LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Ναι...γιατί πληρώνει φοβερά!1.50 Ιταλικό ντέρμπυ!!!!!!!!!!!![]()
Έτσι όπως κατέντησε την ομάδα σου ο γκαλιάνης και πολύ είναι
Ναι...γιατί πληρώνει φοβερά!1.50 Ιταλικό ντέρμπυ!!!!!!!!!!!![]()
Ναι ενώ οι άλλοι πετάνε...μωρέ ας έπαιζε κομπλε η ομάδα και το συζητάγαμε!Έτσι όπως κατέντησε την ομάδα σου ο γκαλιάνης και πολύ είναι![]()
για γελια...Ναι...γιατί πληρώνει φοβερά!1.50 Ιταλικό ντέρμπυ!!!!!!!!!!!![]()
Ναι ενώ οι άλλοι πετάνε...μωρέ ας έπαιζε κομπλε η ομάδα και το συζητάγαμε!
Αλλά ολόκληρο κουπόνι δεν θα πάω να ποντάρω αυτό το 1.50 που μπορεί να το ρίξουνε κιόλας...
αφου γατεΝαι...γιατί πληρώνει φοβερά!1.50 Ιταλικό ντέρμπυ!!!!!!!!!!!![]()
Σωστά...και ένα σκυλί αμυντικό χαφ μπροστά τους...και έναν προπονητή!Έπρεπε να πάρετε σέντερ μπακ, με τον εμιλιάνο ζαπάτα και τον μενεξέ δε γίνεται δουλειά![]()
Πάντα είναι φίλε gatto και έτσι ποντάρω, αλλά άλλο τα πρωταθλήματα, άλλο το Τσου-Λου....Geopa αυτά τα οποία λες πρέπει να είναι στο σκεπτικό σου όταν κάνεις πονταρίσματα!Και τα στησίματα , και οι διαιτησίες , και οι φιλικές σχέσεις και όλα...
Και αν σε προβληματίζουν μια φορά στο Τσου Λου για τα εγχώρια πρωταθλήματα πρέπει να σε προβληματίζουν δέκα...και για μικρότερες κατηγορίες είκοσι!
Με το να βγάλεις το Τσου Λου από το πρόγραμμα σου δεν κερδίζεις τίποτα!Εκτός αν έχεις ανακαλύψει κάποιο καθαρό πρωτάθλημα και δεν το ξέρω!Απλά πρέπει να χτυπάς επιλεκτικά και τις κατάλληλες στιγμές...και φυσικά να λαμβάνεις υπόψη σου τις συμπεριφορές των ομάδων!
Αυτό σου λέω...τον τζόγο δεν τον αποφεύγεις σχεδόν πουθενά!Πάντα είναι φίλε gatto και έτσι ποντάρω, αλλά άλλο τα πρωταθλήματα, άλλο το Τσου-Λου....
Έχει καταντήσει η πιο βρώμικη διοργάνωση!!!!
Το στοίχημα για εμένα δεν είναι τζόγος, είναι ανάλυση, ενημέρωση, ένστιγκτο.....
Όταν γίνεται τζόγος όπως στο Τσου-Λου, τότε χαιρετάω.....
Καλά, το 2 του γαύρου "βούλιαξε" το τελευταίο 2ωρο πριν ξεκινήσει ο αγώνας!!!!Αυτό σου λέω...τον τζόγο δεν τον αποφεύγεις σχεδόν πουθενά!
Το Τσου Λου είναι για γερά πονταρίσματα στα νοκ άουτ και όταν θα σφίξουν οι κώλοι στους ομίλους!Και μεταξύ μας τώρα αν φόρτωσε κάποιος χθες τη Γιούβε στο 1.25 ειδικά μετά την πρόσληψη Ματσίνι...ε πάει γυρεύοντας!
Τα υπόλοιπα νομίζω ήταν φυσιολογικότατα...εκτός από τον γαύρο που κοιμηθηκε ο Θεός lion!![]()
Το ΄θεωρείς στημένο?Δεν έχω άποψη...έχω δει μόνο τις φάσεις!Καλά, το 2 του γαύρου "βούλιαξε" το τελευταίο 2ωρο πριν ξεκινήσει ο αγώνας!!!!
Μερικοί έβαλαν στο 2 και τις κιλότες της γυναίκας τους στον Πειραιά.... ;)![]()
![]()
![]()
![]()
Μην με ρωτάς γιατί!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
77 02/10/13 20:45 ChL GrpC Anderlecht - Olympiakos 2,88 3,40 2,70 19% 11% 70% 642.125
Και αυτό μόνο στην Betfair.....σκέψου τι όργια έγιναν από τις 20.00 και μετά σε όλες τις εταιρείες....
Με παίρνει χτες το βράδυ γύρω στις 21.00 τηλ. φίλος από τον Πειραιά και μου λέει:
"Γιώργο τι βλέπεις τον γαύρο?"
Του λέω "καλύτερη ομάδα ο γαύρος αλλά τον εμπιστεύεσαι εκτός έδρας?"
Και μου απαντάει....
"Ρε φίλε είμαι στο προπατζίδικο και όλοι οι γαύροι ποντάρουν ότι έχουν και δεν έχουν στο 2 και ο ΟΠΑΠ μπλόκαρε εδώ"
Και του απαντάω...."τι να σου πω, μάλλον έμαθαν ότι παίζει ο Ολαϊτάν και άρα ο γαύρος θα παίξει φουλ επίθεση"!!!!!![]()
![]()
Κοιτάω μετά στην Betfair και μέσα σε 1 ώρα από 43%-9%-48% περίπου στις 250 χιλ. είχε πάει αυτό που πόσταρα παραπάνω.....
Τώρα τι να σου πω.....ότι μέχρι το 2-0 οι Βέλγοι δεν ήθελαν να βάλουν γκολ ούτε με πέναλτι?
Και ο γαύρος με 2,5 κατεβασιές και 2 τραγικά λάθη των άλλων έβαλε 2 γκολ?
Στο κουπόνι του ΣΚ έχεις πάνω από 300 επιλογές.....κάτι θα βρεις, πχ εγώ παίζω όλο το ΣΚ 5-6 ματς μόνο και προσπαθώ να μην είναι φορτωμένα....έχει την δυσκολία του αλλά τα καταφέρνω!!!!
Στο Τσου-Λου έχεις 16 επιλογές μόνο!!!!
τύπε03/10/2013 19:00 150 ΚΟΥΜΠΑΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 2.20 -
03/10/2013 20:00 153 ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟΚ Goal 1.60 -
03/10/2013 20:00 160 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ Ημ.1 1.75 -
03/10/2013 20:00 161 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΛΑΤΣΙΟ Over 1.80 -
03/10/2013 22:05 165 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ Over 1.70 -
03/10/2013 22:05 166 ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ Over 1.55 -
03/10/2013 22:05 171 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ x2
Προσοχή, σέρνεται...διπλό τότεναμ,ντιναμο κιέβου,αιτχοβεν ασσοι σουονσι και λυων