ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.504
- Πόντοι
- 5.006
πραγματι
εβρεχε που να τρεχα στα πρακτορεια;πηγα να γαμησω τωρα αργα
δεν εχεις στανη;εβρεχε που να τρεχα στα πρακτορεια;πηγα να γαμησω τωρα αργα
κατι θα βρουμε ,θα μελετησουμε πρωταεχεις τιποτα για αυριο ? αλλα που να το παιξεις οχι παλι μουσαντενιο
μου εχει κατσει αυτο το παιχνιδι....θα δω αυριο αλλα μαλλον θα το παιξω....ωστοσο σε αυτα που λες δεν εχεις αδικο....Πονήρο σου λέω.....
Η Μπενφίκα 3 χρόνια τώρα δεν μας γεμίζει το μάτι και πάντα είναι στους 16, εκτός από πέρσι που έφτασε τελικό Γιουρόπα!!!!
Δες τα αποτελέσματα τους τα προηγούμενα χρόνια και σε τι ομίλους ήταν!!!!
Ειδικά με τα φαβορί των ομίλων της, μοιράζονταν τους βαθμούς.... ;)
Συν της άλλης θεωρώ ότι λόγω απόδοσης, θα παιχτεί σε πολλά παρολί και αυτό το καθιστά επίφοβο!!!
Μαζί με ένα εκ Ντόρντμουντ και Ζενίτ!!!!!
Στον όμιλο της Ντόρντμουντ προβλέπω χηνάρια....θα λύσουν τις διαφορές τους από την επόμενη αγωνιστική!!!!!
καλα εκανες...που εβρεχε ομως?εβρεχε που να τρεχα στα πρακτορεια;πηγα να γαμησω τωρα αργα
κατι θα βρουμε ,θα μελετησουμε πρωτα
οχι αθηνα ρε μαν.....ο αλλος ο χρησταρας που χαθηκε;καλα εκανες...που εβρεχε ομως?
οχι αθηνα ρε μαν.....ο αλλος ο χρησταρας που χαθηκε;
σαν μανιταρια ξεφυτρωνουν τα προποτζιδικα στην γειτονια μου τωρα με την ιδιωτικοποιηση του οπαπΘα τον πιασαν απο τον ΟΠΑΠ ... τωρα μπηκε ο Μελισσανιδης και δεν μασαει
σαν μανιταρια ξεφυτρωνουν τα προποτζιδικα στην γειτονια μου τωρα με την ιδιωτικοποιηση του οπαπ
χα χα χα οχι ρε ορεστιαδα πηγε λεει...θα αποκλειστηκε μαλλον λογο καιρου....εκει πανω εχει χαλασει ηδη ο καιρος....Θα τον πιασαν απο τον ΟΠΑΠ ... τωρα μπηκε ο Μελισσανιδης και δεν μασαει
ειδικα σουβλατζιδικα...καθε στενο....γαμησε τα , εδω Αθηνα να δεις τι γινετε ... σουβλατζιδικα και προπατζιδικα ανοιγουν ...
Για σήμερα θα παίξω τρία Ημίχρονα/Τελικά.
407 Βάασα-Ελσίνκι. 2/Χ
409 Νορτζελαντ-Ράντερς Χ/2
427 Γρανάδα-Μπιλμπάο 1/Χ
Σύστημα 2,3.
Δεν είναι για μεγάλο ποντάρισμα.Με πολλαπλασιαστή 3 και κόστος 3,60 δίνει περίπου 1500€ αν επαληθευτούν όλα και στη χειρότερη περίπτωση μια δυάδα 75€.
ειδικα σουβλατζιδικα...καθε στενο....
του γιαννη?εγω παω στου παιχτουρα του Γκουμα το προπο , οποτε μου ριχνει αυτος δελτιο τα τσεπωνω για πλακα , εχει καλο χερι ο πουστης , απλα ειναι πολυ σπανια εκει :S
του γιαννη?
:S :S :S :S οχι μορε καλο παιδι ηταν....Ναι του Γιανναρου
:S :S :S :S