιοχή!Το είχα παίξει κι εγώ το Χ...στημένο!
ε ναι τι με νοιαζει αφου θα μου τα δωσεις εσυΠεραστικα σου
χεστηκα ας εμπαινε και ας τα βρισκανε με το βαρουχα.Γκολάρα με ανάποδο ψαλίδι έβαλε ο Ηρακλής και το πέναλτι που έδωσε στον Τέλη ήταν έξω απο την περιοχή!
Καλά εσύ δεν βλέπεις Μάντσεστερ?Τον Τέλη βλέπεις?Γκολάρα με ανάποδο ψαλίδι έβαλε ο Ηρακλής και το πέναλτι που έδωσε στον Τέλη ήταν έξω απο την περιοχή!
Πολύ πιο νωρίς μπήκε το γκολ και έτυχε και το είδα!Καλά εσύ δεν βλέπεις Μάντσεστερ?Τον Τέλη βλέπεις?