Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ειμαι μαλακας εβλεπα μεγαλο διπλο τη τσελσι ουτε που το εβαλα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα χρησταρα...χ2  :grin:
kalhmera αντζελο και σε ολα τα παιδια :grin: :grin: Ας το κανουμε 1χ2 τριπλη :cheesy: :cheesy: προπο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Αντζελο να δουμε την γιουβε σημερα :grin: να δουμε αν την παιξουμε με την μιλαν :grin: :grin:Σολντ αουτ ο αγωνας με την μιλαν :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Και σήμερα μια τετράδα Ημίχρονα/Τελικά

135 Αντερλεχτ-ΟΣΦΠ  2/Χ  
138 Μαντσεστερ Σ-Μπάγερν Χ/2
139 ΠΣΖ-Μπενφίκα Χ/1
141 Σαχτάρ-Μάντσεστερ Γ. 2/1

σε σύστημα 2,3,4

Όπως το υπολόγισα με ποντάρισμα 0,30€ και συνολικό κόστος λόγω συστήματος 3,30€,το πιθανό κέρδος είναι 3200€
Και τη χαμηλότερης απόδοσης δυάδα αν πιάσει βγάζουμε το κόστος του δελτίου και μένει να παίξουμε και αύριο!!!!!

Αργότερα θα δω και τα υπόλοιπα παιχνίδια,αλλά όχι για Η/Τ αλλά για τελικά σημεία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Δε μου βγήκε το φιλόδοξο δελτίο αλλά δεν πτοούμαι.Άλλωστε όταν με 6,60€ κυνηγάς 8.500€,1287 φορές το ποντάρισμα,αναλαμβάνεις και τον κίνδυνο.Αλλιώς παίζεις τα "φαβορί" χώνεις 100€ για να πάρεις 106€ και αν σπάσει κάποιο όπως οι Μάντσεστερ το Σ/Κ,κλαις τα 100€ και βρίζεις τον εαυτό σου που δεν πήρες μια βίζιτα να τα...χύσεις!

Και για σήμερα Η/Τ λοιπόν.Θα δω το δελτίο και θα γράψω την πρόταση μου αργότερα.

Σωστη η λογικη σου ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα ξανα :grin: Παιδια εχω κατι παπουτσια asics jel που τα εχω λιωσει στο γρηγορο περπατημα εδω και 2 χρονια :grin: Και εχω παθει πλακα με το ποσο μαλακα και απορροφητικα ειναι στους κραδασμους :grin: Και πριν λιγο λεω που να βγαινουν αυτα τα τοσο γαματα παπουτσια που για μενα ειναι πιο καλα απο την αεροσολα τις nike :grin: ειχα παλια τα αιρ μαχ φουλ αεροσολα σε σχεσι με τα asics poy εχω τωρα στην αποροφυση κραδασμον τα nike ειναι σαγιοναρες :grin: :grin: :grin: ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ asics 1400 χρονια μπροστα απο τους αλλους στην τεχνολογια.. Τερμα απο εδω και τωρα ενα παραπανω αφου ειναι και γιαπονεζικα only asics :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.577
Πόντοι
5.006
kalhmera αντζελο και σε ολα τα παιδια :grin: :grin: Ας το κανουμε 1χ2 τριπλη :cheesy: :cheesy: προπο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Αντζελο να δουμε την γιουβε σημερα :grin: να δουμε αν την παιξουμε με την μιλαν :grin: :grin:Σολντ αουτ ο αγωνας με την μιλαν :grin:
χρησταρα να τη δουμε τη γιουβε οπωσδηποτε...σημερα το παιχνιδι μου παρι γιουβε ολυμπιακο χ2 διπλη ευκαιρια...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.512
Πόντοι
4.587
Δε μου βγήκε το φιλόδοξο δελτίο αλλά δεν πτοούμαι.Άλλωστε όταν με 6,60€ κυνηγάς 8.500€,1287 φορές το ποντάρισμα,αναλαμβάνεις και τον κίνδυνο.Αλλιώς παίζεις τα "φαβορί" χώνεις 100€ για να πάρεις 106€ και αν σπάσει κάποιο όπως οι Μάντσεστερ το Σ/Κ,κλαις τα 100€ και βρίζεις τον εαυτό σου που δεν πήρες μια βίζιτα να τα...χύσεις!

