Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Μπαρτσα μπαρτσα αντε γαμησου μπαρτσα.............

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πουτανα αρσεναλ πουτανα ναπολι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ουτε γκολ/γκολ ουτε οβερ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
134-1 135-1 139-1 138-1

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera..  Παιδια 1 εβδομαδα στην ορεστιαδα μακρια απο το live τις βετ365 :grin: Που δοξα σοι ο θεος εκει εβγαλα τις διακοπες :grin:.. Ξανακαταλαβα ακομα μια φορα οτι αν δεν εμπιιστευτουμε το πνευμα μας την σκεψη μας δεν θα μαθουμε να κερδιζουμε ποτε των ποτων :grin:  Το πνευμα μας δυναμωνει μονο με την πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια :grin:.. Αλλα αυτο που πιστευουμε να το πρατουμε πχ εδω για τα προγνωστικα :grin:.. Το αν μας μπερδευουν οι φιλαδες η οχι αυτο ειναι στην δικια μας ευχερια δηλαδη στο ποσο ευκολοπιστοι ειμαστε η οχι στο να αφησουμε την σκεψη μας και να ακολουθησουμε μια αλλη :grin: :grin:... Για ακομη μια φορα θα μας το πω :grin: πρεπει να εμπιστευτουμε τον εαυτο μας αλλα αυτο που σκεφτουμε να το πραξουμε :grin:.. Παραδειγμα :grin: λεω πχ το πρωι πρεπει να κανω γενικη καθαριοτητα το σπιτη μου :grin:.. Τωρα αυτο το σκεφτηκα το ηθελα :grin: αν ομως το πρωι δεν κανω γενικη καθαριοτητα το σπιτι μου ενω το σκεφτηκα..Και  για να το σκεφτω αρα πρεπει να το κανω  :grin: Για να το κανω αρα εχω τον χρονο για να το κανω :grin: αρα το εχω εμπεδωσει :grin: και το θελω να το κανω :grin:.. Τωρα... Αν δεν κανω το πρωι αυτο που σκεφτηκα :grin: Και θελω να το  κανω ΟΜΩς :grin:. Δεν θα εχω εμπιστευτει τον  εαυτο μου σε αυτο που σκεφτηκα :grin:..Και θελω :grin:.. Και πρεπει να κανω.. αφου αυτο που σκεφτηκα ειναι και το σωστο αφου ελειπα 1 εβδομαδα απο το σπιτι αλλα και απο πριν ηθελε λιγο καθαρισμα :grin:.. Εδω τωρα αν δεν το κανω θα εχω κανει κατι εναντιων τις σκεψης μου εναντιων αυτου που σκεφτηκα γιατι επρεπε να το σκεφτω βαση τις ιπαρχουσας καταστασης του σπιτιου μου λογο των δεδομενων που υπηρχαν δηλαδη τις τεμπελιτιδας μου με αποτελεσμα να χρειαζετε επιγοντος καθαρισμα το σπιτι.. :grin: Και εκει αφου δεν θα κανω αυτο που ηθελα να κανω δεν θα εχω εμπιστευτει τον ιδιο μου τον εαυτο την ιδια μου την σκεψη και εκει θα αρχισω μετα να νιοθω αδυναμος και αβουλος εκει το πνευμα μου αντι να δυναμωνει με την αδρανεια του σωματος και την μη υλοποιηση της σκεψης μου φτοχενω πνευματικα αλλα και σωματικα οποτε κανω 2πλο κακο στην πσιχοπνευματικη μου οντοτιτα.. Και ολα αυτα γιατι δεν εμπιστευομαι τον εαυτο μου.. Αυτο ακριβως  και για το στοιχημα αν δεν πιστεψουμε τον εαυτο μας δεν προκειτε ποτε να αναπτυξουμε τιν κριση μας αρα και την δυμαμη του νου μας για αναπτυξη ως προς το στοιχημα και οχι μονο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Τελικά αν δεν κάνεις το σπίτι, φωνάζεις μια Αλβανίδα και στο κάνει τζιτζί. Για το στοίχημα τι κάνουμε?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ολα αναποδα κι εγω σε γκολ γκολ και οβερ αντερ σημερα.....τζαμπα η μελετη καλυτερα να παιζουμε κινο
αδερφε το κινο ειναι μονο για κανα 2 ευρω στην χασι και στην φεξι το κινο ειναι για <ανιμπορους :grin:>(παιζω και εγω :grin: :idiot: :boobies:) <Πνευματικα :grin:> τεμπελιδες :grin: :grin: :grin: για να το πω καπως καλυτερα :grin: Ειναι προγραμμα οχι στοιχημα οχι σκεψη αρα τζοκερ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το κινο ειναι μεγαλη απατη

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τελικά αν δεν κάνεις το σπίτι, φωνάζεις μια Αλβανίδα και στο κάνει τζιτζί. Για το στοίχημα τι κάνουμε?
αν φοναξεις μια αλβανιδα και στο κανει τζιτζι παλι θα εισαι λαθως γιατι το σκεφτηκες για να το κανεις εσυ ο ιδιος :grin: οποτε για να το σκεφτεις για να το κανεις εσυ ο ιδιος :grin:  δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτηατα να φωναξεις αλβανιδα :grin: αρα αν την φοναξεις την πληρωσεις και στο κανει τζιτζι :grin: θα εχεις βγει εκτος προιπολογισμου και θα εισαι μεσα σε σχεσι με την οικονομικη σου δυνατοτιτα :grin: και θα στεναχωριεσε γιατι δεν εκανες αυτο που σκεφτηκες εξαρχης να κανεις και μπορουσες να κανεις :grin: :grin: Αρα θα εισαι μυων στην αναπτυξη τις σκεψης σου και στην αυτοπεπιθηση για τον εαυτο σου και για αυτα που μπορεις να κανεις και δεν κανεις με αποτελεσμα να ζημιονεσε οικονομικα ενω μπορουσες αν εκανες αυτο που σκεφτηκες εσυ να ησουν μια χαρα :grin:

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
αν φοναξεις μια αλβανιδα και στο κανει τζιτζι παλι θα εισαι λαθως γιατι το σκεφτηκες για να το κανεις εσυ ο ιδιος :grin: οποτε για να το σκεφτεις για να το κανεις εσυ ο ιδιος :grin:  δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτηατα να φωναξεις αλβανιδα :grin: αρα αν την φοναξεις την πληρωσεις και στο κανει τζιτζι :grin: θα εχεις βγει εκτος προιπολογισμου και θα εισαι μεσα σε σχεσι με την οικονομικη σου δυνατοτιτα :grin: και θα στεναχωριεσε γιατι δεν εκανες αυτο που σκεφτηκες εξαρχης να κανεις και μπορουσες να κανεις :grin: :grin: Αρα θα εισαι μυων στην αναπτυξη τις σκεψης σου και στην αυτοπεπιθηση για τον εαυτο σου και για αυτα που μπορεις να κανεις και δεν κανεις με αποτελεσμα να ζημιονεσε οικονομικα ενω μπορουσες αν εκανες αυτο που σκεφτηκες εσυ να ησουν μια χαρα :grin:

Φίλε Χρήστο ανεξάρτητα αν σκεφτόμουνα να κάνω το σπίτι, επειδή βαριέμαι να το κάνω (5 ώρες) θα έπειζα 50 ευρώ στην Τσέλσι και θα έπειρνα 80. Θα έδινα το 30άρι στην Αλβανίδα και θα είχα άλλες 4,5 ώρες να σκεφτώ τι άλλο θα παίξω.
Κάνουμε χιούμορ ε?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τσσκα και άντερλεκτ δεν τις βλέπω να νικάνε. Πιστεύω το Χ θα μπορέσουμε να το πάρουμε στο βέλγιο. Τη σίτι την πιστεύω κι εγώ
μακαρι να παρουμε στην χειροτερη ισοπαλια,να ειμαστε ρεαλιστες ο στοχος ειναι το γιουροπα,τωρα αμα νικησουμε αυριο εχουμε ελπιδες και για δευτερη θεση

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Για να υπάρχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει 6 βαθμούς από Άντερλεχτ. Και τρεις από Μπενφίκα εδώ πάει 9 βαθμούς. Με αυρούς μάλλον δεν περνάς αν δεν κόψει η Άντερλεχτ βαθμούς από την Μπενφίκα. Αυτά είναι μετρημένα κουκιά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μακαρι να παρουμε στην χειροτερη ισοπαλια,να ειμαστε ρεαλιστες ο στοχος ειναι το γιουροπα,τωρα αμα νικησουμε αυριο εχουμε ελπιδες και για δευτερη θεση

