xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα..
βασιλεια-σαλκε 1
αγιαξ-μιλαν χ
βασιλεια-σαλκε 1
αγιαξ-μιλαν χ
καλο μηνα αλεξ να σε καλα JYVENTUS Εισαικαλημερα καλο μηνα και καλως σας ξαναβρισκω
Χρηστο για σενα ρε
καλο μηνα ρε χρησταρα....δωσε ενα καλο παρολι μαν να παμε ταμειο οπως παλιακαλο μηνα αλεξ να σε καλα JYVENTUS Εισαι
χκαλο μηνα ρε χρησταρα....δωσε ενα καλο παρολι μαν να παμε ταμειο οπως παλια
καλο μηνα σε εσενα και σε ολα τα παιδια Πριν ξεχασα να πω καλο μηνα Δεν μου αρεσει το τσου λου και το ουεφα οποτε δεν τα διαβαζω Πρωτα ο θεος το Παρασκευοσαββατοκυριακο η αν κανω κατι στο live οπως πριν αλλα πριν πηγα κουβα.. Οποτε για σημερα STOP Το συστημα του φιλου επαιξα 102=1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ, 103=1ηΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ, 104=Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ, 107=Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 ΤΕΛΙΚΟ σΥΣΤΗΜΑ 2-3-4 3,30 ΑΞΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ μΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟς 4,229,64 ΕΥΡΩ Αν βγει τα 0,64 λεπτα θα τα αφησω στην πηραιως δωρο Μαζι με τον καφετζι μου συναιτερικο πως λεμε Συνεταιριστικη τραπεζα εβρου Καμια σχεση αλλη μια φορα τον παπα ειναι πολλα τα λεφτακαλο μηνα ρε χρησταρα....δωσε ενα καλο παρολι μαν να παμε ταμειο οπως παλια
ελα ρε Χρησταρακαλο μηνα σε εσενα και σε ολα τα παιδια Πριν ξεχασα να πω καλο μηνα Δεν μου αρεσει το τσου λου και το ουεφα οποτε δεν τα διαβαζω Πρωτα ο θεος το Παρασκευοσαββατοκυριακο η αν κανω κατι στο live οπως πριν αλλα πριν πηγα κουβα.. Οποτε για σημερα STOP Το συστημα του φιλου επαιξα 102=1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ, 103=1ηΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ, 104=Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ ΤΕΛΙΚΟ, 107=Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2 ΤΕΛΙΚΟ σΥΣΤΗΜΑ 2-3-4 3,30 ΑΞΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ μΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟς 4,229,64 ΕΥΡΩ Αν βγει τα 0,64 λεπτα θα τα αφησω στην πηραιως δωρο Μαζι με τον καφετζι μου συναιτερικο πως λεμε Συνεταιριστικη τραπεζα εβρου Καμια σχεση αλλη μια φορα τον παπα ειναι πολλα τα λεφτα
ναι ρε τι εδωσε....Ο αγώνας της Ζενίτ είναι μάθημα πως ένας διαιτητής μπορεί να καταστρέψει έναν αγώνα.....
Κόκκινη σε παίχτη της Ζενίτ και μάλιστα σε μαρκάρισμα που δεν ήταν ούτε φάουλ και γίνεται μπροστά στα μάτια του!!!
Άντε να με πείσεις ότι αυτός ο διαιτητής δεν έχει παίξει στοίχημα.....
Τώρα στο 2ο ξέρουμε όλοι τι θα γίνει!!!!
Γεια σου ρε Πλατινί με τα ωραία σου......και μετά λέμε για τον Μπέο και τον Βαγγέλα!!!!
Υ.Γ. Η πλάκα ήταν με πόση ψυχραιμία το αποδέχθηκαν οι Ρώσσοι...με γελάκια και πλακίτσες!!!!
Σαν να το περίμεναν
ΖΕΝΙΤ και ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ χιναρια και 6 ασσοι σημερα στο cl
Πολλαπλασιαστής 31.000
με 30σεντς 9χιλιαρικάκια με 3 ευρώ 93.000
Επιασα 3 ευρω σε Τζοκερ τα ριχνω στεγνα!
Θα με διαβασετε στους νικητες της εβδομαδας
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....