Και για σήμερα Η/Τ λοιπόν.Θα δω το δελτίο και θα γράψω την πρόταση μου αργότερα.
μην απολογεισαι γιατι οποιος ξερει απο στοιχημα,γνωριζει οτι ακομα και ενα δελτιο το χρονο τετοιο να πιανεις ειναι μεγαλη επιτυχια..οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες.απο κει και περα σαν προταση στα ημιχρονα τελικα οποιος κηνυγαει το 1-Χ ,τα οποιο πληρωνει πανω απο 12 συνηθως, ενα σκεπτικο ειναι να παιζεται νικητης ημιχρονου η υποδειεστερη γηπεδουχος που μπαινει ισως λογω εδρας πιο δυνατα στο ματς,βλεπε ολυμπιακο-παρι,πορτο-ατλετικο(ασχετα αν τα ματς αυτα δεν καθησαν 1-Χ οι γηπεδουχοι προηγηθηκαν)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
H λογική λέει 1 Χρηστάρα, αλλά γύρισαν Μπαλοτέλι-Μοντολίβο....
Και η ρουφιάνα η Μίλαν κάτι κάνει, βουντού δεν ξέρω και γυρνάει τα ματς στο 90φεύγα!!!!
Δύο φορές φέτος με Τορίνο και Μπολόνια ήταν 2 γκολ πίσω στις καθυστερήσεις....
Το παίζεις 1Χ και το έχεις 100% στο τσεπάκι σου!!!!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το κουπονι σημερα δε με ελκυει καθολου.
Μια διαπιστωση γενικα για το τσου-λου.Τις πρωτες αγωνιστικες οι καλες (μεγαλες) ομαδες δεν αστειευονται.

Χτυπανε τα ματς φουλ, στη λογικη να <καθαρισουν τη μπουγαδα> απο νωρις να κανουν το 3χ3 η 4 στα 4χ4 η τελος παντων μια καλη συγκομιδη για να ριξουν το βαρος πρωταθλημα κλπ.

Με λιγα λογια το 85 τις εκατο τον φαβορι περνανε τις πρωτες αγωνιστικες.
Βεβαια εδω ερχεται η λογικη εαν αξιζει να αγορασεις το 1.25 και 1.30.
Εδω παιζουν και αλλα ρολο βεβαια, οπως ποσα χρηματα εχεις σκοπο να παιξεις.

Αγωνες στυλ Πλζεν - Σιτυ ειναι δωρα.Ειναι τεραστιες η διαφορες σε ολα τα επιπεδα.Με τα δυο βασικοτερα να ειναι η ποιοτητα και ο ρυθμος.

πχ.Το Πλζεν - Σιτυ ειναι κατι σα να επαιζε πρωτη αγωνιστικη τσου-λου Οσφπ η Παο με Σιτυ.Τι θα παιζαμε?

Λεω μερικες σκεψεις που καποιος ευκολα μπορει να κανει αντιλογο εκ των αποτελεσματων.Υπαρχουν και περιεργα αποτελεσματα.

Μια προσεγγιση ειναι αυτη.

Αντερλεχτ - Οσφπ νο μπετ ,αν επαιζα με το ζορι οβερ.

Γιουβεντους 1

Λεβερκουζεν - Σοσιεδαδ το ιδιο με οσφπ

Παρι - Μπενφικα  Ειδα τη Μπεφ προχθες με Μπελενεσες φαινεται να ειναι σε πολυ κακη κατασταση.Δε μπορω ακομη ομως να εμπιστευτω τη Παρι.  Με το ζορι 1

Ρεαλ - Κοπε  Τραγικες αποδοσεις,μεχρι και το οβερ 3.5 δινει το πενιχρο 1.53.Θα επαιζα απλως να βαλει ενα γκολ η Κοπε.Τιποτα αλλο.Ασ φαει 20

Σιτυ - Μπαγερν  Δε παιζεις ,απολαμβανεις.Με ζορι χ ειμαστε ολοι οκ.

Τελος πιστευω η Τσσκα θα κερδισει.

Αυτα χωρις να ειμαι πολυ ζεστος για σημερα.

Καλη επιτυχια :rockon: :rockon: :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
3.995
Mαζί σου 100% Κίρονα....
Χτες η Ζενίτ "σκότωσε" πολλούς!!!!
Και όπως στην 1η αγωνιστική όπου η Γιούβε την 1η μέρα και η Τσέλσι την 2η ημέρα έστειλαν κουβά κόσμο και κοσμάκη, έτσι και στην 2η αγωνιστική, ψάξτε ποιος θα κάνει την "ζημιά" σήμερα!!!!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Και ένα δελτίο με 3 Χ

135 Χ
145 Χ
147 Χ

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Παιζω χτες 2 ατρομητο, οβερ νιουκαστλ και φιορεντινα 1 που την χανω στο 92.. Και σημερα χ ατλετικο, 2 τσελσι, 1 λιντς και 1/1 ζενιτ που δεν ηρθε ποτε.. Τι να κανω με τοση γκαντεμια? :(

Φιλε Δεν Εισαι Ο Μονος...
Ειχα Παιξει...

Αγιαξ - Μιλαν       2
 Πορτο - Ατλετικο    2
 Στεαουα - Τσελσι    2

& Μη Μου Πει Κανεις Για Την Κατασταση Της Μιλαν Γιατι Στη Κατασταση Που Ειναι & Ο Αγιαξ Ηταν Ποιος Θα Βαλει Πρωτος Γκολ ! Αν Το Εβαζε Η Μιλαν Ειχα Την Ελπιδα Οτι Θα Το Κραταγε...Το Εβαλε Ο Αγιαξ & Μετα Η Μιλαν Απλως Ισοφαρισε Για Να Παω Εγω Κουβα !!!

...Μεγαλη Γκαντεμια...  :(  :(  :(

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Νίκες για τις ομάδες του Μάντσεστερ, gg το γαύρο κι άσσο την παρί