καλημερα. Παιδια θεσσαλονικη ορεστιαδα εχει τρενο και αν ναι ποσο κανει το πανε ελα??? δηλαδη το αλερ ρε τουρ για τους μη εχωντες την γαλλικη γλωσα μεταβαση επιστροφη ?? Οποιος βοηθησει οταν ερθω απο την ορεστιαδα θα του φερω δωρο 100 γραμμαρια σου τζουκ λουκουμ Αυτο το λουκουμι το μακρι που μιαζει σαν πουτσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
Καλημέρα παίδες...σήμερα αρκετά πιο δύσκολο το πρόγραμμα του τσουλου...έχω καταλήξει στον άσσο της ατλέτικο και στο διπλό της ντόρτμουντ....
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
Χ Αρσεναλ
2 Ντορτμουντ
Χ2 Λιντς
2 Ντορτμουντ
Χ2 Λιντς
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό τιμάται sto 1.44....εγώ λόγω ότι το έπαιξα αργά το βράδυ ήταν ακόμα στο 1.55...στο 1.44 νομίζω χάνει την αξία του...Πόσο τον βρήκες τον άσσο της Ατλέτικο?
Btw χτες η Γιουβέντους έχασε ίσα με 5 κλασσικές ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα....
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Συμφωνώ αλλά και το 1,55 δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο του 1,40 της Πόρτο που παίζει με την Αούστρια...αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό τιμάται sto 1.44....εγώ λόγω ότι το έπαιξα αργά το βράδυ ήταν ακόμα στο 1.55...στο 1.44 νομίζω χάνει την αξία του...
Την είδα το ΣΚ γιατί την έπαιξα στοίχημα και έβαλα τα κλάμματα.....νόμιζα ότι έβλεπα τουρκικό σίριαλ και όχι ποδόσφαιρο!!!!
Τώρα αν και η Πόρτο δεν πάρει αποτέλεσμα από αυτό το έκτρωμα, όπως η Γιούβε χτες, τι να πω....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
εγώ σε ένα άλλο δελτίο έπαιξα διπλό την ντόρτμουντ σκέτη, και σε ένα άλλο Χ μαρσέιγ με οβερ τσέλσυ...Συμφωνώ αλλά και το 1,55 δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο του 1,40 της Πόρτο που παίζει με την Αούστρια...
Την είδα το ΣΚ γιατί την έπαιξα στοίχημα και έβαλα τα κλάμματα.....νόμιζα ότι έβλεπα τουρκικό σίριαλ και όχι ποδόσφαιρο!!!!
Τώρα αν και η Πόρτο δεν πάρει αποτέλεσμα από αυτό το έκτρωμα, όπως η Γιούβε χτες, τι να πω....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
Κάνοντας ένα "παγκόσμιο" τσεκ, η τιμή της ελληνικής εταιρείας στο διπλό της Ντόρτμουντ είναι και μέσα στον ανταγωνισμό αλλά και σε πολλές περιπτώσεις τον ξεπερνάει...
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.670
- Πόντοι
- 4.125
Η Ντόρτμουντ δεν κερδίζει σήμερα. Οι Ιταλοί είναι πολύ καλοί στην έδρα τους και αν βρουν τα δύσκολα θα κλειστούν πίσω και δεν θα περνάει κουνούπι.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
εγώ το έπαιξα διπλό....αν έρθει ήρθε...αν δεν έρθει...δεν ήρθε...απλά δες τι έκαναν χθες και της γιουβέντους...εγώ δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου τους μαφιόζους...Η Ντόρτμουντ δεν κερδίζει σήμερα. Οι Ιταλοί είναι πολύ καλοί στην έδρα τους και αν βρουν τα δύσκολα θα κλειστούν πίσω και δεν θα περνάει κουνούπι.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Έχω δει και τις δύο ομάδες σε περισσότερα από 2 ματς φέτος την κάθεμία....Η Ντόρτμουντ δεν κερδίζει σήμερα. Οι Ιταλοί είναι πολύ καλοί στην έδρα τους και αν βρουν τα δύσκολα θα κλειστούν πίσω και δεν θα περνάει κουνούπι.
over δεν θα έρθει και η Νάπολι είναι πανίσχυρη φέτος στην έδρα της, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο αυτήν την περίοδο!!!
Ο δε Μπενίτεζ είναι "άρχοντας" των ευρωπαϊκων κυπέλλων σε ζητήματα τακτικής...ο Μουρίνιο μπροστά του γατάκι!!!!
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.670
- Πόντοι
- 4.125
Από όλα τα παιχνίδια σίγουρα κάποιο θα χαλάσει. Ποιο? Νομίζω οτι η Μπάρσα δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει αν και έχει κίνητρο λόγω του χθεσινού της Ρεαλ. Η Μίλαν μπορεί να την πατήσει την πεπονόφλουδα. Όπως και η Τσέλσι με την αξιόμαχη Βασιλεία που όμως δεν έχει την περσινή ομάδα.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
πάει για καρφί άντερ αυτό....H Milan εχει 11 απουσιες.....αυτο θα σπασει
αρχιζει ολυμπιακος παρισεν ζερμεν στα αντερ 19 για την ιδια διοργανωση αλλα στους μικρους Εχω δει τους μικρους σε ενα παιχνιδι με τους μικρους τις γιουβεντους τις παρι ειναι καλη ομαδα ειχε ερθει τοτε 2-2 με την γιουβεντους Τωρα δεν ξερω πως θα το παιξω το ματς ΥΓ..Αρχιζει και ενα ματς του Πακισταν παιδια δεν θα ασχωληθω με τους μικρους του γαυρου και τις παρι αλλα με αυτο αναλογα αν μπει ενα γκολ νωρις για 1,5 οβερ για το 1 ημιχρονο Χαμπιμπι Μπανκ Πακισταν νειβι μιας που ημουν στον ναυτικο πρεπει να παιξω αυτο το ματς
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 283
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 26.470
πας να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα εσύ ε???x2 σημερα η ζενιτ
Παρόμοια θέματα