Αρχίδια ελπίδες έχουμε για δεύτερη θέση, πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στην πορτογαλία για να 'χουμε ελπίδες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε Χρήστο ανεξάρτητα αν σκεφτόμουνα να κάνω το σπίτι, επειδή βαριέμαι να το κάνω (5 ώρες) θα έπειζα 50 ευρώ στην Τσέλσι και θα έπειρνα 80. Θα έδινα το 30άρι στην Αλβανίδα και θα είχα άλλες 4,5 ώρες να σκεφτώ τι άλλο θα παίξω.
Κάνουμε χιούμορ ε?
φιλε μου δινω ενα παραδειγμα :grin: Και το παραδειγμα ειναι το αντιστοιχο ως προς το στοιχημα.. Το οτι πρεπει να πιστεψουμε το εαυτο μας..!! και να πρατουμε αυτο που σκεφτομαστε γιατι αν δεν εμπιστευτουμε τιν ιδια μας την κριση :grin: δεν θα μπορεσουμε να αναπτυξουμε την κριση μας σκεψη μας θα αμφιταλαντευομαστε μεσα μας γιατι  η συνειδηση θα μας λεει οτι αυτο που κανουμε ειναι λαθος το παθος θα μας λεει να παρουμε τα πρωγνωστικα του γειτονα αλλα η σκεψη μας θα μας λεει τι κανεις ρε μαλακα χρηστο :grin: Ακου εμενα τον εαυτο σου που πας εγω ειμαι μεσα σου οχι ο παπατσωρις :grin: :grin: ενα παραδειγμα δινω εδω :grin: :grin: Πιος οδηγαει τον εαυτο σου ο σοτυρακοπουλος η ο χρηστος :grin: :grin: Ελα εδω ειμαι σταματα χρηστο δεν εισαι αλου :grin: :grin:Και εκει αν δεν ακουσω την σκεψη μου και φυγω για αλλους δρομους θα ερχομε σε αναστατοση γιατι μεσα μου βαθεια θα ξερω πως το να μην ακουσω τον εαυτο μου θα ειναι και το χειροτερο λαθος μου μας :grin: :grin:

Lefkoritis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δυο δελτία στον Κούβα σήμερα αλλα δεν μας παίρνει απο κάτω, λίγο ήθελα.... Πάμε για αλλα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    153,1 KB · Εμφανίσεις: 60

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μου χει καρφωθεί άσχημα στο μυαλό ότι ο ΟΣΦΠ πάει για ανατροπή αύριο. Ή 1ημ 2 τελ  ή 2ημ 1 τελ.

τι λέτε;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
H γαμημένη η Μπόλτον ,μου στέρησε ένα πολύ δυνατό ταμείο  :cussing:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Λοιπόν για σήμερα θα παίξω:

102 Άρσεναλ-Νάπολι   1/Χ  16,00
103 Βασιλεία-Σάλκε   1/Χ  15,00
104 Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ Χ/X 9,00
107 Στέαουα-Τσέλσι Χ/2  4,20

Σε σύστημα 2,3,4=11 στήλεςχ0,30=3,30€
καθότι οι αποδόσεις είναι πολύ μεγάλες και μια δυάδα να κερδίσει π.χ το 104 και 107 θα βγάλουμε τα λεφτά μας.

Σε περίπτωση που έρθουν και τα 4 αποτελέσματα μόνο από τη μία τετράδα δίνει 2.270€+ 4τριάδες και 6 δυάδες.Όπως καταλαβαίνει κάποιος το ρίσκο είναι τεράστιο.Προσωπικά θα παίξω 6,60€.Δηλαδή το σύστημα x 2 πολ/τη.

Δε μου βγήκε το φιλόδοξο δελτίο αλλά δεν πτοούμαι.Άλλωστε όταν με 6,60€ κυνηγάς 8.500€,1287 φορές το ποντάρισμα,αναλαμβάνεις και τον κίνδυνο.Αλλιώς παίζεις τα "φαβορί" χώνεις 100€ για να πάρεις 106€ και αν σπάσει κάποιο όπως οι Μάντσεστερ το Σ/Κ,κλαις τα 100€ και βρίζεις τον εαυτό σου που δεν πήρες μια βίζιτα να τα...χύσεις!

Και για σήμερα Η/Τ λοιπόν.Θα δω το δελτίο και θα γράψω την πρόταση μου αργότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom