asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
Μπαρτσα μπαρτσα αντε γαμησου μπαρτσα.............
ολα αναποδα κι εγω σε γκολ γκολ και οβερ αντερ σημερα.....τζαμπα η μελετη καλυτερα να παιζουμε κινοτι να πω και εγω...
Αντερλεχτ Παρι συμφωνω ισως και λεβερ 2-3 γκολ134-1 135-1 139-1 138-1
αδερφε το κινο ειναι μονο για κανα 2 ευρω στην χασι και στην φεξι το κινο ειναι για <ανιμπορους >(παιζω και εγω ) <Πνευματικα > τεμπελιδες για να το πω καπως καλυτερα Ειναι προγραμμα οχι στοιχημα οχι σκεψη αρα τζοκερολα αναποδα κι εγω σε γκολ γκολ και οβερ αντερ σημερα.....τζαμπα η μελετη καλυτερα να παιζουμε κινο
αν φοναξεις μια αλβανιδα και στο κανει τζιτζι παλι θα εισαι λαθως γιατι το σκεφτηκες για να το κανεις εσυ ο ιδιος οποτε για να το σκεφτεις για να το κανεις εσυ ο ιδιος δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτηατα να φωναξεις αλβανιδα αρα αν την φοναξεις την πληρωσεις και στο κανει τζιτζι θα εχεις βγει εκτος προιπολογισμου και θα εισαι μεσα σε σχεσι με την οικονομικη σου δυνατοτιτα και θα στεναχωριεσε γιατι δεν εκανες αυτο που σκεφτηκες εξαρχης να κανεις και μπορουσες να κανεις Αρα θα εισαι μυων στην αναπτυξη τις σκεψης σου και στην αυτοπεπιθηση για τον εαυτο σου και για αυτα που μπορεις να κανεις και δεν κανεις με αποτελεσμα να ζημιονεσε οικονομικα ενω μπορουσες αν εκανες αυτο που σκεφτηκες εσυ να ησουν μια χαραΤελικά αν δεν κάνεις το σπίτι, φωνάζεις μια Αλβανίδα και στο κάνει τζιτζί. Για το στοίχημα τι κάνουμε?
134-1 135-1 139-1 138-1
αν φοναξεις μια αλβανιδα και στο κανει τζιτζι παλι θα εισαι λαθως γιατι το σκεφτηκες για να το κανεις εσυ ο ιδιος οποτε για να το σκεφτεις για να το κανεις εσυ ο ιδιος δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτηατα να φωναξεις αλβανιδα αρα αν την φοναξεις την πληρωσεις και στο κανει τζιτζι θα εχεις βγει εκτος προιπολογισμου και θα εισαι μεσα σε σχεσι με την οικονομικη σου δυνατοτιτα και θα στεναχωριεσε γιατι δεν εκανες αυτο που σκεφτηκες εξαρχης να κανεις και μπορουσες να κανεις Αρα θα εισαι μυων στην αναπτυξη τις σκεψης σου και στην αυτοπεπιθηση για τον εαυτο σου και για αυτα που μπορεις να κανεις και δεν κανεις με αποτελεσμα να ζημιονεσε οικονομικα ενω μπορουσες αν εκανες αυτο που σκεφτηκες εσυ να ησουν μια χαρα
μακαρι να παρουμε στην χειροτερη ισοπαλια,να ειμαστε ρεαλιστες ο στοχος ειναι το γιουροπα,τωρα αμα νικησουμε αυριο εχουμε ελπιδες και για δευτερη θεσηΤσσκα και άντερλεκτ δεν τις βλέπω να νικάνε. Πιστεύω το Χ θα μπορέσουμε να το πάρουμε στο βέλγιο. Τη σίτι την πιστεύω κι εγώ
μακαρι να παρουμε στην χειροτερη ισοπαλια,να ειμαστε ρεαλιστες ο στοχος ειναι το γιουροπα,τωρα αμα νικησουμε αυριο εχουμε ελπιδες και για δευτερη θεση
φιλε μου δινω ενα παραδειγμα Και το παραδειγμα ειναι το αντιστοιχο ως προς το στοιχημα.. Το οτι πρεπει να πιστεψουμε το εαυτο μας..!! και να πρατουμε αυτο που σκεφτομαστε γιατι αν δεν εμπιστευτουμε τιν ιδια μας την κριση δεν θα μπορεσουμε να αναπτυξουμε την κριση μας σκεψη μας θα αμφιταλαντευομαστε μεσα μας γιατι η συνειδηση θα μας λεει οτι αυτο που κανουμε ειναι λαθος το παθος θα μας λεει να παρουμε τα πρωγνωστικα του γειτονα αλλα η σκεψη μας θα μας λεει τι κανεις ρε μαλακα χρηστο Ακου εμενα τον εαυτο σου που πας εγω ειμαι μεσα σου οχι ο παπατσωρις ενα παραδειγμα δινω εδω Πιος οδηγαει τον εαυτο σου ο σοτυρακοπουλος η ο χρηστος Ελα εδω ειμαι σταματα χρηστο δεν εισαι αλου Και εκει αν δεν ακουσω την σκεψη μου και φυγω για αλλους δρομους θα ερχομε σε αναστατοση γιατι μεσα μου βαθεια θα ξερω πως το να μην ακουσω τον εαυτο μου θα ειναι και το χειροτερο λαθος μου μαςΦίλε Χρήστο ανεξάρτητα αν σκεφτόμουνα να κάνω το σπίτι, επειδή βαριέμαι να το κάνω (5 ώρες) θα έπειζα 50 ευρώ στην Τσέλσι και θα έπειρνα 80. Θα έδινα το 30άρι στην Αλβανίδα και θα είχα άλλες 4,5 ώρες να σκεφτώ τι άλλο θα παίξω.
Κάνουμε χιούμορ ε?
Λοιπόν για σήμερα θα παίξω:
102 Άρσεναλ-Νάπολι 1/Χ 16,00
103 Βασιλεία-Σάλκε 1/Χ 15,00
104 Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ Χ/X 9,00
107 Στέαουα-Τσέλσι Χ/2 4,20
Σε σύστημα 2,3,4=11 στήλεςχ0,30=3,30€
καθότι οι αποδόσεις είναι πολύ μεγάλες και μια δυάδα να κερδίσει π.χ το 104 και 107 θα βγάλουμε τα λεφτά μας.
Σε περίπτωση που έρθουν και τα 4 αποτελέσματα μόνο από τη μία τετράδα δίνει 2.270€+ 4τριάδες και 6 δυάδες.Όπως καταλαβαίνει κάποιος το ρίσκο είναι τεράστιο.Προσωπικά θα παίξω 6,60€.Δηλαδή το σύστημα x 2 πολ/τη.