Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.490
Πόντοι
5.006
Mπορεί να γίνονται επεισόδια....
Αναμένονταν 20 χιλιάδες πορτογάλοι στο γήπεδο και οι οποαδοί της Παρί είναι το ακροδεξιό κομμάτι του Παρισιού!!!!
Δεν ξέρω....σε μερικά σάιτ δεν γράφουν τίποτα και σε άλλα το δείχνουν ότι έχει αναβληθεί!!!!
Η ΔΤ δεν έχει πει τίποτα ακόμα....
Μάλλον λάθος εντύπωση έχω!!!!
δεν γραφουν τιποτα...ισα ισα πεφτουν πακετα στον ασσο της παρι και βγηκαν και η εντεκαδες...ειδωμεν....

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Οι Μπενφίκα και Μάντσεστερ Σίτι ούτε 1 ημίχρονο δεν άντεξαν οι καριόλες...

Περιμένω Χ την Αντερλεχτ με τον ΟΣΦΠ και ανατροπή στην Ουκρανία.Αν κάτσει 90€ δικά μου,αν δεν κάτσει,έχασα 3.30€.Δε θα πεθάνω!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Οι Μπενφίκα και Μάντσεστερ Σίτι ούτε 1 ημίχρονο δεν άντεξαν οι καριόλες...

Περιμένω Χ την Αντερλεχτ με τον ΟΣΦΠ και ανατροπή στην Ουκρανία.Αν κάτσει 90€ δικά μου,αν δεν κάτσει,έχασα 3.30€.Δε θα πεθάνω!!

ναι οι πουτανες !!!

γιατι 90 ευρω τυπε ?

edit , σορρυ δικιο εχεις 300*0,3=90  ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.490
Πόντοι
5.006
χρησταρα να τη δουμε τη γιουβε οπωσδηποτε...σημερα το παιχνιδι μου παρι γιουβε ολυμπιακο χ2 διπλη ευκαιρια...
γαμω τη γιουβε....α ρε χρησταρα τι παθαινουμε παλι...για να δουμε στο δευτερο.... :priest: :priest: :priest:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1-2 σκορ ειχα τον θρυλο.....αντε να βαλει κι ενα η αντερλεχτ να το πιασω

τα τρια διπλα που σας ειχα δωσει φαινεται να βγαινουν

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.490
Πόντοι
5.006
γαμω τη γιουβενους γαμω δε γινονται αυτα....πιανουμε παρι και ολυμπακο και χανουμε τη γιουβε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
γαμω τη γιουβενους γαμω δε γινονται αυτα....πιανουμε παρι και ολυμπακο και χανουμε τη γιουβε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μ ένα γκολάκι που θα βάλει τώρα η Γιουβέντους θα χουμε σήμερα 4 ματσ με 3-0 και 3 ματσ με 1-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γαμω τη γιουβε....α ρε χρησταρα τι παθαινουμε παλι...για να δουμε στο δευτερο.... :priest: :priest: :priest:
Αντζελο υγεια :) στοιχημα ειναι :) Αν υπηρχε κατι σιγουρο δεν θα υπηρχε το στοιχημα :grin: Το να θελουμε να κερδιζουμε :grin: πρεπει να μαθουμε και να χανουμε  :grin:.. Πρωσοπικα δεν μου αρεσει το τσου λου ουτε το ουεφα και δεν τα παιζω σεντς :grin: Οσον αφορα για την Γιουβεντους θα την παιξω με την μιλαν  πρωτα ο θεος :grin: Αλλα και εκει δεν ειναι σιγουρο αλλιως θα εβαζα το σπιτι μου :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
300 ευρω θα επαιρνα....... :S :S :headbang: :headbang: :headbang:

Πωωωωω Ρε Φιλε !!!   :(  :(  :(
Δεν Ξερω Τι Έγινε Στο Ματς...Αλλα Ειδα Οτι Οι Τουρκοι Υπεγραψαν Τον Μαντσινι Προπονητη !
Δεν Ξερω Αν Καθησε Στο Παγκο (Νομιζω Πως Οχι) !

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.490
Πόντοι
5.006
Αντζελο υγεια :) στοιχημα ειναι :) Αν υπηρχε κατι σιγουρο δεν θα υπηρχε το στοιχημα :grin: Το να θελουμε να κερδιζουμε :grin: πρεπει να μαθουμε και να χανουμε  :grin:.. Πρωσοπικα δεν μου αρεσει το τσου λου ουτε το ουεφα και δεν τα παιζω σεντς :grin: Οσον αφορα για την Γιουβεντους θα την παιξω με την μιλαν  πρωτα ο θεος :grin: Αλλα και εκει δεν ειναι σιγουρο αλλιως θα εβαζα το σπιτι μου :grin:
το εχουμε πει παντα υγεια πανω απο ολα....αλλα ρε χρησταρα ετσι και με τη κοπεχγαγη τα εχασα παλι αν θυμασαι....που ηταν η αμυνα τι κανανε στο πρωτο γκολ και στο δευτερο....να το γυριζεις στο 90 και μετα παλι γκολ....και κερδισε και η ολυμπιακαρα....αντε υγεια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom